huri$ Üye arslansem' Alıntı: Biz de öyle deriz.Bi bölgenin ağzıyla söylenen bi kelime olduğunu düşünüyordum.Denizliliyim diyerek bu tezimi çürüttünüz Genişletmek için tıkla ... peki saglik olsun yaa her bolge bizim degilmi demek sende yurtdisindasin
arslansem' Alıntı: Biz de öyle deriz.Bi bölgenin ağzıyla söylenen bi kelime olduğunu düşünüyordum.Denizliliyim diyerek bu tezimi çürüttünüz Genişletmek için tıkla ... peki saglik olsun yaa her bolge bizim degilmi demek sende yurtdisindasin
DiaBLoS Admin Berlin Boleyn' Alıntı: abilerim ablalarım iyi geceler iyi forumlar.. adiyos pançozzzzzzz Genişletmek için tıkla ... İyi geceler..Sağlıcakla kalın..
Berlin Boleyn' Alıntı: abilerim ablalarım iyi geceler iyi forumlar.. adiyos pançozzzzzzz Genişletmek için tıkla ... İyi geceler..Sağlıcakla kalın..
Yasminozz Üye DiaBLoS™;1776553' Alıntı: Açılın..Hanım Ağa geldi.. Genişletmek için tıkla ... X-LifeHard' Alıntı: Hoşgeldiniz...Burası dumansız hava sahası Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk... artık dumanlı...
DiaBLoS™;1776553' Alıntı: Açılın..Hanım Ağa geldi.. Genişletmek için tıkla ... X-LifeHard' Alıntı: Hoşgeldiniz...Burası dumansız hava sahası Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk... artık dumanlı...
arslansem Üye Petite Fille' Alıntı: peki saglik olsun yaa her bolge bizim degilmi demek sende yurtdisindasin Genişletmek için tıkla ... Hayır
Petite Fille' Alıntı: peki saglik olsun yaa her bolge bizim degilmi demek sende yurtdisindasin Genişletmek için tıkla ... Hayır
Yasminozz Üye Petite Fille' Alıntı: yasminozum hosgeldin sende canim Genişletmek için tıkla ... hoşgördük cnm...nasılsnn...
Petite Fille' Alıntı: yasminozum hosgeldin sende canim Genişletmek için tıkla ... hoşgördük cnm...nasılsnn...
huri$ Üye arslansem' Alıntı: Hayır Genişletmek için tıkla ... tamam yaa kusura bakma ben yanlis okumusum sen ben evliligi almayayim deyince ben almanyadayim gormu$um kor gormez yakistirirmi$ oldu bu $imdi
arslansem' Alıntı: Hayır Genişletmek için tıkla ... tamam yaa kusura bakma ben yanlis okumusum sen ben evliligi almayayim deyince ben almanyadayim gormu$um kor gormez yakistirirmi$ oldu bu $imdi
huri$ Üye yasminoz' Alıntı: hoşgördük cnm...nasılsnn... Genişletmek için tıkla ... te$ekkur ederim iyiym sen nasilsin ugrasiyoz valla coluk cocuk
yasminoz' Alıntı: hoşgördük cnm...nasılsnn... Genişletmek için tıkla ... te$ekkur ederim iyiym sen nasilsin ugrasiyoz valla coluk cocuk
huri$ Üye mumincoskun' Alıntı: öfff sıcıkı bir gece daha Genişletmek için tıkla ... ALpeRenBuGRa' Alıntı: Ooofff ki ooofff.... Genişletmek için tıkla ... hayirdir arkada$lar nedir bu oflamalar puflamalar niye dertlisiniz
mumincoskun' Alıntı: öfff sıcıkı bir gece daha Genişletmek için tıkla ... ALpeRenBuGRa' Alıntı: Ooofff ki ooofff.... Genişletmek için tıkla ... hayirdir arkada$lar nedir bu oflamalar puflamalar niye dertlisiniz
arslansem Üye Petite Fille' Alıntı: tamam yaa kusura bakma ben yanlis okumusum sen ben evliligi almayayim deyince ben almanyadayim gormu$um kor gormez yakistirirmi$ oldu bu $imdi Genişletmek için tıkla ... Estağfirullah olur böyle şeyler
Petite Fille' Alıntı: tamam yaa kusura bakma ben yanlis okumusum sen ben evliligi almayayim deyince ben almanyadayim gormu$um kor gormez yakistirirmi$ oldu bu $imdi Genişletmek için tıkla ... Estağfirullah olur böyle şeyler
ALpeRenBuGRa Üye Acımasız olma şimdi bu kadar Dün gibi dün gibi çekip gitme Bırakta sarılayım ayaklarına Kum gibi kum gibi ezip geçme
Acımasız olma şimdi bu kadar Dün gibi dün gibi çekip gitme Bırakta sarılayım ayaklarına Kum gibi kum gibi ezip geçme
X-LifeHard Üye DiaBLoS™;1776610' Alıntı: Bir tane mi tv var evde Furkan..? Genişletmek için tıkla ... Babam televizyoncu değil Tek tv kullanırız biz
DiaBLoS™;1776610' Alıntı: Bir tane mi tv var evde Furkan..? Genişletmek için tıkla ... Babam televizyoncu değil Tek tv kullanırız biz
Yasminozz Üye Petite Fille' Alıntı: te$ekkur ederim iyiym sen nasilsin ugrasiyoz valla coluk cocuk Genişletmek için tıkla ... iyiyim bende...keyfim yerinde nedense bu gece....Ata yok ya ondandır belkide...
Petite Fille' Alıntı: te$ekkur ederim iyiym sen nasilsin ugrasiyoz valla coluk cocuk Genişletmek için tıkla ... iyiyim bende...keyfim yerinde nedense bu gece....Ata yok ya ondandır belkide...