Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

uvvvvv saaat kaç olmuş yaaaa babamla uzun zamandan sonra bi arkadaşıyla ümit restoranda oturduk accayip ordan burdan muhabbdt ettik kafam accayip güzel selinmiydi nydi fındık fıstık bana dört efes babama falan derken 60 kağıt hesap kitledin

----------Eklendi @ 02:06:06 ---------- Yazıldı @ 02:01:37 ----------

he bide baş düşmanımızın nasıl dostumuz olduğunun hikayesini dinledim adam brsadan bir girdi istanbul ordan ukrayna ordan rusya çıktı be neyse accayip güzel bi dostlar edindim selindi .seyyahtı derken

hee benim kız bana çakalsın dddi bende en az senin kadar dedim aramız pisss düzeliyor bu kız benim için yaratılmış gerisi yalan agaaa

----------Eklendi @ 02:11:02 ---------- Yazıldı @ 02:07:23 ----------

tuğçemmmm seni pisss seviyorum yv her allhın günü önümde resmen moda manken gösterisi olmasına rağmen gözmmsenden başkasını görmüyor tuğçem seni varya saraylarda yaşatıcam tuğçem sen he de

----------Eklendi @ 02:13:31 ---------- Yazıldı @ 02:11:02 ----------

fatih ernur olsun bana benim sırtım yere gelmez çünkü dostlarım behi unutmaz bende onları kim yırtarsa birbirimizi o yortıktan geçirüriz animallah hadi be leyli az kaldı çemberden geçmene sonra ver elini dream tv mtv

----------Eklendi @ 02:14:23 ---------- Yazıldı @ 02:13:31 ----------

selam sana hey dost çok mutluyum piissss mutluyum

efendim bebbeeem yav ablamı arıcaktım sözüm vardı araya mey girince yalan olddu yarın kesin kaynıcakkk

Tepkiler: Tuba.Erva

serinaga

Üye
Evet haberim var, senin kız sana çakalsın demişti, hımmm çok hoşuna gitmiş bakıyorum, haydi allah muhabbetinizi artırsın ...

ernurla konuluyomda Leyli ft. Brs Fatih olayına sıcak bakıyo ee arkalarında koskoca Fevzi Acun Manager var

----------Eklendi @ 02:45:32 ---------- Yazıldı @ 02:41:22 ----------

eyvallah serin dost sende mutlulukların en güzellerini yaşa inşallah yanlız meydeki hatunda çok seksiydi be ama bizim seyyaha o bicim iş attı seyyah ya bu ne güzel gülüyo ben artık burdayım dedii eeee arada ben olmasam nasıl sohbet edeceklerdi benim sayemde herif arzulu bi hatun düşürdü

bana hatun diyoki benim oğlum senden büyüktür kaçlı dedim 92 li dedii ses etmedim doğrudur öyledir dedim yav çocuk benden 5 sene küçük benden byük gösteriyo allahım sen bana nasıl bi sihir yaptınki ben yaşlanmıyorum hayır gerçekten yaşlanmıyorum pınarın dediği gibi üstüne basarak söylüyorum ""çocuuuuuk "

----------Eklendi @ 02:49:27 ---------- Yazıldı @ 02:49:07 ----------

.....

----------Eklendi @ 02:52:38 ---------- Yazıldı @ 02:49:27 ----------

napıyonuz bakem .d
Hemşire bugün dedikodu gecesi herkesi çekiştircem anasını satim maxili olanı olmayanı bilirsin ben efesle bir araya geldiğimde dedikodunun kralını yaparım

dedıkodu yapcak kımse yokkı gözumde

he bu arada seyyah = şaypa yıldırımın müdürü kankam seni hemen şef yapalım dedi
eyvallah sağolasın abi ben halimden memnunum başka projelerim var burası benim sadece geçici durağım dedim tamam yeğen ben bundan sonra dayınım dedi sıkılcaksa sıkarız sevilcekse severiz dedi

----------Eklendi @ 02:57:40 ---------- Yazıldı @ 02:55:38 ----------

dedıkodu yapcak kımse yokkı gözumde
vardr tubim illa vardır neyse ben yapim bari

canım sıkkın yaa kımseyı cekıstıremem

----------Eklendi @ 02:10:21 ---------- Yazıldı @ 02:09:57 ----------

hosgeldınız