minoo Üye Çok kötü görünüyo gerçekten Ya Pelin, ben sigara içicem sanırım. Ama babamdan çok korkuyorum ya
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: çok sevrım bu arada ben kaçtım annem geldı fırcayı bastı Genişletmek için tıkla ... :
pelın_' Alıntı: çok sevrım bu arada ben kaçtım annem geldı fırcayı bastı Genişletmek için tıkla ... :
minoo Üye esra seyhan' Alıntı: içme sakın kız yakalanırsan gece gece dırdırını çekmek mi daha iyi? Genişletmek için tıkla ... Dırdır mııı Dırdırla kurtulsam iyi. Beni döver valla Ben çıkıyorum, iyi geceler kalanlara
esra seyhan' Alıntı: içme sakın kız yakalanırsan gece gece dırdırını çekmek mi daha iyi? Genişletmek için tıkla ... Dırdır mııı Dırdırla kurtulsam iyi. Beni döver valla Ben çıkıyorum, iyi geceler kalanlara
vapur dumanı Üye minoo' Alıntı: Dırdır mııı Dırdırla kurtulsam iyi. Beni döver valla Ben çıkıyorum, iyi geceler kalanlara Genişletmek için tıkla ... değmez o zaman içmeye.Bu arada hala burdasın çıksana kızz!
minoo' Alıntı: Dırdır mııı Dırdırla kurtulsam iyi. Beni döver valla Ben çıkıyorum, iyi geceler kalanlara Genişletmek için tıkla ... değmez o zaman içmeye.Bu arada hala burdasın çıksana kızz!
Burak Üye bu gece kimler var bakalım ? ----------Eklendi @ 00:21:08 ---------- Yazıldı @ 00:20:52 ---------- hoşbulduk sağolun
bu gece kimler var bakalım ? ----------Eklendi @ 00:21:08 ---------- Yazıldı @ 00:20:52 ---------- hoşbulduk sağolun