vapur dumanı Üye h@lit' Alıntı: Gidene kal demeyeceksin. .. Gidene kal demek zavallılara, Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır. Kimseye hak etmediğinden fazla değer verme,yoksa değersiz olan hep sen olursun... Genişletmek için tıkla ... ayy bu neydi şimdi.kuyruk acımmı vardı ne alındım
h@lit' Alıntı: Gidene kal demeyeceksin. .. Gidene kal demek zavallılara, Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır. Kimseye hak etmediğinden fazla değer verme,yoksa değersiz olan hep sen olursun... Genişletmek için tıkla ... ayy bu neydi şimdi.kuyruk acımmı vardı ne alındım
haydaravısyon Üye pelın_' Alıntı: halıtnoldu sana bu gece Genişletmek için tıkla ... her ne olsduysa güzel olmuş
pelın_ Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 1 misafir) pelın_, esra seyhan+, haydaravısyon, saka®yalı_54+
Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 1 misafir) pelın_, esra seyhan+, haydaravısyon, saka®yalı_54+
haltie Üye pelın_' Alıntı: halıtnoldu sana bu gece Genişletmek için tıkla ... esra seyhan' Alıntı: ayy bu neydi şimdi.kuyruk acımmı vardı ne alındım Genişletmek için tıkla ... Espri yapıyorum anlamadınız klişe bir sözdür ya ondan yazdım yoksa bu kadar arabesk düşünmüyorum
pelın_' Alıntı: halıtnoldu sana bu gece Genişletmek için tıkla ... esra seyhan' Alıntı: ayy bu neydi şimdi.kuyruk acımmı vardı ne alındım Genişletmek için tıkla ... Espri yapıyorum anlamadınız klişe bir sözdür ya ondan yazdım yoksa bu kadar arabesk düşünmüyorum
vapur dumanı Üye haydaravısyon' Alıntı: her ne olsduysa güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... adama mod diye kimse bişi demiyo geliyo,esniyo ve gidiyo
haydaravısyon' Alıntı: her ne olsduysa güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... adama mod diye kimse bişi demiyo geliyo,esniyo ve gidiyo
haltie Üye haydaravısyon' Alıntı: her ne olsduysa güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 02:48:06 ---------- Yazıldı @ 02:47:05 ---------- esra seyhan' Alıntı: adama mod diye kimse bişi demiyo geliyo,esniyo ve gidiyo Genişletmek için tıkla ... esnemek forum kurallarına aykırı mı
haydaravısyon' Alıntı: her ne olsduysa güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 02:48:06 ---------- Yazıldı @ 02:47:05 ---------- esra seyhan' Alıntı: adama mod diye kimse bişi demiyo geliyo,esniyo ve gidiyo Genişletmek için tıkla ... esnemek forum kurallarına aykırı mı
vapur dumanı Üye h@lit' Alıntı: Espri yapıyorum anlamadınız klişe bir sözdür ya ondan yazdım yoksa bu kadar arabesk düşünmüyorum Genişletmek için tıkla ... evet beyin hücrelerim uyku modunda sanırım.. ay bide anlamıyomuşum muamelesi yaptın banaaa Arabesk düşünmediğin belli zaten
h@lit' Alıntı: Espri yapıyorum anlamadınız klişe bir sözdür ya ondan yazdım yoksa bu kadar arabesk düşünmüyorum Genişletmek için tıkla ... evet beyin hücrelerim uyku modunda sanırım.. ay bide anlamıyomuşum muamelesi yaptın banaaa Arabesk düşünmediğin belli zaten
vapur dumanı Üye h@lit' Alıntı: ----------Eklendi @ 02:48:06 ---------- Yazıldı @ 02:47:05 ---------- esnemek forum kurallarına aykırı mı Genişletmek için tıkla ... bana aykırı foruma diilde
h@lit' Alıntı: ----------Eklendi @ 02:48:06 ---------- Yazıldı @ 02:47:05 ---------- esnemek forum kurallarına aykırı mı Genişletmek için tıkla ... bana aykırı foruma diilde
haltie Üye esra seyhan' Alıntı: evet beyin hücrelerim uyku modunda sanırım.. ay bide anlamıyomuşum muamelesi yaptın banaaa Arabesk düşünmediğin belli zaten Genişletmek için tıkla ... yok canım est. uykusu olan esneyen benim
esra seyhan' Alıntı: evet beyin hücrelerim uyku modunda sanırım.. ay bide anlamıyomuşum muamelesi yaptın banaaa Arabesk düşünmediğin belli zaten Genişletmek için tıkla ... yok canım est. uykusu olan esneyen benim