haltie Üye esra seyhan' Alıntı: sürekli var başkada bişi yok!! ----------Eklendi @ 02:29:59 ---------- Yazıldı @ 02:28:56 ---------- tabiki canım.tabiki hakkın.kusura bakma. Genişletmek için tıkla ...
esra seyhan' Alıntı: sürekli var başkada bişi yok!! ----------Eklendi @ 02:29:59 ---------- Yazıldı @ 02:28:56 ---------- tabiki canım.tabiki hakkın.kusura bakma. Genişletmek için tıkla ...
haltie Üye esra seyhan' Alıntı: tutmayalım seni iyi geceler.. Genişletmek için tıkla ... tutan olsada gideceğim varsa giderim buralardayım daha bi kaç işim var iyi geceler
esra seyhan' Alıntı: tutmayalım seni iyi geceler.. Genişletmek için tıkla ... tutan olsada gideceğim varsa giderim buralardayım daha bi kaç işim var iyi geceler
vapur dumanı Üye Hoşçakal Steve Jobs ----------Eklendi @ 02:37:22 ---------- Yazıldı @ 02:36:39 ---------- h@lit' Alıntı: tutan olsada gideceğim varsa giderim buralardayım daha bi kaç işim var iyi geceler Genişletmek için tıkla ... bak yaa şimdi
Hoşçakal Steve Jobs ----------Eklendi @ 02:37:22 ---------- Yazıldı @ 02:36:39 ---------- h@lit' Alıntı: tutan olsada gideceğim varsa giderim buralardayım daha bi kaç işim var iyi geceler Genişletmek için tıkla ... bak yaa şimdi
__xXx__ Üye saka®yalı_54' Alıntı: ben gidiyom yaaa iyi geceler hepinize Genişletmek için tıkla ... hadi allah rahatlık versin
saka®yalı_54' Alıntı: ben gidiyom yaaa iyi geceler hepinize Genişletmek için tıkla ... hadi allah rahatlık versin
anılbaran Üye saka®yalı_54' Alıntı: ben gidiyom yaaa iyi geceler hepinize Genişletmek için tıkla ... sagolasın sanada
saka®yalı_54' Alıntı: ben gidiyom yaaa iyi geceler hepinize Genişletmek için tıkla ... sagolasın sanada
haydaravısyon Üye __xXx__' Alıntı: ayrılık anlatılmaya çalışılmış herhalde Genişletmek için tıkla ... ben desimal sayı sistemi sanmıştım, az den sonra ba gelir bz den sonra ca gibi
__xXx__' Alıntı: ayrılık anlatılmaya çalışılmış herhalde Genişletmek için tıkla ... ben desimal sayı sistemi sanmıştım, az den sonra ba gelir bz den sonra ca gibi
vapur dumanı Üye h@lit' Alıntı: tutan olsada gideceğim varsa giderim buralardayım daha bi kaç işim var iyi geceler Genişletmek için tıkla ... gidene kal demeyiz giden gider zaten ...
h@lit' Alıntı: tutan olsada gideceğim varsa giderim buralardayım daha bi kaç işim var iyi geceler Genişletmek için tıkla ... gidene kal demeyiz giden gider zaten ...
__xXx__ Üye bu arada her an sarjım bitebilir o yüzden şimdiden herkese iyi geceler dileyeyim allah herkese rahatlık versin iyi geceler
bu arada her an sarjım bitebilir o yüzden şimdiden herkese iyi geceler dileyeyim allah herkese rahatlık versin iyi geceler
vapur dumanı Üye saka®yalı_54' Alıntı: ben gidiyom yaaa iyi geceler hepinize Genişletmek için tıkla ... ne oldu bee nereye bööle hepiniz çil yavrusu gibi dağılıyosunuz? ----------Eklendi @ 02:42:15 ---------- Yazıldı @ 02:40:06 ---------- ..
saka®yalı_54' Alıntı: ben gidiyom yaaa iyi geceler hepinize Genişletmek için tıkla ... ne oldu bee nereye bööle hepiniz çil yavrusu gibi dağılıyosunuz? ----------Eklendi @ 02:42:15 ---------- Yazıldı @ 02:40:06 ---------- ..
haltie Üye esra seyhan' Alıntı: gidene kal demeyiz giden gider zaten ... Genişletmek için tıkla ... Gidene kal demeyeceksin. .. Gidene kal demek zavallılara, Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır. Kimseye hak etmediğinden fazla değer verme,yoksa değersiz olan hep sen olursun...
esra seyhan' Alıntı: gidene kal demeyiz giden gider zaten ... Genişletmek için tıkla ... Gidene kal demeyeceksin. .. Gidene kal demek zavallılara, Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır. Kimseye hak etmediğinden fazla değer verme,yoksa değersiz olan hep sen olursun...