huri$ Üye arslansem' Alıntı: Maşallah Allah bağışlasın hepsini de çocukları çok severim şahsen..Yeni doğanları ağlatmada üstüme yoktur Genişletmek için tıkla ... ALpeRenBuGRa' Alıntı: Maşallah, ALLAH bağışlasın. Vatana millete faydalı bir birey olup, vatana millete faydalı bireyler yetiştirirler inşallah... Genişletmek için tıkla ... tesekkurler amiin arkadaslar allah olmayanlarada nasiip etsin insallah hem hayirli hem de en sagliklsindan insallah
arslansem' Alıntı: Maşallah Allah bağışlasın hepsini de çocukları çok severim şahsen..Yeni doğanları ağlatmada üstüme yoktur Genişletmek için tıkla ... ALpeRenBuGRa' Alıntı: Maşallah, ALLAH bağışlasın. Vatana millete faydalı bir birey olup, vatana millete faydalı bireyler yetiştirirler inşallah... Genişletmek için tıkla ... tesekkurler amiin arkadaslar allah olmayanlarada nasiip etsin insallah hem hayirli hem de en sagliklsindan insallah
arslansem Üye DiaBLoS™;1776434' Alıntı: Höh layn.. Genişletmek için tıkla ... Sana belli olmaz birader höh möh deme şimdi
DiaBLoS™;1776434' Alıntı: Höh layn.. Genişletmek için tıkla ... Sana belli olmaz birader höh möh deme şimdi
DiaBLoS Admin arslansem' Alıntı: Sana belli olmaz birader höh möh deme şimdi Genişletmek için tıkla ... Ayıp sana be..Bunca zaman koynum da daş beslemişim ya..Tüh layn sana..
arslansem' Alıntı: Sana belli olmaz birader höh möh deme şimdi Genişletmek için tıkla ... Ayıp sana be..Bunca zaman koynum da daş beslemişim ya..Tüh layn sana..
ALpeRenBuGRa Üye Petite Fille' Alıntı: tesekkurler amiin arkadaslar allah olmayanlarada nasiip etsin insallah hem hayirli hem de en sagliklsindan insallah Genişletmek için tıkla ... Amin, inşallah...
Petite Fille' Alıntı: tesekkurler amiin arkadaslar allah olmayanlarada nasiip etsin insallah hem hayirli hem de en sagliklsindan insallah Genişletmek için tıkla ... Amin, inşallah...
arslansem Üye Petite Fille' Alıntı: tesekkurler amiin arkadaslar allah olmayanlarada nasiip etsin insallah hem hayirli hem de en sagliklsindan insallah Genişletmek için tıkla ... Amin
Petite Fille' Alıntı: tesekkurler amiin arkadaslar allah olmayanlarada nasiip etsin insallah hem hayirli hem de en sagliklsindan insallah Genişletmek için tıkla ... Amin
arslansem Üye DiaBLoS™;1776459' Alıntı: Ayıp sana be..Bunca zaman koynum da daş beslemişim ya..Tüh layn sana.. Genişletmek için tıkla ... Tamam sus
DiaBLoS™;1776459' Alıntı: Ayıp sana be..Bunca zaman koynum da daş beslemişim ya..Tüh layn sana.. Genişletmek için tıkla ... Tamam sus
huri$ Üye ee tabi once everelim sizi dugun mugun yapalim sonra cocuk gerci evlimisiniz degilmisiniz bilmiyorumdaa yahu gune toplanmi$ kadinlarin sohbetine dondu bu sohbet ben sevmem boyle sohbeti geyik yapin yaa gulelim
ee tabi once everelim sizi dugun mugun yapalim sonra cocuk gerci evlimisiniz degilmisiniz bilmiyorumdaa yahu gune toplanmi$ kadinlarin sohbetine dondu bu sohbet ben sevmem boyle sohbeti geyik yapin yaa gulelim
huri$ Üye arslansem' Alıntı: Aha everelim dedi. Abla nerelisin sen? Genişletmek için tıkla ... denizliliyim ama fransadayim $imdi
arslansem' Alıntı: Aha everelim dedi. Abla nerelisin sen? Genişletmek için tıkla ... denizliliyim ama fransadayim $imdi
arslansem Üye Petite Fille' Alıntı: denizliliyim ama fransadayim $imdi Genişletmek için tıkla ... Hee tüh everelim kelimesi bayağı yayılmış sanırım Türkiye de neyse.. Ben almayayım abla ne evliliği
Petite Fille' Alıntı: denizliliyim ama fransadayim $imdi Genişletmek için tıkla ... Hee tüh everelim kelimesi bayağı yayılmış sanırım Türkiye de neyse.. Ben almayayım abla ne evliliği
huri$ Üye arslansem' Alıntı: Hee tüh everelim kelimesi bayağı yayılmış sanırım Türkiye de neyse.. Ben almayayım abla ne evliliği Genişletmek için tıkla ... ya anlamadim ben neden oyle dedin everelim kelimesine biz hep oyle deriz
arslansem' Alıntı: Hee tüh everelim kelimesi bayağı yayılmış sanırım Türkiye de neyse.. Ben almayayım abla ne evliliği Genişletmek için tıkla ... ya anlamadim ben neden oyle dedin everelim kelimesine biz hep oyle deriz
DiaBLoS Admin X-LifeHard' Alıntı: Ali abiyi everelim gitsin evde kalcak yav Genişletmek için tıkla ... Ya bi yürü git ya..Başımın püsküllü belası..
X-LifeHard' Alıntı: Ali abiyi everelim gitsin evde kalcak yav Genişletmek için tıkla ... Ya bi yürü git ya..Başımın püsküllü belası..
arslansem Üye Petite Fille' Alıntı: ya anlamadim ben neden oyle dedin everelim kelimesine biz hep oyle deriz Genişletmek için tıkla ... Biz de öyle deriz.Bi bölgenin ağzıyla söylenen bi kelime olduğunu düşünüyordum.Denizliliyim diyerek bu tezimi çürüttünüz
Petite Fille' Alıntı: ya anlamadim ben neden oyle dedin everelim kelimesine biz hep oyle deriz Genişletmek için tıkla ... Biz de öyle deriz.Bi bölgenin ağzıyla söylenen bi kelime olduğunu düşünüyordum.Denizliliyim diyerek bu tezimi çürüttünüz
X-LifeHard Üye yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldiniz...Burası dumansız hava sahası