anılbaran Üye __xXx__' Alıntı: ttnetin ızmir deki çalışanlarını saygıyla aniyorum Genişletmek için tıkla ... ben onları hergün öyle bi anıyomki off off off
__xXx__' Alıntı: ttnetin ızmir deki çalışanlarını saygıyla aniyorum Genişletmek için tıkla ... ben onları hergün öyle bi anıyomki off off off
haydaravısyon Üye Müşteri ı memnuniyeti için ses kaydediliyormuş arayın ttnt türkü söylen şarkı söylen dinlesinler
Cezzbedici3 Üye Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 1 misafir) Cezzbedici2 Sabriye Turan esra seyhan+ Şizofren_ haydaravısyon saka®yalı_54 kerim5534 kuzi bi selam verceb ha
Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 1 misafir) Cezzbedici2 Sabriye Turan esra seyhan+ Şizofren_ haydaravısyon saka®yalı_54 kerim5534 kuzi bi selam verceb ha
anılbaran Üye esra seyhan' Alıntı: ben kablolu tv ninkini kullanıyom Genişletmek için tıkla ... sende onları anıyon o zaman
esra seyhan' Alıntı: ben kablolu tv ninkini kullanıyom Genişletmek için tıkla ... sende onları anıyon o zaman
__xXx__ Üye esra seyhan' Alıntı: ben kablolu tv ninkini kullanıyom Genişletmek için tıkla ... hızı nasıl memnun musun ablacan bi de arkadaş bi internet hattını açacaklar 3 gündür bekliyoruz ----------Eklendi @ 02:09:02 ---------- Yazıldı @ 02:08:05 ---------- anılbaran' Alıntı: sende onları anıyon o zaman Genişletmek için tıkla ... ablacanlarım küfür etmez hocam orada dur
esra seyhan' Alıntı: ben kablolu tv ninkini kullanıyom Genişletmek için tıkla ... hızı nasıl memnun musun ablacan bi de arkadaş bi internet hattını açacaklar 3 gündür bekliyoruz ----------Eklendi @ 02:09:02 ---------- Yazıldı @ 02:08:05 ---------- anılbaran' Alıntı: sende onları anıyon o zaman Genişletmek için tıkla ... ablacanlarım küfür etmez hocam orada dur
anılbaran Üye __xXx__' Alıntı: hızı nasıl memnun musun ablacan bi de arkadaş bi internet hattını açacaklar 3 gündür bekliyoruz ----------Eklendi @ 02:09:02 ---------- Yazıldı @ 02:08:05 ---------- ablacanlarım küfür etmez hocam orada dur Genişletmek için tıkla ... yok canım kufur eder demedim zaten bi sürü anma çesidi var anlattırmayın şimdi
__xXx__' Alıntı: hızı nasıl memnun musun ablacan bi de arkadaş bi internet hattını açacaklar 3 gündür bekliyoruz ----------Eklendi @ 02:09:02 ---------- Yazıldı @ 02:08:05 ---------- ablacanlarım küfür etmez hocam orada dur Genişletmek için tıkla ... yok canım kufur eder demedim zaten bi sürü anma çesidi var anlattırmayın şimdi
__xXx__ Üye anılbaran' Alıntı: yok canım kufur eder demedim zaten bi sürü anma çesidi var anlattırmayın şimdi Genişletmek için tıkla ... kusura bakma hocam benim içim fesat anma deyince direk aklıma küfür geliyor
anılbaran' Alıntı: yok canım kufur eder demedim zaten bi sürü anma çesidi var anlattırmayın şimdi Genişletmek için tıkla ... kusura bakma hocam benim içim fesat anma deyince direk aklıma küfür geliyor
anılbaran Üye __xXx__' Alıntı: kusura bakma hocam benim içim fesat anma deyince direk aklıma küfür geliyor Genişletmek için tıkla ... yok kardeşim ne alakası va yaa anma hepimizin aklına bi sürü seyler geliyo
__xXx__' Alıntı: kusura bakma hocam benim içim fesat anma deyince direk aklıma küfür geliyor Genişletmek için tıkla ... yok kardeşim ne alakası va yaa anma hepimizin aklına bi sürü seyler geliyo
vapur dumanı Üye burda neyden bahsedildiğini iliyoz.kandırmayalım birbirimiz!! 7 kişiyiz birbirimizi biliriz
vapur dumanı Üye h@lit' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ya bi kerede uyuklama da 2 kelam edelim arkadaşım