Burak Üye Cezzbedici2' Alıntı: hoşbulduk ayıpsın buro biz varız burda kim görmüyomuş Genişletmek için tıkla ... sağol kardeşlik hoşgeldin hüseyin abi ----------Eklendi @ 00:31:17 ---------- Yazıldı @ 00:30:55 ---------- esra seyhan' Alıntı: kimmiş öle söyle kemiklerini kırayım!!! Genişletmek için tıkla ... yok yahu,
Cezzbedici2' Alıntı: hoşbulduk ayıpsın buro biz varız burda kim görmüyomuş Genişletmek için tıkla ... sağol kardeşlik hoşgeldin hüseyin abi ----------Eklendi @ 00:31:17 ---------- Yazıldı @ 00:30:55 ---------- esra seyhan' Alıntı: kimmiş öle söyle kemiklerini kırayım!!! Genişletmek için tıkla ... yok yahu,
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: unutma beni ya odıyılde canım çok sıkılıyo tatlım ya Genişletmek için tıkla ... nedenki bebeğim!! ----------Eklendi @ 23:46:47 ---------- Yazıldı @ 23:45:41 ---------- Şizofren_' Alıntı: İyi geceler. Buradan mı yazsam acaba ya. belki zeki müren beni ozaman görür. Genişletmek için tıkla ...
pelın_' Alıntı: unutma beni ya odıyılde canım çok sıkılıyo tatlım ya Genişletmek için tıkla ... nedenki bebeğim!! ----------Eklendi @ 23:46:47 ---------- Yazıldı @ 23:45:41 ---------- Şizofren_' Alıntı: İyi geceler. Buradan mı yazsam acaba ya. belki zeki müren beni ozaman görür. Genişletmek için tıkla ...
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: ya bılmıyorum Genişletmek için tıkla ... kızım ben ne zaman mutlu olsam senin canın sıkkın oluyo..üzülüyorum amaaa
pelın_' Alıntı: ya bılmıyorum Genişletmek için tıkla ... kızım ben ne zaman mutlu olsam senin canın sıkkın oluyo..üzülüyorum amaaa
pelın_ esra seyhan' Alıntı: kızım ben ne zaman mutlu olsam senin canın sıkkın oluyo..üzülüyorum amaaa Genişletmek için tıkla ... sen mutlu ol bebım
esra seyhan' Alıntı: kızım ben ne zaman mutlu olsam senin canın sıkkın oluyo..üzülüyorum amaaa Genişletmek için tıkla ... sen mutlu ol bebım
vapur dumanı Üye Cezzbedici2' Alıntı: kızlar benide unutmayın sakın Genişletmek için tıkla ... unuturmuyuz seniii!!!