Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Noluyo yahu kim evlendi ne çocuğu?

huri$

Üye
Aman Allah korusun
sagol ablacim evet allah korusun da cocuklar i$te yaramazlik yapmadan olurmu ali$tim artik buuzdolabindan kucuk oyuncak araba bulmaya
ayakkabilarin içinden oyuncak bocek bulmaya ali$tim daha saysam ne yaramazliklar var

huri$

Üye
DiaBLoS™;1776358' Alıntı:
Allah iyilikler versin..

Doğruyu söylemek gerekirse , sert bir anne misiniz ?
yok valla
hiç sert degilim ben hatta kendimde cocugum diyebiliriz bugun ogleden sonra oglumla park yeri oyunu oynadik o otoparkci ben mu$teri guzeldi oyun kavgayla bitti
benim butun arabalari onun paryerine park etmemi istedi bende kabul etmedim kavga ettik sonra uyuduk beraber boyle iste

huri$

Üye
Hmm sonradan farkettim kusura bakmayın.Ali nin falan sandım
Kaç yaşındalar adları ne?
elif 10 yasinda
esin 9 yasinda
selin 5 yasinda
efe mustafa 3 yasinda hepside okula gidiyo bende buraya takiliyorum gunduzleri arada geceleri oyle iste karde$im

DiaBLoS

Admin
Beyaz ın konukları kim Semih bu hafta..

elif 10 yasinda
esin 9 yasinda
selin 5 yasinda
efe mustafa 3 yasinda hepside okula gidiyo bende buraya takiliyorum gunduzleri arada geceleri oyle iste karde$im
Maşallah Allah bağışlasın hepsini de çocukları çok severim şahsen..Yeni doğanları ağlatmada üstüme yoktur

elif 10 yasinda
esin 9 yasinda
selin 5 yasinda
Maşallah, ALLAH bağışlasın. Vatana millete faydalı bir birey olup, vatana millete faydalı bireyler yetiştirirler inşallah...