şırdaaaan tabiki.elinde böyle bi imkan varsa bence ondan yana değerlendir ----------Eklendi @ 01:41:55 ---------- Yazıldı @ 01:25:28 ----------neden benim yazdığım konulara kimse artık yazmıyor!!alınıyorum ama
tamam bakalım canım.Bu arada kardeşimde izmirdeydi.Bu gece indi istanbula.Buradan istediğin birşey varsa yollayabilirim.Ailenin yollayacağı bişiler işte.Börek çörek falan
sağol teşekkür ederim az kaldı zaten 29 ekimde de oradayım bu arada evin mutfağını savaş alanına çevirmişız bunu yeni farkettim evin sahibesi görünce kalpten gider ben de kurtulurum
sağol teşekkür ederim az kaldı zaten 29 ekimde de oradayım bu arada evin mutfağını savaş alanına çevirmişız bunu yeni farkettim evin sahibesi görünce kalpten gider ben de kurtulurum
slm arkadaslar düzgün dertleşcek birini arıyom yani muhabbet etcek kaç zamandır burdayım herkes birbiriyle muhabbet kurmus ben otobüs bekler gibi bakıyom
ben en son 2009da okuldan mezun oldum o kadar bir sınıf dolusu insanı hiç bir organızasyon bir araya geitremez.
anlata bilcegin bir okul anısı olmas güzel bişey