__xXx__ Üye pelın_' Alıntı: y asahıldekı hava çarptı sanırımbeni hapsurmaya başladım Genişletmek için tıkla ... Çok iyi ve mutlu yasa ablacan
pelın_' Alıntı: y asahıldekı hava çarptı sanırımbeni hapsurmaya başladım Genişletmek için tıkla ... Çok iyi ve mutlu yasa ablacan
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: y asahıldekı hava çarptı sanırımbeni hapsurmaya başladım Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsunn esraya söle de yazsın
pelın_' Alıntı: y asahıldekı hava çarptı sanırımbeni hapsurmaya başladım Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsunn esraya söle de yazsın
__xXx__ Üye pelın_' Alıntı: şitt şükret be ya dah akötüsü olsaydı Genişletmek için tıkla ... çilingir masrafından önlem alıp yırttık derken daha büyüğü çıktı yine de şükür allahtan ısırmadı köpek
pelın_' Alıntı: şitt şükret be ya dah akötüsü olsaydı Genişletmek için tıkla ... çilingir masrafından önlem alıp yırttık derken daha büyüğü çıktı yine de şükür allahtan ısırmadı köpek
__xXx__ Üye pelın_' Alıntı: SAGOL KARDEŞİM BENIM Genişletmek için tıkla ... sağol kelimesine fena bi espirim var da kardeşlikten reddedersin diye korkuyorum ----------Eklendi @ 01:09:40 ---------- Yazıldı @ 01:07:43 ---------- pelın_' Alıntı: işte b bak ya isırsaydı hastaneye gır iğne ye ohoo Genişletmek için tıkla ... artık iğneden korkmuyorum geçen yazın o kadar iğne oldum ki kollarım kevgire döndü
pelın_' Alıntı: SAGOL KARDEŞİM BENIM Genişletmek için tıkla ... sağol kelimesine fena bi espirim var da kardeşlikten reddedersin diye korkuyorum ----------Eklendi @ 01:09:40 ---------- Yazıldı @ 01:07:43 ---------- pelın_' Alıntı: işte b bak ya isırsaydı hastaneye gır iğne ye ohoo Genişletmek için tıkla ... artık iğneden korkmuyorum geçen yazın o kadar iğne oldum ki kollarım kevgire döndü
__xXx__ Üye pelın_' Alıntı: valla kovarım:9 sinirlıyım zaten Genişletmek için tıkla ... hayırdır neden sınırlısın
pelın_' Alıntı: valla kovarım:9 sinirlıyım zaten Genişletmek için tıkla ... hayırdır neden sınırlısın
pelın_ anlatırım bi ara cnm ama ne şikayetmıs ya amma şikayet edılıyorum bu aralar elinebışey gecıyomu merakedıyorum benı şıkayet edenlerın ne bır ceza puanım var nede bıseyım hahah guluyorum sadece
anlatırım bi ara cnm ama ne şikayetmıs ya amma şikayet edılıyorum bu aralar elinebışey gecıyomu merakedıyorum benı şıkayet edenlerın ne bır ceza puanım var nede bıseyım hahah guluyorum sadece
__xXx__ Üye pelın_' Alıntı: var işte bi kaç kişi: Genişletmek için tıkla ... onlara hain planlarım var
__xXx__ Üye pelın_' Alıntı: salla takılınca bişey sanmasınlar kendılerını Genişletmek için tıkla ... tamam o zaman cool davranalım
pelın_' Alıntı: salla takılınca bişey sanmasınlar kendılerını Genişletmek için tıkla ... tamam o zaman cool davranalım