Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

hacı geçen senede derste uyuyordum şimdi tekrar dersi görüyorum derste uyurken hoca yakaladı diye kaldım zaten

hmm o kötü işte Allahtan haftada 2 gün 6 saat dersim var bari onları adam gibi dinliyim ben de derste çok uyurdum fiziken uyumasam da ruhum uyurdu noldu çuvalladık xD

pelın_

AH AH
keşke okula ders için gıtsem

__xXx__

Üye
hmm o kötü işte Allahtan haftada 2 gün 6 saat dersim var bari onları adam gibi dinliyim ben de derste çok uyurdum fiziken uyumasam da ruhum uyurdu noldu çuvalladık xD
Ya benim takıldığım sınavlardan kalmak değil de sınavlarım en az 70 lik kağıtlardi hoca acımadı birinden 5 birinden 3 verdi bıraktı

__xXx__

Üye
Vallaha okulu uzatmadan bitirebilirsem sözüm var iki tane büyük baş kurban edeceğim

brk38

Üye
Ya benim takıldığım sınavlardan kalmak değil de sınavlarım en az 70 lik kağıtlardi hoca acımadı birinden 5 birinden 3 verdi bıraktı
soruları herkese ben vermiştim bir ben kaldım sınıftan burdan maxicep aracılığıyla gelmişine geçmişine okuyorum

__xXx__

Üye
bir kere türkçeci bizi kandırdı soru verdi bunlara çalışın bunların arasından 25 tane soru soracağım dedi sormadı sınıfça arkasından soy sop bırakmadık

brk38

Üye
bir kere türkçeci bizi kandırdı soru verdi bunlara çalışın bunların arasından 25 tane soru soracağım dedi sormadı sınıfça arkasından soy sop bırakmadık
daha bu sene bizm arkadaşa polislik soruları burdan çıkcak diye bir ton kitap verdiler oğlan gece gündüz kitapları ezberledi ama fosssoğlan sınav da sayfayı değiştirdikçe adamalara sövdüm diyodu

haha geçmiş olsn bikere arkadaşla öğretmenler odasında pcden yazı yazıoduk hiç kimse yoktu arkadaşta fotokopi makinasının kapağını kaldırmış bi bakarsın bizim sınav kağıdı hemen bastım bi tane hoop copy at cebe 1 kişiye daha söylemiştik okdr sonra okul memuruyla aram çok iyiydi kankim gibi kazık sınav yada 50 soruluk test filan olduğu zaman söylüodum buna derste giriodu öğretmenler odasına bi sayfasını hop copy tenefüste bi dalarsın ooo gelsin sorular tabi 1 kişiye söylüodum oda sınıfın tek kızı ve okul birincisiydi çözüyodu alıoduk arada bi sınıfa da söylüoduk ne günlerdi bee