brk38 Üye pelın_' Alıntı: haha bagarma ablacım sesın gayet ıyı gelıyo Genişletmek için tıkla ... bugün ben burdayım ya kimse yok
pelın_' Alıntı: haha bagarma ablacım sesın gayet ıyı gelıyo Genişletmek için tıkla ... bugün ben burdayım ya kimse yok
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: haha bagarma ablacım sesın gayet ıyı gelıyo Genişletmek için tıkla ... bağrmadım kii sesimi nerde duydun abla yaw
pelın_' Alıntı: haha bagarma ablacım sesın gayet ıyı gelıyo Genişletmek için tıkla ... bağrmadım kii sesimi nerde duydun abla yaw
brk38 Üye dedik bi gece de doktarları izlemeyelim maxi ye takılalım yokyok o değil de gitti güzelim dizi
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: ben duyarım Genişletmek için tıkla ... ben duyamadm sesini ama şaka bi yana sesini duymak isterdim
pelın_' Alıntı: ben duyarım Genişletmek için tıkla ... ben duyamadm sesini ama şaka bi yana sesini duymak isterdim
pelın_ saka®yalı_54' Alıntı: [color="ındigo"][sıze="2"] ben duyamadm sesini ama şaka bi yana sesini duymak isterdim :d[/sıze] Genişletmek için tıkla ... duyarsın ablacım bıgun[/COLOR]
saka®yalı_54' Alıntı: [color="ındigo"][sıze="2"] ben duyamadm sesini ama şaka bi yana sesini duymak isterdim :d[/sıze] Genişletmek için tıkla ... duyarsın ablacım bıgun[/COLOR]
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: duyarsın ablacım bıgun Genişletmek için tıkla ... inşallah ----------Eklendi @ 01:24:14 ---------- Yazıldı @ 01:21:27 ---------- aaa peder bey 1 hafta yok ohh
pelın_' Alıntı: duyarsın ablacım bıgun Genişletmek için tıkla ... inşallah ----------Eklendi @ 01:24:14 ---------- Yazıldı @ 01:21:27 ---------- aaa peder bey 1 hafta yok ohh
jigsaw_54 Üye __xXx__' Alıntı: ulan yarın sabah erkenden dersim var gram uykum yok bisi bana ninni okusun be Genişletmek için tıkla ... derste uyursun boşver xD
__xXx__' Alıntı: ulan yarın sabah erkenden dersim var gram uykum yok bisi bana ninni okusun be Genişletmek için tıkla ... derste uyursun boşver xD
brk38 Üye pelın_' Alıntı: E bebeyım eeee Genişletmek için tıkla ... yanık yanık ne güzel de okuyosun öle
__xXx__ Üye saka®yalı_54' Alıntı: derste uyursun boşver xD Genişletmek için tıkla ... hacı geçen senede derste uyuyordum şimdi tekrar dersi görüyorum derste uyurken hoca yakaladı diye kaldım zaten
saka®yalı_54' Alıntı: derste uyursun boşver xD Genişletmek için tıkla ... hacı geçen senede derste uyuyordum şimdi tekrar dersi görüyorum derste uyurken hoca yakaladı diye kaldım zaten