Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: C7 de ne sorun varmış abi ? Genişletmek için tıkla ... ert ben konu açmıştım görmedinmi ----------Eklendi @ 02:44:45 ---------- Yazıldı @ 02:44:24 ---------- By_Zw' Alıntı: Arkadaşlar aranıza katılabilir miyim? (bu konuya ilk mesajım) Genişletmek için tıkla ... tabi katılabilirsin hoşgeldin
Elektr0' Alıntı: C7 de ne sorun varmış abi ? Genişletmek için tıkla ... ert ben konu açmıştım görmedinmi ----------Eklendi @ 02:44:45 ---------- Yazıldı @ 02:44:24 ---------- By_Zw' Alıntı: Arkadaşlar aranıza katılabilir miyim? (bu konuya ilk mesajım) Genişletmek için tıkla ... tabi katılabilirsin hoşgeldin
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: ert ben konu açmıştım görmedinmi ----------Eklendi @ 02:44:45 ---------- Yazıldı @ 02:44:24 ---------- tabi katılabilirsin hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... abi ben de bir aralar yoktum buralarda görmedim konu nu
'TUĞ'' Alıntı: ert ben konu açmıştım görmedinmi ----------Eklendi @ 02:44:45 ---------- Yazıldı @ 02:44:24 ---------- tabi katılabilirsin hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... abi ben de bir aralar yoktum buralarda görmedim konu nu
By_Zw Üye 'TUĞ'' Alıntı: ert ben konu açmıştım görmedinmi ----------Eklendi @ 02:44:45 ---------- Yazıldı @ 02:44:24 ---------- tabi katılabilirsin hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk.
'TUĞ'' Alıntı: ert ben konu açmıştım görmedinmi ----------Eklendi @ 02:44:45 ---------- Yazıldı @ 02:44:24 ---------- tabi katılabilirsin hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk.
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap güle güle ert iyi geceler----------Eklendi @ 03:17:48 ---------- Yazıldı @ 03:17:27 ----------kimsede kalmamış galiba
güle güle ert iyi geceler----------Eklendi @ 03:17:48 ---------- Yazıldı @ 03:17:27 ----------kimsede kalmamış galiba
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap 'TUĞ'' Alıntı: güle güle ert iyi geceler----------Eklendi @ 03:17:48 ---------- Yazıldı @ 03:17:27 ----------kimsede kalmamış galiba Genişletmek için tıkla ... bu bu gece sessiz burası yahu herkes erkenden gitti
'TUĞ'' Alıntı: güle güle ert iyi geceler----------Eklendi @ 03:17:48 ---------- Yazıldı @ 03:17:27 ----------kimsede kalmamış galiba Genişletmek için tıkla ... bu bu gece sessiz burası yahu herkes erkenden gitti
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap önemli bişey değil özür dileyecek ne varki bu arada benim telefonun sarji bitebilir
Praetor Emekli Yönetici Vay be arkadaş, ne uyumuşum yahu 6'da eve gelip bir yığıldım yatağa, şimdi uyandım
Praetor Emekli Yönetici Öğlen uykusu çok yararlıdır ama. Bir saati gece uykusunun 2 saatine denk derler. O halde sekiz saat uyuduğuna göre bir sorun yok demektir Ama önümüzdeki öğleden sonra biraz zorlanabilirsin
Öğlen uykusu çok yararlıdır ama. Bir saati gece uykusunun 2 saatine denk derler. O halde sekiz saat uyuduğuna göre bir sorun yok demektir Ama önümüzdeki öğleden sonra biraz zorlanabilirsin
vapur dumanı Üye Praetor' Alıntı: Öğlen uykusu çok yararlıdır ama. Bir saati gece uykusunun 2 saatine denk derler. O halde sekiz saat uyuduğuna göre bir sorun yok demektir Ama önümüzdeki öğleden sonra biraz zorlanabilirsin Genişletmek için tıkla ... valla hiç uykum yok inanırmısınız hatta muhteşem bi kahvaltı hazırlıyorum kendime o kadar iyiyim yani
Praetor' Alıntı: Öğlen uykusu çok yararlıdır ama. Bir saati gece uykusunun 2 saatine denk derler. O halde sekiz saat uyuduğuna göre bir sorun yok demektir Ama önümüzdeki öğleden sonra biraz zorlanabilirsin Genişletmek için tıkla ... valla hiç uykum yok inanırmısınız hatta muhteşem bi kahvaltı hazırlıyorum kendime o kadar iyiyim yani