jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 5 misafir) pelın_, saka®yalı_54+ Genişletmek için tıkla ... misafirler hariç ablamla başbaşa xD
pelın_' Alıntı: Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 5 misafir) pelın_, saka®yalı_54+ Genişletmek için tıkla ... misafirler hariç ablamla başbaşa xD
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: aman ne uykusu esra suna dal ya sen çalısıyon o uyumaya gıdıyo bak ----------Eklendi @ 00:43:05 ---------- Yazıldı @ 00:42:42 ---------- ıyı gecelr ıyı ettın ----------Eklendi @ 00:43:39 ---------- Yazıldı @ 00:43:05 ---------- Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 5 misafir) pelın_, saka®yalı_54+ Genişletmek için tıkla ... valla şekerim o kararını vermiş.yatsın boş ver biz takılırız... ----------Eklendi @ 00:46:00 ---------- Yazıldı @ 00:45:27 ---------- oktay-24' Alıntı: Yarın iş güç yok mu arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... ben işteyim zaten
pelın_' Alıntı: aman ne uykusu esra suna dal ya sen çalısıyon o uyumaya gıdıyo bak ----------Eklendi @ 00:43:05 ---------- Yazıldı @ 00:42:42 ---------- ıyı gecelr ıyı ettın ----------Eklendi @ 00:43:39 ---------- Yazıldı @ 00:43:05 ---------- Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 5 misafir) pelın_, saka®yalı_54+ Genişletmek için tıkla ... valla şekerim o kararını vermiş.yatsın boş ver biz takılırız... ----------Eklendi @ 00:46:00 ---------- Yazıldı @ 00:45:27 ---------- oktay-24' Alıntı: Yarın iş güç yok mu arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... ben işteyim zaten
pelın_ oktay-24' Alıntı: yarın iş güç yok mu arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... yok tatıl var ----------Eklendi @ 00:47:11 ---------- Yazıldı @ 00:46:48 ---------- saka®yalı_54' Alıntı: misafirler hariç ablamla başbaşa xD Genişletmek için tıkla ... Ablasının bıtanesı ----------Eklendi @ 00:47:31 ---------- Yazıldı @ 00:47:11 ---------- Şu anda 22 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 17 misafir) pelın_, technoshark+, saka®yalı_54+, oktay-24
oktay-24' Alıntı: yarın iş güç yok mu arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... yok tatıl var ----------Eklendi @ 00:47:11 ---------- Yazıldı @ 00:46:48 ---------- saka®yalı_54' Alıntı: misafirler hariç ablamla başbaşa xD Genişletmek için tıkla ... Ablasının bıtanesı ----------Eklendi @ 00:47:31 ---------- Yazıldı @ 00:47:11 ---------- Şu anda 22 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 17 misafir) pelın_, technoshark+, saka®yalı_54+, oktay-24
jigsaw_54 Üye oktay-24' Alıntı: Yarın iş güç yok mu arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... NE İŞİ YAA OKUYOM BEN YAA
oktay-24' Alıntı: Yarın iş güç yok mu arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... NE İŞİ YAA OKUYOM BEN YAA
pelın_ saka®yalı_54' Alıntı: NE İŞİ YAA OKUYOM BEN YAA Genişletmek için tıkla ... bende normal şartlarda okulda olmam lazım ama antalyada fınk atcam
saka®yalı_54' Alıntı: NE İŞİ YAA OKUYOM BEN YAA Genişletmek için tıkla ... bende normal şartlarda okulda olmam lazım ama antalyada fınk atcam
vapur dumanı Üye saka®yalı_54' Alıntı: NE İŞİ YAA OKUYOM BEN YAA Genişletmek için tıkla ... oku tabi bu günlerinin kıymetini bil :P ----------Eklendi @ 00:50:52 ---------- Yazıldı @ 00:50:31 ---------- pelın_' Alıntı: bende normal şartlarda okulda olmam lazım ama antalyada fınk atcam Genişletmek için tıkla ... eminim atarsın
saka®yalı_54' Alıntı: NE İŞİ YAA OKUYOM BEN YAA Genişletmek için tıkla ... oku tabi bu günlerinin kıymetini bil :P ----------Eklendi @ 00:50:52 ---------- Yazıldı @ 00:50:31 ---------- pelın_' Alıntı: bende normal şartlarda okulda olmam lazım ama antalyada fınk atcam Genişletmek için tıkla ... eminim atarsın
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: bende normal şartlarda okulda olmam lazım ama antalyada fınk atcam Genişletmek için tıkla ... ya bırak ne antalyası bana bi süre antalya yasak kendime yasak koydum esra seyhan' Alıntı: oku tabi bu günlerinin kıymetini bil :P Genişletmek için tıkla ... yaa dimi hafta 2 gün okulum var ne mutlu bana
pelın_' Alıntı: bende normal şartlarda okulda olmam lazım ama antalyada fınk atcam Genişletmek için tıkla ... ya bırak ne antalyası bana bi süre antalya yasak kendime yasak koydum esra seyhan' Alıntı: oku tabi bu günlerinin kıymetini bil :P Genişletmek için tıkla ... yaa dimi hafta 2 gün okulum var ne mutlu bana
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: ya sen barı yapma arkadaşlar var olmadı ırmak kenarında bı bıra içerızz naplım Genişletmek için tıkla ... amaç içmekse köpek öldürenler var bak şarap.hem çok ucuz hemde kafayı güzel yapıyo.ondan alın gazeteyede sarın
pelın_' Alıntı: ya sen barı yapma arkadaşlar var olmadı ırmak kenarında bı bıra içerızz naplım Genişletmek için tıkla ... amaç içmekse köpek öldürenler var bak şarap.hem çok ucuz hemde kafayı güzel yapıyo.ondan alın gazeteyede sarın
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: ya sen barı yapma arkadaşlar var olmadı ırmak kenarında bı bıra içerızz naplım Genişletmek için tıkla ... sen bira içmeye antalyaya git benim yanıma gelme öle olsun yazdım bunu
pelın_' Alıntı: ya sen barı yapma arkadaşlar var olmadı ırmak kenarında bı bıra içerızz naplım Genişletmek için tıkla ... sen bira içmeye antalyaya git benim yanıma gelme öle olsun yazdım bunu
pelın_ esra seyhan' Alıntı: amaç içmekse köpek öldürenler var bak şarap.hem çok ucuz hemde kafayı güzel yapıyo.ondan alın gazeteyede sarın Genişletmek için tıkla ... şarap içmeme ban yaa
esra seyhan' Alıntı: amaç içmekse köpek öldürenler var bak şarap.hem çok ucuz hemde kafayı güzel yapıyo.ondan alın gazeteyede sarın Genişletmek için tıkla ... şarap içmeme ban yaa
vapur dumanı Üye saka®yalı_54' Alıntı: ya bırak ne antalyası bana bi süre antalya yasak kendime yasak koydum yaa dimi hafta 2 gün okulum var ne mutlu bana Genişletmek için tıkla ... ooo bak hemde 2 gün.ben senin yerindwe olsam uzataildiğim kadar uzatırım
saka®yalı_54' Alıntı: ya bırak ne antalyası bana bi süre antalya yasak kendime yasak koydum yaa dimi hafta 2 gün okulum var ne mutlu bana Genişletmek için tıkla ... ooo bak hemde 2 gün.ben senin yerindwe olsam uzataildiğim kadar uzatırım
pelın_ saka®yalı_54' Alıntı: [color="ındigo"][sıze="2"] sen bira içmeye antalyaya git benim yanıma gelme öle olsun yazdım bunu [ımg]http://img162.imageshack.us/img162/9418/95591122xe9.jpg[/ımg][/sıze] Genişletmek için tıkla ... ay kusmee[/COLOR]
saka®yalı_54' Alıntı: [color="ındigo"][sıze="2"] sen bira içmeye antalyaya git benim yanıma gelme öle olsun yazdım bunu [ımg]http://img162.imageshack.us/img162/9418/95591122xe9.jpg[/ımg][/sıze] Genişletmek için tıkla ... ay kusmee[/COLOR]
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: şarap içmeme ban yaa Genişletmek için tıkla ... ööle bi içersinki çaresiz kalınca hem sohbette gidiyo..
pelın_' Alıntı: şarap içmeme ban yaa Genişletmek için tıkla ... ööle bi içersinki çaresiz kalınca hem sohbette gidiyo..
jigsaw_54 Üye esra seyhan' Alıntı: ooo bak hemde 2 gün.ben senin yerindwe olsam uzataildiğim kadar uzatırım Genişletmek için tıkla ... evdekiler öle demio malesef bi yıl uzatırsam bile vay benim halime ----------Eklendi @ 00:57:41 ---------- Yazıldı @ 00:57:11 ---------- pelın_' Alıntı: ay kusmee Genişletmek için tıkla ...
esra seyhan' Alıntı: ooo bak hemde 2 gün.ben senin yerindwe olsam uzataildiğim kadar uzatırım Genişletmek için tıkla ... evdekiler öle demio malesef bi yıl uzatırsam bile vay benim halime ----------Eklendi @ 00:57:41 ---------- Yazıldı @ 00:57:11 ---------- pelın_' Alıntı: ay kusmee Genişletmek için tıkla ...
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: Uzatma bıran önce bitır Genişletmek için tıkla ... uzatmam zaten ya da en azından öyle temenni ediyorum
pelın_' Alıntı: Uzatma bıran önce bitır Genişletmek için tıkla ... uzatmam zaten ya da en azından öyle temenni ediyorum