PrınceOfPersia Üye 1 misafir var o kim çıksın ortaya tahminimce pelin_ ----------Eklendi @ 01:03:50 ---------- Yazıldı @ 01:02:31 ---------- avatarı bi türlü değiştiremedim
1 misafir var o kim çıksın ortaya tahminimce pelin_ ----------Eklendi @ 01:03:50 ---------- Yazıldı @ 01:02:31 ---------- avatarı bi türlü değiştiremedim
__xXx__ Üye yahu ben de imzayı değişemedım ne yaptıysam olmadı bin karakterden fazla 7 satırdan fazla olmayacak diyor namerd
yahu ben de imzayı değişemedım ne yaptıysam olmadı bin karakterden fazla 7 satırdan fazla olmayacak diyor namerd
PrınceOfPersia Üye ya bende avatarı seçiyorum yükle diyorum boyuy fazla diyo küçültüyorum grafik formatı desteklenmiyor diyor bütün formatları denedim olmuyor bmp jpg jpeg png gif ----------Eklendi @ 01:12:11 ---------- Yazıldı @ 01:09:28 ---------- misafirler sizi foruma davet ediyorum giriş yapın artık pelin_ giriş yap özür dilicem ----------Eklendi @ 01:13:05 ---------- Yazıldı @ 01:12:11 ---------- Şu anda 5 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 3 misafir) PrınceOfPersia, Sehriyar ----------Eklendi @ 01:19:28 ---------- Yazıldı @ 01:13:05 ---------- konuya girdiğime bin pişman oldum
ya bende avatarı seçiyorum yükle diyorum boyuy fazla diyo küçültüyorum grafik formatı desteklenmiyor diyor bütün formatları denedim olmuyor bmp jpg jpeg png gif ----------Eklendi @ 01:12:11 ---------- Yazıldı @ 01:09:28 ---------- misafirler sizi foruma davet ediyorum giriş yapın artık pelin_ giriş yap özür dilicem ----------Eklendi @ 01:13:05 ---------- Yazıldı @ 01:12:11 ---------- Şu anda 5 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 3 misafir) PrınceOfPersia, Sehriyar ----------Eklendi @ 01:19:28 ---------- Yazıldı @ 01:13:05 ---------- konuya girdiğime bin pişman oldum
Tuba.Erva Üye PrınceOfPersia' Alıntı: geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... saoliyi geceler arkadaslarben ciktim
PrınceOfPersia Üye enkazcı' Alıntı: sa hacılar Genişletmek için tıkla ... gec kaldiniz o kadar bekledim gelen olmadi uyuz oldum kasiniyom suan ama allahin selamini vermisin aleykumselam
enkazcı' Alıntı: sa hacılar Genişletmek için tıkla ... gec kaldiniz o kadar bekledim gelen olmadi uyuz oldum kasiniyom suan ama allahin selamini vermisin aleykumselam