pelın_ elektr0' Alıntı: [sıze="2"][ı] hoş bulduk o konulara şuan girmek istemiyorum [/ı][/sıze] [sıze=1]----------eklendi @ 01:17:56 ---------- yazıldı @ 01:17:12 ----------[/sıze] [sıze="2"][ı] :d ahhh şuan kullandıgım pc de msn kurulu olsaa biliyorum ben de nesee [/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... msn demışken aklıma geldı kem küm
elektr0' Alıntı: [sıze="2"][ı] hoş bulduk o konulara şuan girmek istemiyorum [/ı][/sıze] [sıze=1]----------eklendi @ 01:17:56 ---------- yazıldı @ 01:17:12 ----------[/sıze] [sıze="2"][ı] :d ahhh şuan kullandıgım pc de msn kurulu olsaa biliyorum ben de nesee [/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... msn demışken aklıma geldı kem küm
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: ben sana sizler deyince kızmıştın bana. Aklıma geldi. Ne günlerdi Genişletmek için tıkla ... yok yaa neden kızayım ben kesin yalnış anlamışımdır ben ----------Eklendi @ 01:19:31 ---------- Yazıldı @ 01:18:58 ---------- Bluetoooth' Alıntı: www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/parti-veriyorum-tum-maxicep-halki-davetlidir-3-542523.html#post3836240 Elektr0 davetlisin. Genişletmek için tıkla ... tamam geliyorum ----------Eklendi @ 01:20:12 ---------- Yazıldı @ 01:19:31 ---------- pelın_' Alıntı: msn demışken aklıma geldı kem küm Genişletmek için tıkla ... gelde fesat olmaa
Pondusss' Alıntı: ben sana sizler deyince kızmıştın bana. Aklıma geldi. Ne günlerdi Genişletmek için tıkla ... yok yaa neden kızayım ben kesin yalnış anlamışımdır ben ----------Eklendi @ 01:19:31 ---------- Yazıldı @ 01:18:58 ---------- Bluetoooth' Alıntı: www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/parti-veriyorum-tum-maxicep-halki-davetlidir-3-542523.html#post3836240 Elektr0 davetlisin. Genişletmek için tıkla ... tamam geliyorum ----------Eklendi @ 01:20:12 ---------- Yazıldı @ 01:19:31 ---------- pelın_' Alıntı: msn demışken aklıma geldı kem küm Genişletmek için tıkla ... gelde fesat olmaa
pelın_ Olma bişeymı dedım şimdı ben yaa ----------Eklendi @ 01:20:58 ---------- Yazıldı @ 01:20:40 ---------- birmot HOŞGELDINN
Olma bişeymı dedım şimdı ben yaa ----------Eklendi @ 01:20:58 ---------- Yazıldı @ 01:20:40 ---------- birmot HOŞGELDINN
Bluetoooth Üye Elektr0' Alıntı: hoş bulduk o konulara şuan girmek istemiyorum ----------Eklendi @ 01:17:56 ---------- Yazıldı @ 01:17:12 ---------- ahhh şuan kullandıgım Pc de msn kurulu olsaa biliyorum ben de nesee Genişletmek için tıkla ... şanslısın aslanlar maasını aldı tatile izmir focaya gittiler
Elektr0' Alıntı: hoş bulduk o konulara şuan girmek istemiyorum ----------Eklendi @ 01:17:56 ---------- Yazıldı @ 01:17:12 ---------- ahhh şuan kullandıgım Pc de msn kurulu olsaa biliyorum ben de nesee Genişletmek için tıkla ... şanslısın aslanlar maasını aldı tatile izmir focaya gittiler
pelın_ Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 0 misafir) pelın_, Pondusss+, Bluetoooth+, birmot+, TaDaGoPiE
Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 0 misafir) pelın_, Pondusss+, Bluetoooth+, birmot+, TaDaGoPiE
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 0 misafir) pelın_, Pondusss+, Bluetoooth+, birmot+, TaDaGoPiE Genişletmek için tıkla ... ben de Varım
pelın_' Alıntı: Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 0 misafir) pelın_, Pondusss+, Bluetoooth+, birmot+, TaDaGoPiE Genişletmek için tıkla ... ben de Varım
Elektr0 Üye Bluetoooth' Alıntı: şanslısın aslanlar maasını aldı tatile izmir focaya gittiler Genişletmek için tıkla ... aslanlar bana bişi yapmazlar bende Galatasaray lıyım paşa
Bluetoooth' Alıntı: şanslısın aslanlar maasını aldı tatile izmir focaya gittiler Genişletmek için tıkla ... aslanlar bana bişi yapmazlar bende Galatasaray lıyım paşa
pelın_ Pondusss' Alıntı: ben de Varım Genişletmek için tıkla ... ya sen hep kacıyosun başka konulara senı burda bulamıyorum
Pondusss' Alıntı: ben de Varım Genişletmek için tıkla ... ya sen hep kacıyosun başka konulara senı burda bulamıyorum
Amaru Shady Üye Bluetoooth' Alıntı: matrax dinleyen varmi? Genişletmek için tıkla ... tabi ki var. Ama ben dinlemiyorum şu an
Bluetoooth' Alıntı: matrax dinleyen varmi? Genişletmek için tıkla ... tabi ki var. Ama ben dinlemiyorum şu an
pelın_ elektr0' Alıntı: [sıze="2"][ı] aslanlar bana bişi yapmazlar bende galatasaray lıyım paşa [/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... yerler senı bak
elektr0' Alıntı: [sıze="2"][ı] aslanlar bana bişi yapmazlar bende galatasaray lıyım paşa [/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... yerler senı bak
pelın_ pondusss' Alıntı: tabi ki var. Ama ben dinlemiyorum şu an Genişletmek için tıkla ... tabıkıde ----------Eklendi @ 01:26:21 ---------- Yazıldı @ 01:25:57 ---------- birmot' Alıntı: hepinize merhaba Genişletmek için tıkla ... sonunda gelsene ya yabancı gıbı kaldın orda
pondusss' Alıntı: tabi ki var. Ama ben dinlemiyorum şu an Genişletmek için tıkla ... tabıkıde ----------Eklendi @ 01:26:21 ---------- Yazıldı @ 01:25:57 ---------- birmot' Alıntı: hepinize merhaba Genişletmek için tıkla ... sonunda gelsene ya yabancı gıbı kaldın orda
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: yerler senı bak Genişletmek için tıkla ... sen beni korursun yaa onlardan ----------Eklendi @ 01:26:57 ---------- Yazıldı @ 01:26:27 ---------- birmot' Alıntı: hepinize merhaba Genişletmek için tıkla ... merhaba hoş geldin.
pelın_' Alıntı: yerler senı bak Genişletmek için tıkla ... sen beni korursun yaa onlardan ----------Eklendi @ 01:26:57 ---------- Yazıldı @ 01:26:27 ---------- birmot' Alıntı: hepinize merhaba Genişletmek için tıkla ... merhaba hoş geldin.
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: ya sen hep kacıyosun başka konulara senı burda bulamıyorum Genişletmek için tıkla ... mobilim belki ondandır. Bir de ben sürekli ben de varım diyordum. Hoşuna gidiyor.
pelın_' Alıntı: ya sen hep kacıyosun başka konulara senı burda bulamıyorum Genişletmek için tıkla ... mobilim belki ondandır. Bir de ben sürekli ben de varım diyordum. Hoşuna gidiyor.
birmot Üye Elektr0' Alıntı: sen beni korursun yaa onlardan ----------Eklendi @ 01:26:57 ---------- Yazıldı @ 01:26:27 ---------- merhaba hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk
Elektr0' Alıntı: sen beni korursun yaa onlardan ----------Eklendi @ 01:26:57 ---------- Yazıldı @ 01:26:27 ---------- merhaba hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: mobilim belki ondandır. Bir de ben sürekli ben de varım diyordum. Hoşuna gidiyor. Genişletmek için tıkla ...
Pondusss' Alıntı: mobilim belki ondandır. Bir de ben sürekli ben de varım diyordum. Hoşuna gidiyor. Genişletmek için tıkla ...