'Patron Üye Pondusss' Alıntı: Ölmekten değil, yeterince yaşayamamaktan korkuyorum. (bilmiyorum) tekrar selam Genişletmek için tıkla ... aleykum selam özlüsözcü
Pondusss' Alıntı: Ölmekten değil, yeterince yaşayamamaktan korkuyorum. (bilmiyorum) tekrar selam Genişletmek için tıkla ... aleykum selam özlüsözcü
Amaru Shady Üye Mert' Alıntı: Hoşbuldum. Aslında baştan sona mesajları okumaya başladım. Çok heyecanlı Genişletmek için tıkla ... ben de başlamıştım ama çok uzun. Daha önemli işlerim var
Mert' Alıntı: Hoşbuldum. Aslında baştan sona mesajları okumaya başladım. Çok heyecanlı Genişletmek için tıkla ... ben de başlamıştım ama çok uzun. Daha önemli işlerim var
Amaru Shady Üye 'Patron' Alıntı: aleykum selam özlüsözcü Genişletmek için tıkla ... bu aralar sürekli söz okuyorum. Hep edebiyat yüzünden
'Patron' Alıntı: aleykum selam özlüsözcü Genişletmek için tıkla ... bu aralar sürekli söz okuyorum. Hep edebiyat yüzünden
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap 'Patron' Alıntı: selam genç hoşgeldinn Genişletmek için tıkla ... Abi sana hoşgeldin ben gidiyordum hadi kendine iyi bak
'Patron' Alıntı: selam genç hoşgeldinn Genişletmek için tıkla ... Abi sana hoşgeldin ben gidiyordum hadi kendine iyi bak
Amaru Shady Üye 'Patron' Alıntı: greeennmiilee kokoreçi sana getirdim yav canını sıkılmasın dıye al al çekınme Genişletmek için tıkla ... ben kokoreç sevmem. Ama bi fruko alabilirim.
'Patron' Alıntı: greeennmiilee kokoreçi sana getirdim yav canını sıkılmasın dıye al al çekınme Genişletmek için tıkla ... ben kokoreç sevmem. Ama bi fruko alabilirim.
'Patron Üye Pondusss' Alıntı: bu aralar sürekli söz okuyorum. Hep edebiyat yüzünden Genişletmek için tıkla ... edebiyat candır. Tuba_erva' Alıntı: iyidir akıf senı sormalı.. Genişletmek için tıkla ... iyi değil ahala cins cins soğuk davranıyosun çunkı. aholyly' Alıntı: Abi sana hoşgeldin ben gidiyordum hadi kendine iyi bak Genişletmek için tıkla ... tamam hadi iyigeceler kardeş.
Pondusss' Alıntı: bu aralar sürekli söz okuyorum. Hep edebiyat yüzünden Genişletmek için tıkla ... edebiyat candır. Tuba_erva' Alıntı: iyidir akıf senı sormalı.. Genişletmek için tıkla ... iyi değil ahala cins cins soğuk davranıyosun çunkı. aholyly' Alıntı: Abi sana hoşgeldin ben gidiyordum hadi kendine iyi bak Genişletmek için tıkla ... tamam hadi iyigeceler kardeş.
Amaru Shady Üye Tuba_erva' Alıntı: neyse ben cıkayım..mutfagı karıstrsam iyi olcak acıktımiyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... bye bye
Tuba_erva' Alıntı: neyse ben cıkayım..mutfagı karıstrsam iyi olcak acıktımiyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... bye bye
'Patron Üye Pondusss' Alıntı: ben kokoreç sevmem. Ama bi fruko alabilirim. Genişletmek için tıkla ... kkokoreç sevılmez mı lan yuhhhh
Pondusss' Alıntı: ben kokoreç sevmem. Ama bi fruko alabilirim. Genişletmek için tıkla ... kkokoreç sevılmez mı lan yuhhhh
greenmile Üye Tuba_erva' Alıntı: neyse ben cıkayım.. mutfagı karıstrsam iyi olcak acıktım iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... iyi geceler unutma
Tuba_erva' Alıntı: neyse ben cıkayım.. mutfagı karıstrsam iyi olcak acıktım iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... iyi geceler unutma
'Patron Üye Tuba_erva' Alıntı: neyse ben cıkayım.. mutfagı karıstrsam iyi olcak acıktım iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... iyi geceler..
Tuba_erva' Alıntı: neyse ben cıkayım.. mutfagı karıstrsam iyi olcak acıktım iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... iyi geceler..
Amaru Shady Üye 'Patron' Alıntı: edebiyat candır. iyi değil ahala cins cins soğuk davranıyosun çunkı.tamam hadi iyigeceler kardeş. Genişletmek için tıkla ... edebiyatı seviyorum. Ama okuldaki edebiyat dersleri iğrenç. ----------Eklendi @ 00:43:06 ---------- Yazıldı @ 00:42:18 ---------- 'Patron' Alıntı: kkokoreç sevılmez mı lan yuhhhh Genişletmek için tıkla ... evet sevilmez
'Patron' Alıntı: edebiyat candır. iyi değil ahala cins cins soğuk davranıyosun çunkı.tamam hadi iyigeceler kardeş. Genişletmek için tıkla ... edebiyatı seviyorum. Ama okuldaki edebiyat dersleri iğrenç. ----------Eklendi @ 00:43:06 ---------- Yazıldı @ 00:42:18 ---------- 'Patron' Alıntı: kkokoreç sevılmez mı lan yuhhhh Genişletmek için tıkla ... evet sevilmez
Amaru Shady Üye TaDaGoPiE' Alıntı: Herkese Merhabalar.. Genişletmek için tıkla ... sana da merhaba. Hoşgeldin.