Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

haltie

Üye
subay traşımı istiyorsun ata

Praetor

Emekli Yönetici
Gibi bir şey...
Çok kısa seviyorum ama herhalde bir kere kısaltırsak bir daha geri gelmez diye cesaret edemiyorlar.
Cesaret edenler de sağolsunlar stajyer berber oluyorlar sanırım kafayı yolunmuş pamuk tarlasına çeviriyorlar...

haltie

Üye

en iyisi 3 numara kafa yapına uyuyosa yakısıyosa hiç düşünme derim bana biraz yakıssa yapıcam uğrasmıcam bidaha

gerçekten berber değilsin herhalde... ???

haltie

Üye
? neden berberim daha doğrusu kuaför

avatar va imzaya bakıp meslek yakıştırma oyununda kuaför dediğimde "ne alaka " yazmıştın da ondan...

Praetor

Emekli Yönetici
Yok yahu ben yanları bir numarayla falan aldırıyorum. Çok rahat oluyor

Praetor

Emekli Yönetici
Yok yahu yakışıyor bana. Şu ana kadar övgü dışında bir şey almadım
Ama berberlere inandıramıyorum herhalde o kadar kısa istediğimi, kısaltmıyorlar bir türlü

haltie

Üye
harbiden kuaför müsün ?

değilim ama olucam senin yuzunden berber sancak herkes beni yeni nickim berber olsun

--------------- Ekleme ---------------

Yok yahu yakışıyor bana. Şu ana kadar övgü dışında bir şey almadım
Ama berberlere inandıramıyorum herhalde o kadar kısa istediğimi, kısaltmıyorlar bir türlü

berberlerin o yonune uyuz oluyorum adama kes diyon kesmiyo sanki az kesince hemen uzucak bu nedenledde daha cok gidicez çokmu sinsi düşündüm

Praetor

Emekli Yönetici
Yahu berber misin değil misin

neyse sustum.. :S bugün ne desem ters tepki alıyorum...ben kimseyle anlaşamıyorum sanırım...

Praetor

Emekli Yönetici
Bana laf atmıyorsun bir türlü ondandır

haltie

Üye
değilim ata ya yakıstırdı yasemin oyuzden bu arada espri yapıyorum kızmam böyle bişey için.ata ama her erkek anlar şu saç muhabbetinden ya uçundan kıyısından kesemesekte

neyse sustum.. :S bugün ne desem ters tepki alıyorum...ben kimseyle anlaşamıyorum sanırım...

yanlış anladın sinirlenmiyorum kızmadımda espri maksat muhabbet

Praetor

Emekli Yönetici
Good Night MaxiCep...