Şehriyar Üye pelın_' Alıntı: misafirlerde gelmez oldu ----------Eklendi @ 00:18:46 ---------- Yazıldı @ 00:18:30 ---------- sagol ablacım sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... çok iyiyim mutluyum hayat güzel çicekler böcekler güzel sebebini bilmediğim bi huzur var içimde
pelın_' Alıntı: misafirlerde gelmez oldu ----------Eklendi @ 00:18:46 ---------- Yazıldı @ 00:18:30 ---------- sagol ablacım sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... çok iyiyim mutluyum hayat güzel çicekler böcekler güzel sebebini bilmediğim bi huzur var içimde
pelın_ sehriyar' Alıntı: [sıze="3"] çok iyiyim mutluyum hayat güzel çicekler böcekler güzel :d sebebini bilmediğim bi huzur var içimde :d[/sıze] Genişletmek için tıkla ... azcıkta bana yolla o huzurdan
sehriyar' Alıntı: [sıze="3"] çok iyiyim mutluyum hayat güzel çicekler böcekler güzel :d sebebini bilmediğim bi huzur var içimde :d[/sıze] Genişletmek için tıkla ... azcıkta bana yolla o huzurdan
pelın_ zaza' Alıntı: Suan uykuda olmam lazimdi Genişletmek için tıkla ... yat neişin var bu saatte burda ----------Eklendi @ 00:25:24 ---------- Yazıldı @ 00:24:56 ---------- greenmile' Alıntı: [sıze="2"]iyi geceler[/sıze] Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hoşgeldın
zaza' Alıntı: Suan uykuda olmam lazimdi Genişletmek için tıkla ... yat neişin var bu saatte burda ----------Eklendi @ 00:25:24 ---------- Yazıldı @ 00:24:56 ---------- greenmile' Alıntı: [sıze="2"]iyi geceler[/sıze] Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hoşgeldın
Şehriyar Üye pelın_' Alıntı: azcıkta bana yolla o huzurdan Genişletmek için tıkla ... Al ablam hepsi senin olsun bende fazlasıyla var
pelın_' Alıntı: azcıkta bana yolla o huzurdan Genişletmek için tıkla ... Al ablam hepsi senin olsun bende fazlasıyla var
zaza Üye Ya eski uyumadigim gunleri ozledim her gece olayliydi uyku tutmazdi en azindan hayatimda renk vardi keske bir kavga olsa
Ya eski uyumadigim gunleri ozledim her gece olayliydi uyku tutmazdi en azindan hayatimda renk vardi keske bir kavga olsa
'Patron Üye Sehriyar' Alıntı: ben geldimm Genişletmek için tıkla ... alemın kralı gel konuscak adam arıyorum. ----------Eklendi @ 00:31:23 ---------- Yazıldı @ 00:30:17 ---------- zaza' Alıntı: Ya eski uyumadigim gunleri ozledim her gece olayliydi uyku tutmazdi en azindan hayatimda renk vardi keske bir kavga olsa Genişletmek için tıkla ... kavga bizim işimiz :boks:
Sehriyar' Alıntı: ben geldimm Genişletmek için tıkla ... alemın kralı gel konuscak adam arıyorum. ----------Eklendi @ 00:31:23 ---------- Yazıldı @ 00:30:17 ---------- zaza' Alıntı: Ya eski uyumadigim gunleri ozledim her gece olayliydi uyku tutmazdi en azindan hayatimda renk vardi keske bir kavga olsa Genişletmek için tıkla ... kavga bizim işimiz :boks:
pelın_ Sehriyar' Alıntı: Al ablam hepsi senin olsun bende fazlasıyla var Genişletmek için tıkla ... oldu ozamnnn
Sehriyar' Alıntı: Al ablam hepsi senin olsun bende fazlasıyla var Genişletmek için tıkla ... oldu ozamnnn
Şehriyar Üye 'Patron' Alıntı: alemın kralı gel konuscak adam arıyorum. Genişletmek için tıkla ... hemen kardeş konuşalım buyur
'Patron' Alıntı: alemın kralı gel konuscak adam arıyorum. Genişletmek için tıkla ... hemen kardeş konuşalım buyur
Bluetoooth Üye 'Patron' Alıntı: alemın kralı gel konuscak adam arıyorum.----------Eklendi @ 00:31:23 ---------- Yazıldı @ 00:30:17 ----------kavga bizim işimiz :boks: Genişletmek için tıkla ...
'Patron' Alıntı: alemın kralı gel konuscak adam arıyorum.----------Eklendi @ 00:31:23 ---------- Yazıldı @ 00:30:17 ----------kavga bizim işimiz :boks: Genişletmek için tıkla ...
pelın_ zaza' Alıntı: pelin talibin var Genişletmek için tıkla ... kımmış ----------Eklendi @ 00:36:00 ---------- Yazıldı @ 00:35:44 ---------- bluetoooth' Alıntı: pelin abla matraxı dinliyormusun? Genişletmek için tıkla ... ewet dınlıyorum
zaza' Alıntı: pelin talibin var Genişletmek için tıkla ... kımmış ----------Eklendi @ 00:36:00 ---------- Yazıldı @ 00:35:44 ---------- bluetoooth' Alıntı: pelin abla matraxı dinliyormusun? Genişletmek için tıkla ... ewet dınlıyorum
'Patron Üye Sehriyar' Alıntı: hemen kardeş konuşalım buyur Genişletmek için tıkla ... naber dostum nasssssın