DiaBLoS Admin Herkese benden tatlı ve içecek..İçimden geldi..Afiyet , şifa olsun... Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Praetor Emekli Yönetici sonyerolsson' Alıntı: sebepsiz yere demişsin ya ata. ona sadece gülüyorum Genişletmek için tıkla ... Dostum sıfıra asimtot rakamı da sıfır kabul edersin... Merhaba arkadaşlar...
sonyerolsson' Alıntı: sebepsiz yere demişsin ya ata. ona sadece gülüyorum Genişletmek için tıkla ... Dostum sıfıra asimtot rakamı da sıfır kabul edersin... Merhaba arkadaşlar...
Samsunspor Emekli Yönetici Merhaba Ata .. Ali , az önce 1 şişe şalgamı devirdim ( 1 lt. ) üzerine bir iki dilim ne güzel gitti ohh Kesene bereket
Merhaba Ata .. Ali , az önce 1 şişe şalgamı devirdim ( 1 lt. ) üzerine bir iki dilim ne güzel gitti ohh Kesene bereket
DiaBLoS Admin Merhaba Ata.. Afiyet şifa olsun Güven abi..Neyse çıkmalıyım..Belgesel im başlıyorum..Yarın görüşmek üzere..Kalın sağlıcakla.. İyi geceler olsun herkese..
Merhaba Ata.. Afiyet şifa olsun Güven abi..Neyse çıkmalıyım..Belgesel im başlıyorum..Yarın görüşmek üzere..Kalın sağlıcakla.. İyi geceler olsun herkese..
EroL Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Dostum sıfıra asimtot rakamı da sıfır kabul edersin... Merhaba arkadaşlar... Genişletmek için tıkla ... Asimtot ? asimptot mu, yoksa bilmediğim başka bişey mi
Praetor' Alıntı: Dostum sıfıra asimtot rakamı da sıfır kabul edersin... Merhaba arkadaşlar... Genişletmek için tıkla ... Asimtot ? asimptot mu, yoksa bilmediğim başka bişey mi
X-LifeHard Üye DiaBLoS™;1770604' Alıntı: Merhaba Ata.. Afiyet şifa olsun Güven abi..Neyse çıkmalıyım..Belgesel im başlıyorum..Yarın görüşmek üzere..Kalın sağlıcakla.. İyi geceler olsun herkese.. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler, iyi seyirler
DiaBLoS™;1770604' Alıntı: Merhaba Ata.. Afiyet şifa olsun Güven abi..Neyse çıkmalıyım..Belgesel im başlıyorum..Yarın görüşmek üzere..Kalın sağlıcakla.. İyi geceler olsun herkese.. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler, iyi seyirler
Samsunspor Emekli Yönetici X-LifeHard' Alıntı: İyi geceler, iyi seyirler Genişletmek için tıkla ... evet evet aynen Ali
Praetor Emekli Yönetici Kusura bakma psi eksik olmuş. Samsunspor' Alıntı: Merhaba Ata .. Ali , az önce 1 şişe şalgamı devirdim ( 1 lt. ) üzerine bir iki dilim ne güzel gitti ohh Kesene bereket Genişletmek için tıkla ... Yahu mideyi deleceksin gece gece
Kusura bakma psi eksik olmuş. Samsunspor' Alıntı: Merhaba Ata .. Ali , az önce 1 şişe şalgamı devirdim ( 1 lt. ) üzerine bir iki dilim ne güzel gitti ohh Kesene bereket Genişletmek için tıkla ... Yahu mideyi deleceksin gece gece