Kingmortall Üye Elektr0' Alıntı: ben geldim bir hoş geldin yok mu ? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: ben geldim bir hoş geldin yok mu ? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap kingmor' Alıntı: ee ne yapıyonuz gençler Genişletmek için tıkla ... iyiylik sen napıyosun
pelın_ 'Enver'' Alıntı: dur ya 10 mesaj daha yazim öyle giderim.düz hesap olsun Genişletmek için tıkla ... haha ----------Eklendi @ 01:28:34 ---------- Yazıldı @ 01:28:13 ---------- kingmor' Alıntı: ee ne yapıyonuz gençler Genişletmek için tıkla ... valla öle boş boş gezınıyom
'Enver'' Alıntı: dur ya 10 mesaj daha yazim öyle giderim.düz hesap olsun Genişletmek için tıkla ... haha ----------Eklendi @ 01:28:34 ---------- Yazıldı @ 01:28:13 ---------- kingmor' Alıntı: ee ne yapıyonuz gençler Genişletmek için tıkla ... valla öle boş boş gezınıyom
Kingmortall Üye 'Enver'' Alıntı: iyiylik sen napıyosun Genişletmek için tıkla ... sabah işe gidecem burda pinekliyom bi ablam olsada bağırsa git yerine yat diye sabah 06 30 da kalkmak çok kötüü
'Enver'' Alıntı: iyiylik sen napıyosun Genişletmek için tıkla ... sabah işe gidecem burda pinekliyom bi ablam olsada bağırsa git yerine yat diye sabah 06 30 da kalkmak çok kötüü
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap kingmor' Alıntı: sabah işe gidecem burda pinekliyom bi ablam olsada bağırsa git yerine yat diye sabah 06 30 da kalkmak çok kötüü Genişletmek için tıkla ... istersen ben bağırabilirim
kingmor' Alıntı: sabah işe gidecem burda pinekliyom bi ablam olsada bağırsa git yerine yat diye sabah 06 30 da kalkmak çok kötüü Genişletmek için tıkla ... istersen ben bağırabilirim
Kingmortall Üye 'Enver'' Alıntı: istersen ben bağırabilirim Genişletmek için tıkla ... abla bağıracak
Elektr0 Üye kingmor' Alıntı: sabah işe gidecem burda pinekliyom bi ablam olsada bağırsa git yerine yat diye sabah 06 30 da kalkmak çok kötüü Genişletmek için tıkla ... git yerine yat uleeeeeyyyyn bende kardeşin olarak bağırayım dedim
kingmor' Alıntı: sabah işe gidecem burda pinekliyom bi ablam olsada bağırsa git yerine yat diye sabah 06 30 da kalkmak çok kötüü Genişletmek için tıkla ... git yerine yat uleeeeeyyyyn bende kardeşin olarak bağırayım dedim
Kingmortall Üye pelın_' Alıntı: ya neden Genişletmek için tıkla ... bende gidiyorum iyi geceler sabah 06 30 da uyanmak ölüüüm
pelın_' Alıntı: ya neden Genişletmek için tıkla ... bende gidiyorum iyi geceler sabah 06 30 da uyanmak ölüüüm
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: bende gitmeye karar verdim ula 3-4 güne kadar mobilden giremezsem eğer ben 2 hafta yokum Genişletmek için tıkla ... nereyeee
Elektr0' Alıntı: bende gitmeye karar verdim ula 3-4 güne kadar mobilden giremezsem eğer ben 2 hafta yokum Genişletmek için tıkla ... nereyeee
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap kingmor' Alıntı: bende gidiyorum iyi geceler sabah 06 30 da uyanmak ölüüüm Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ----------Eklendi @ 01:33:38 ---------- Yazıldı @ 01:33:01 ---------- pelın_' Alıntı: ana bennıye burdayım bende gıdıyorum o halde ıyı gecelerr Genişletmek için tıkla ... anaam herkes gidiyo iyi geceler
kingmor' Alıntı: bende gidiyorum iyi geceler sabah 06 30 da uyanmak ölüüüm Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ----------Eklendi @ 01:33:38 ---------- Yazıldı @ 01:33:01 ---------- pelın_' Alıntı: ana bennıye burdayım bende gıdıyorum o halde ıyı gecelerr Genişletmek için tıkla ... anaam herkes gidiyo iyi geceler