Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: Gönlümün üyesi general oluyor Genişletmek için tıkla ... olamaz bu gün mesajlarını şikayet edip slinmesini istiyom ----------Eklendi @ 01:11:29 ---------- Yazıldı @ 01:10:59 ---------- kingmor' Alıntı: komutanın oluyorum artık ----------Eklendi @ 01:10:46 ---------- Yazıldı @ 01:10:13 ---------- bakacaz ayarlayabilirsek o açacak ayarlayamassak kim açarsa Genişletmek için tıkla ... o kim leen
Pondusss' Alıntı: Gönlümün üyesi general oluyor Genişletmek için tıkla ... olamaz bu gün mesajlarını şikayet edip slinmesini istiyom ----------Eklendi @ 01:11:29 ---------- Yazıldı @ 01:10:59 ---------- kingmor' Alıntı: komutanın oluyorum artık ----------Eklendi @ 01:10:46 ---------- Yazıldı @ 01:10:13 ---------- bakacaz ayarlayabilirsek o açacak ayarlayamassak kim açarsa Genişletmek için tıkla ... o kim leen
Kingmortall Üye Elektr0' Alıntı: olamaz bu gün mesajlarını şikayet edip slinmesini istiyom ----------Eklendi @ 01:11:29 ---------- Yazıldı @ 01:10:59 ---------- o kim leen Genişletmek için tıkla ... süpriiz
Elektr0' Alıntı: olamaz bu gün mesajlarını şikayet edip slinmesini istiyom ----------Eklendi @ 01:11:29 ---------- Yazıldı @ 01:10:59 ---------- o kim leen Genişletmek için tıkla ... süpriiz
Amaru Shady Üye kingmor' Alıntı: komutanın oluyorum artık ----------Eklendi @ 01:10:46 ---------- Yazıldı @ 01:10:13 ---------- bakacaz ayarlayabilirsek o açacak ayarlayamassak kim açarsa Genişletmek için tıkla ... ol tabi. Emret komutanım
kingmor' Alıntı: komutanın oluyorum artık ----------Eklendi @ 01:10:46 ---------- Yazıldı @ 01:10:13 ---------- bakacaz ayarlayabilirsek o açacak ayarlayamassak kim açarsa Genişletmek için tıkla ... ol tabi. Emret komutanım
Kingmortall Üye enkazcı' Alıntı: kankalar mobile light sürümüne nası geçcez pc'den Genişletmek için tıkla ... bilmiyom be kardeş o işlere kafam basmaz
enkazcı' Alıntı: kankalar mobile light sürümüne nası geçcez pc'den Genişletmek için tıkla ... bilmiyom be kardeş o işlere kafam basmaz
enkazcı Üye kingmor' Alıntı: bilmiyom be kardeş o işlere kafam basmaz Genişletmek için tıkla ... daha dün gördüm şimdi yok
kingmor' Alıntı: bilmiyom be kardeş o işlere kafam basmaz Genişletmek için tıkla ... daha dün gördüm şimdi yok
Elektr0 Üye kingmor' Alıntı: bilmiyom be kardeş o işlere kafam basmaz Genişletmek için tıkla ... senden güzel GS forveti olar ----------Eklendi @ 01:14:49 ---------- Yazıldı @ 01:14:00 ---------- kingmor' Alıntı: sen açarsın ya sıkıntı olmaz Genişletmek için tıkla ... ben heyecan bastı dermişim
kingmor' Alıntı: bilmiyom be kardeş o işlere kafam basmaz Genişletmek için tıkla ... senden güzel GS forveti olar ----------Eklendi @ 01:14:49 ---------- Yazıldı @ 01:14:00 ---------- kingmor' Alıntı: sen açarsın ya sıkıntı olmaz Genişletmek için tıkla ... ben heyecan bastı dermişim
Kingmortall Üye Elektr0' Alıntı: senden güzel GS forveti olar ----------Eklendi @ 01:14:49 ---------- Yazıldı @ 01:14:00 ---------- ben heyecan bastı dermişim Genişletmek için tıkla ... açacan tabi komutanına senden rütbeliyim ----------Eklendi @ 01:16:47 ---------- Yazıldı @ 01:15:59 ---------- benden iyi defans olar
Elektr0' Alıntı: senden güzel GS forveti olar ----------Eklendi @ 01:14:49 ---------- Yazıldı @ 01:14:00 ---------- ben heyecan bastı dermişim Genişletmek için tıkla ... açacan tabi komutanına senden rütbeliyim ----------Eklendi @ 01:16:47 ---------- Yazıldı @ 01:15:59 ---------- benden iyi defans olar
Elektr0 Üye kingmor' Alıntı: açacan tabi komutanına senden rütbeliyim Genişletmek için tıkla ... emredersin komitanüm
kingmor' Alıntı: açacan tabi komutanına senden rütbeliyim Genişletmek için tıkla ... emredersin komitanüm
Amaru Shady Üye saka®yalı_54' Alıntı: furkan sen bilirsn su mobile light arayuzune nerden gecioz ya ayar oldum Genişletmek için tıkla ... normalde istatistiklerin üstündeydi. Ama ben de göremedim. Ben de Mağdurum
saka®yalı_54' Alıntı: furkan sen bilirsn su mobile light arayuzune nerden gecioz ya ayar oldum Genişletmek için tıkla ... normalde istatistiklerin üstündeydi. Ama ben de göremedim. Ben de Mağdurum
Elektr0 Üye kingmor' Alıntı: açacan tabi komutanına senden rütbeliyim ----------Eklendi @ 01:16:47 ---------- Yazıldı @ 01:15:59 ---------- benden iyi defans olar Genişletmek için tıkla ... bu arada C6-01 den memnun musun ?
kingmor' Alıntı: açacan tabi komutanına senden rütbeliyim ----------Eklendi @ 01:16:47 ---------- Yazıldı @ 01:15:59 ---------- benden iyi defans olar Genişletmek için tıkla ... bu arada C6-01 den memnun musun ?
Kingmortall Üye Elektr0' Alıntı: bu arada C6-01 den memnun musun ? Genişletmek için tıkla ... memlunum çok şükür sorun falan çıkarmadı ekran kalitesi kamerası dokunmatik kalitesi çok iyi seside yeterli düzeyde çok iyi bi telefon
Elektr0' Alıntı: bu arada C6-01 den memnun musun ? Genişletmek için tıkla ... memlunum çok şükür sorun falan çıkarmadı ekran kalitesi kamerası dokunmatik kalitesi çok iyi seside yeterli düzeyde çok iyi bi telefon
Amaru Shady Üye enkazcı' Alıntı: gomutanlar yardım mobile light sürümüne nası geçcezz Genişletmek için tıkla ... istatistiklerin üstündeydi. Artık yok.
enkazcı' Alıntı: gomutanlar yardım mobile light sürümüne nası geçcezz Genişletmek için tıkla ... istatistiklerin üstündeydi. Artık yok.
Kingmortall Üye Pondusss' Alıntı: istatistiklerin üstündeydi. Artık yok. Genişletmek için tıkla ... konu nedir ya
Elektr0 Üye kingmor' Alıntı: memlunum çok şükür sorun falan çıkarmadı ekran kalitesi kamerası dokunmatik kalitesi çok iyi seside yeterli düzeyde çok iyi bi telefon Genişletmek için tıkla ... inceleme sırfatım oldu C6-01 i ses çıkış gücü gerçekten yeterli ekranıda çok kaliteli ve anna ve belle güncellemeleri ile çok daha güzel bir telefon olabilir
kingmor' Alıntı: memlunum çok şükür sorun falan çıkarmadı ekran kalitesi kamerası dokunmatik kalitesi çok iyi seside yeterli düzeyde çok iyi bi telefon Genişletmek için tıkla ... inceleme sırfatım oldu C6-01 i ses çıkış gücü gerçekten yeterli ekranıda çok kaliteli ve anna ve belle güncellemeleri ile çok daha güzel bir telefon olabilir