Elektr0 Üye Şu anda 16 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 11 misafir) Elektr0 greenmile+ saka®yalı_54 Pondusss+ s.a hayırLı gecele.r
Şu anda 16 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 11 misafir) Elektr0 greenmile+ saka®yalı_54 Pondusss+ s.a hayırLı gecele.r
Kingmortall Üye greenmile' Alıntı: iyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... hoşgelmişşsen saol sanada iyi geceler
greenmile' Alıntı: iyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... hoşgelmişşsen saol sanada iyi geceler
jigsaw_54 Üye kingmor' Alıntı: hoşgeldin sakaryalı Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk ta ® yi unutmayalım napar ne edersiniz bakem
kingmor' Alıntı: hoşgeldin sakaryalı Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk ta ® yi unutmayalım napar ne edersiniz bakem
Kingmortall Üye bu gece biraz sessiz sanki patron ve tuba yok ----------Eklendi @ 00:20:44 ---------- Yazıldı @ 00:19:52 ---------- saka®yalı_54' Alıntı: hoşbulduk ta ® yi unutmayalım napar ne edersiniz bakem Genişletmek için tıkla ... sabah işe gidecem burda pinekliyom pc başında ne edeyim sen ne edisen
bu gece biraz sessiz sanki patron ve tuba yok ----------Eklendi @ 00:20:44 ---------- Yazıldı @ 00:19:52 ---------- saka®yalı_54' Alıntı: hoşbulduk ta ® yi unutmayalım napar ne edersiniz bakem Genişletmek için tıkla ... sabah işe gidecem burda pinekliyom pc başında ne edeyim sen ne edisen
jigsaw_54 Üye kingmor' Alıntı: bu gece biraz sessiz sanki patron ve tuba yok ----------Eklendi @ 00:20:44 ---------- Yazıldı @ 00:19:52 ---------- sabah işe gidecem burda pinekliyom pc başında ne edeyim sen ne edisen Genişletmek için tıkla ... bende hafif diken üstünde pcdeyim diken batarsa mobile geçicem kafam dumanlı ama inadına gülüyorum yarın banka işleriyle uğraşıcam 3kızdan 2sini uyuttum yine sizlerleyim
kingmor' Alıntı: bu gece biraz sessiz sanki patron ve tuba yok ----------Eklendi @ 00:20:44 ---------- Yazıldı @ 00:19:52 ---------- sabah işe gidecem burda pinekliyom pc başında ne edeyim sen ne edisen Genişletmek için tıkla ... bende hafif diken üstünde pcdeyim diken batarsa mobile geçicem kafam dumanlı ama inadına gülüyorum yarın banka işleriyle uğraşıcam 3kızdan 2sini uyuttum yine sizlerleyim
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: evet artık kış gelmek üzeree ve çok soğudu maxi Genişletmek için tıkla ... kışı seviyorum ya
Elektr0' Alıntı: evet artık kış gelmek üzeree ve çok soğudu maxi Genişletmek için tıkla ... kışı seviyorum ya
Kingmortall Üye 'Enver'' Alıntı: kışı seviyorum ya Genişletmek için tıkla ... evet ya kar falan yağıyo yollar kapanıyo ve işe gitmiyoruz
'Enver'' Alıntı: kışı seviyorum ya Genişletmek için tıkla ... evet ya kar falan yağıyo yollar kapanıyo ve işe gitmiyoruz
Elektr0 Üye kingmor' Alıntı: evet ya kar falan yağıyo yollar kapanıyo ve işe gitmiyoruz Genişletmek için tıkla ...
kingmor' Alıntı: evet ya kar falan yağıyo yollar kapanıyo ve işe gitmiyoruz Genişletmek için tıkla ...
Elektr0 Üye kingmor' Alıntı: bu gece işler kesat kimse konuşmuyor yahu Genişletmek için tıkla ... hayat acımasız
Elektr0 Üye kingmor' Alıntı: konuşun leeen tuğğeneral olacam son 60 mesaj Genişletmek için tıkla ... anlaşıldı
Kingmortall Üye Elektr0' Alıntı: anlaşıldı Genişletmek için tıkla ... pardon öyle demek istemedim yalan ifade komplo o
Elektr0' Alıntı: anlaşıldı Genişletmek için tıkla ... pardon öyle demek istemedim yalan ifade komplo o