Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

'Lorelai

Üye
Bence de iyi. Bırak, görme onu. Telefon numarasını da sil.

malesef .s bugun faceden de slms bni basta uzldm ama snradan iyi oldu ddm----------Eklendi @ 03:24:41 ---------- Yazıldı @ 03:23:21 ---------- ewet ewet antalyada dha dogrusu alanyada farktmez yaa
tamam dogru hatirlamisim uzun uzun anlatmistin.. bosver kardesim ya dusunme hic bak o kiz hic donmezse 1.5 senelik aliskanlik oldugu icin sana donecek. o zaman intikamini alirsin o zamana kadar

'Lorelai

Üye
Yalnız Eray , hikayelerimiz acayip benziyor Yoksa sen ... Yok canım daha neler

tamam dogru hatirlamisim uzun uzun anlatmistin.. bosver kardesim ya dusunme hic bak o kiz hic donmezse 1.5 senelik aliskanlik oldugu icin sana donecek. o zaman intikamini alirsin o zamana kadar
yok yok donmez artk donmesnde zaten o bulur kndne birilerini unutms ble bni en yakn arkdsmn sevglisi knsms 2gndr artk bi onemi yok bnde donsun istemyrm ama kolay kolay atlatamyorm iste .s

'Lorelai

Üye
Alışkanlık abicim , alışkanlık. Ciddiyim bak bunu aştık mı tamamdır.

yok yok donmez artk donmesnde zaten o bulur kndne birilerini unutms ble bni en yakn arkdsmn sevglisi knsms 2gndr artk bi onemi yok bnde donsun istemyrm ama kolay kolay atlatamyorm iste .s
bilmemmi bilmemmi.. ama ben akillandim bu son iliskimde sorunumun ne oldugunu ogrendim kendimi gelistirdim artik uzulmuyorum.. sorunum gereginden fazla deger ve yuz vermek.. bide iliskiye hic bitmicekmis gibi bakmak. en buyuk sorunum buydu hic bitmicekmis gibi bakmak.. bitecekmis gibi bakacaksin ki hic uzulmeyeceksin.. dusunsene oyle baktigini.. kiz ayrilalim dediginde cevabin iyi gule gule olur.. ama hic bitmicekmis gibi bakarsan kendi icinde kaybolur gidersin.. evlencektik cocugumuz olcakti surdan ev alcaktik neden birakip gitti acaba doner mi acaba aldatti mi gibi sorular basini agritir durur..

'Lorelai

Üye
Erken başlamışsın evlenme hayalleri kurmaya Bu yaşta kurulan o hayaller ilerde gerçekleşmez .

Erken başlamışsın evlenme hayalleri kurmaya Bu yaşta kurulan o hayaller ilerde gerçekleşmez .
ornek olarak verdim onlari ya :d gerceklesmeyecek diye bisi de yok yani benim cevremde cok var lise 1 den beri cikip evlenen..

ewet iste bnde bu alanyadaknde bunlari ogrendm

'Lorelai

Üye
Neyse, benim hala barışma umudum var. Yarın da atmazsa ben atacağım artık mesajı.

aynen farkndaym zatn gun gelck gulup geccez bu hallerimze ama olay bugunleri atlatablmekte
atlatmak icin kendine bazi ugraslar bul ben su son 1 ay icerisinde 1 forum sitesi kurdum, telefonun rom unu duzenledim ( hic kolay bisi degil inan bana acayip vaktimi aldi ama istedigimde buydu zaten ) ve 1 dizi bitirdim ayrica binbasi oldum burda 1 kisi kaybettim ama bircok dost kazandim burda.. (yani oyle saniyorum)

'Lorelai

Üye
Ya da yok atmayacağım, gururuma yediremem