Berlin Boleyn bi mutfaktan çıkamadım yavrularım sizi aç bırakmam ben yemem yediririm içmem içiririm giymem giydiririm
bi mutfaktan çıkamadım yavrularım sizi aç bırakmam ben yemem yediririm içmem içiririm giymem giydiririm
Candy Üye Berlin Boleyn' Alıntı: konu dışında saçmalayan saçmalayana Genişletmek için tıkla ... Herkes eğlenmek için burda... Herkes istediği yere yazar.. Hakaret etmeyiniz...
Berlin Boleyn' Alıntı: konu dışında saçmalayan saçmalayana Genişletmek için tıkla ... Herkes eğlenmek için burda... Herkes istediği yere yazar.. Hakaret etmeyiniz...
Berlin Boleyn yarası olan gocunur ben hakaret etmedim...beyenen alır gider beyenmeyen bırakır kaçar.. adiyossss
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Güle güle ... Ne olduğunu aranızda ne geçtiğini bilmiyorum ama bana konu dışında yapılan davranış saygısızlıktı ve bunu hak edecek hiçbir şey yapmadım ... Demekki mesafeli olmak gerekiyormuş ....
Güle güle ... Ne olduğunu aranızda ne geçtiğini bilmiyorum ama bana konu dışında yapılan davranış saygısızlıktı ve bunu hak edecek hiçbir şey yapmadım ... Demekki mesafeli olmak gerekiyormuş ....