Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: ben neyim ki burda ben kimimki hiç Bizi gördüğün yok ert. : ----------Eklendi @ 00:29:47 ---------- Yazıldı @ 00:29:10 ---------- ----------Eklendi @ 00:30:22 ---------- Yazıldı @ 00:29:47 ---------- Genişletmek için tıkla ... abi yaa k.bakma cadı ile ugraşıyordum napıon nasılsın
'TUĞ'' Alıntı: ben neyim ki burda ben kimimki hiç Bizi gördüğün yok ert. : ----------Eklendi @ 00:29:47 ---------- Yazıldı @ 00:29:10 ---------- ----------Eklendi @ 00:30:22 ---------- Yazıldı @ 00:29:47 ---------- Genişletmek için tıkla ... abi yaa k.bakma cadı ile ugraşıyordum napıon nasılsın
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Sehriyar' Alıntı: Misafirlere yok üye olsunlar öyle Genişletmek için tıkla ... :
'Lorelai Üye Elektr0' Alıntı: belli oluyor zaten yorumlara bak Genişletmek için tıkla ... Yaniii Mina farkı
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: abi yaa k.bakma cadı ile ugraşıyordum napıon nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim sağol ert cadı kim yav
Elektr0' Alıntı: abi yaa k.bakma cadı ile ugraşıyordum napıon nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim sağol ert cadı kim yav
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap 'Patron' Alıntı: Selam Arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... a.s patron hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:34:48 ---------- Yazıldı @ 00:34:20 ---------- greenmile' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... a.s hoşgeldin
'Patron' Alıntı: Selam Arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... a.s patron hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:34:48 ---------- Yazıldı @ 00:34:20 ---------- greenmile' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... a.s hoşgeldin
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: hadi ordan Cadı Genişletmek için tıkla ... cadı buydu demek
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: iyiyim sağol ert cadı kim yav Genişletmek için tıkla ... ; 'Lorelai diyee Birisuu
Elektr0 Üye 'Lorelai' Alıntı: Cadı benim Genişletmek için tıkla ... Oyy oyy kıyamam sana demiyorum Cadısın iştee
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap 'Lorelai' Alıntı: Cadı benim Genişletmek için tıkla ... ne yapıtında cadı diyorlar sana ----------Eklendi @ 00:40:00 ---------- Yazıldı @ 00:38:44 ---------- Elektr0' Alıntı: Oyy oyy kıyamam sana demiyorum Cadısın iştee Genişletmek için tıkla ... gene ne fesatliklar çeviriyorsun bakalım
'Lorelai' Alıntı: Cadı benim Genişletmek için tıkla ... ne yapıtında cadı diyorlar sana ----------Eklendi @ 00:40:00 ---------- Yazıldı @ 00:38:44 ---------- Elektr0' Alıntı: Oyy oyy kıyamam sana demiyorum Cadısın iştee Genişletmek için tıkla ... gene ne fesatliklar çeviriyorsun bakalım