Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Dalga gecme tuba.d kiz cok kiskanc sorun bende degil.d
yaa ciddym öp basina koy o kizi.kim kiskanc degl.seven kskanr.msjlarna donmyrm bazen dedn ya ben olsam kafayi yerdm tribe sarar snra karsmdakini cldrtdm.dseven kskanr bunu niye abartysnz ki.tepkisz olsa hosuna mi gder

----------Eklendi @ 05:02:36 ---------- Yazıldı @ 04:59:43 ----------

msj deil teluna cikmyorum.d yanls yazdm.d

yaa ciddym öp basina koy o kizi.kim kiskanc degl.seven kskanr.msjlarna donmyrm bazen dedn ya ben olsam kafayi yerdm tribe sarar snra karsmdakini cldrtdm.dseven kskanr bunu niye abartysnz ki.tepkisz olsa hosuna mi gder
Aslinda cok daha problemliydi iliskimiz onceleri ben eski sevgilime donuyordum bunu birakip arada kalmistim bi aralar ondan sonra karsilikli pek cok yasaklar koyduk birbirimize cok skintiya gelmeyi her erkek gibi bende istemiyorum yada soyle diyeyim bi kizla normal konusurken msj yazsn arasin gayet ilgili ve alakali oluyorm ama sevgili falan durumlarinda bir muddet sonra yavasliyor msj trafigi falan problemim ne sence?

benim sorunun yan versiyonu: bilsem kendm cözerm.d

Hay onca seyi bosuna mi yazdik.d----------Eklendi @ 05:10:35 ---------- Yazıldı @ 05:10:09 ----------Hos geldin tug.d
valla ama.d bak bendede sey var arkadsken gayet iyi hos knsyrm ilgileniyorum.ama adini koyup sevgili olma durumuna gelince iste sorun tamda orda: galiba ozgurlukle alakali murat.tek kisiye bagli kalmak surekli ayni seyler bide sorumluluk tabi.yükü fazla

Olabilir yani demekki tek esli olmayacaksin bu devirde.d