hic yapma abla oralar birakilipta gelinirmi hic.. valla ben sehirden koye gittigim zaman bile o havadaki koku fark ediliyo benim cigerler biraz hassastir egzoz kokusunu hemen farkederim
ya ben izinlermde geliyorum ancak.bu sene yllk iznimi kullandm zaten gidemedm.kocaelide bi bekleyenim var bu seferde gtmezsem yolar beni.d ters duscez cdden:
Dostlar ben yatiyorum cok fena uykum geldi hadi sohbetiniz bol olsun uykunuz tatli olsun Lutfullahta burdan toz olsun Furkan herkese benden cay soyle hesaba yazarsin
yok bee yolları iice berbat ettiler garın meydanın oralara yakın zamanda gitmedin galiba batırmışlar tek yön olan yolu tam ters istikamete tek yön yapmışlar
Dostlar ben yatiyorum cok fena uykum geldi hadi sohbetiniz bol olsun uykunuz tatli olsun Lutfullahta burdan toz olsun Furkan herkese benden cay soyle hesaba yazarsin
yok bee yolları iice berbat ettiler garın meydanın oralara yakın zamanda gitmedin galiba batırmışlar tek yön olan yolu tam ters istikamete tek yön yapmışlar Düzce'nin sahil ilçesi
yok bee yolları iice berbat ettiler garın meydanın oralara yakın zamanda gitmedin galiba batırmışlar tek yön olan yolu tam ters istikamete tek yön yapmışlar