Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

tuba_erva erkekmisiniz bayanmısınız anlamadım gitti erva yiğit adam demekmiş bu durumda erkeksiniztuba kız ismi zaten birleşince ortaya karışık bişey geliyo anlarsınız ya espri alınmana gerek yok
alinmam.erva er gbi guclu kiz demek.tuba cennette bi agacn ismi.bayanim

tuba_erva erkekmisiniz bayanmısınız anlamadım gitti erva yiğit adam demekmiş bu durumda erkeksiniztuba kız ismi zaten birleşince ortaya karışık bişey geliyo anlarsınız ya espri alınmana gerek yok
Sevabina 20 lira verecektim cvp vermedin kardes kaybwttin

Elektr0

Üye
tuba_erva erkekmisiniz bayanmısınız anlamadım gitti
erva yiğit adam demekmiş bu durumda erkeksiniz
tuba kız ismi zaten birleşince
ortaya karışık bişey geliyo anlarsınız ya espri alınmana gerek yok
bağyan oo

daha cinsiyeti belli olmadan once dusunmuslerdir ismi annesi tuba demistir babasi erva koycam demistir kavga etmislerdir en sonunda ikisini de koyalim demislerdir

sana bulurum o konuyu hortlatrm sabah.d cep telefonu genel.bana telefon tavsiye edeck varmi baslikli en cok yazilan konu.d----------Eklendi @ 03:28:05 ---------- Yazıldı @ 03:27:20 ---------- merakliydm zaten:
Meraklisin tabii.d.d

sana bulurum o konuyu hortlatrm sabah.d cep telefonu genel.bana telefon tavsiye edeck varmi baslikli en cok yazilan konu.d----------Eklendi @ 03:28:05 ---------- Yazıldı @ 03:27:20 ---------- merakliydm zaten:
çok havaya girme. Seninkinden daha fazla cevaplı konum var benim orda. alırım anahtarını