Şehriyar Üye hey maşallah Şu anda 26 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 19 misafir) Sehriyar Tuba_erva+ Mareşal+ Burak+ saka®yalı_54 Pondusss+ greenmile+
hey maşallah Şu anda 26 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 19 misafir) Sehriyar Tuba_erva+ Mareşal+ Burak+ saka®yalı_54 Pondusss+ greenmile+
Mareşal Üye saka®yalı_54' Alıntı: aman Allah bozmasın Genişletmek için tıkla ... Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin
saka®yalı_54' Alıntı: aman Allah bozmasın Genişletmek için tıkla ... Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin
Burak Üye saka®yalı_54' Alıntı: boşver sıkı can iyidir çabuk çıkmaz Genişletmek için tıkla ... bu lafa sınır oluyorum. Her canım sıkıldı dedıgımde duyuyorum
saka®yalı_54' Alıntı: boşver sıkı can iyidir çabuk çıkmaz Genişletmek için tıkla ... bu lafa sınır oluyorum. Her canım sıkıldı dedıgımde duyuyorum
Amaru Shady Üye Mareşal' Alıntı: nedenki Furkanım yahu Genişletmek için tıkla ... boş durmaktan olabilir
Mareşal Üye Burak' Alıntı: bende ıyıyım tesekkurler. Nedir seni bomba gıbı yapan ? Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:17:44 ---------- Yazıldı @ 01:17:13 ---------- saka®yalı_54' Alıntı: boşver sıkı can iyidir çabuk çıkmaz Genişletmek için tıkla ... sanki moralim birden bozuldu yahu
Burak' Alıntı: bende ıyıyım tesekkurler. Nedir seni bomba gıbı yapan ? Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:17:44 ---------- Yazıldı @ 01:17:13 ---------- saka®yalı_54' Alıntı: boşver sıkı can iyidir çabuk çıkmaz Genişletmek için tıkla ... sanki moralim birden bozuldu yahu
jigsaw_54 Üye Sehriyar' Alıntı: hey maşallah Şu anda 26 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 19 misafir) Sehriyar Tuba_erva+ Mareşal+ Burak+ saka®yalı_54 Pondusss+ greenmile+ Genişletmek için tıkla ... eksikler var ama olsun Mareşal' Alıntı: Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Genişletmek için tıkla ... Mutlu olup gülmek var hayata inat yapıp gülmek var...umarım hep mutluluktan gülümsersiniz... ----------Eklendi @ 01:19:39 ---------- Yazıldı @ 01:18:23 ---------- Burak' Alıntı: bu lafa sınır oluyorum. Her canım sıkıldı dedıgımde duyuyorum Genişletmek için tıkla ... ben de sinir oluyorum ama söyledim işte Mareşal' Alıntı: ----------Eklendi @ 01:17:44 ---------- Yazıldı @ 01:17:13 ---------- sanki moralim birden bozuldu yahu Genişletmek için tıkla ... olur arada benm çok oluyo takılma boşver
Sehriyar' Alıntı: hey maşallah Şu anda 26 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 19 misafir) Sehriyar Tuba_erva+ Mareşal+ Burak+ saka®yalı_54 Pondusss+ greenmile+ Genişletmek için tıkla ... eksikler var ama olsun Mareşal' Alıntı: Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Genişletmek için tıkla ... Mutlu olup gülmek var hayata inat yapıp gülmek var...umarım hep mutluluktan gülümsersiniz... ----------Eklendi @ 01:19:39 ---------- Yazıldı @ 01:18:23 ---------- Burak' Alıntı: bu lafa sınır oluyorum. Her canım sıkıldı dedıgımde duyuyorum Genişletmek için tıkla ... ben de sinir oluyorum ama söyledim işte Mareşal' Alıntı: ----------Eklendi @ 01:17:44 ---------- Yazıldı @ 01:17:13 ---------- sanki moralim birden bozuldu yahu Genişletmek için tıkla ... olur arada benm çok oluyo takılma boşver
Mareşal Üye saka®yalı_54' Alıntı: eksikler var ama olsun Mutlu olup gülmek var hayata inat yapıp gülmek var...umarım hep mutluluktan gülümsersiniz... Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Kardeşim Mutluluktan vallahi ilk defa yaa
saka®yalı_54' Alıntı: eksikler var ama olsun Mutlu olup gülmek var hayata inat yapıp gülmek var...umarım hep mutluluktan gülümsersiniz... Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Kardeşim Mutluluktan vallahi ilk defa yaa
Tuba.Erva Üye eray : benım jeton yenı dustu sen bızım eraysın sakaryalı nıkını nye aldın anca uyandm yaa :
Şehriyar Üye Tuba_erva' Alıntı: eray : benım jeton yenı dustu sen bızım eraysın sakaryalı nıkını nye aldın anca uyandm yaa : Genişletmek için tıkla ...
Tuba_erva' Alıntı: eray : benım jeton yenı dustu sen bızım eraysın sakaryalı nıkını nye aldın anca uyandm yaa : Genişletmek için tıkla ...
jigsaw_54 Üye Tuba_erva' Alıntı: eray : benım jeton yenı dustu sen bızım eraysın sakaryalı nıkını nye aldın anca uyandm yaa : Genişletmek için tıkla ... hahhaaa bilerek yaptım öle rahatsız oldum adım soyadım var resmim var o yüzden ikisini de değiştirdim
Tuba_erva' Alıntı: eray : benım jeton yenı dustu sen bızım eraysın sakaryalı nıkını nye aldın anca uyandm yaa : Genişletmek için tıkla ... hahhaaa bilerek yaptım öle rahatsız oldum adım soyadım var resmim var o yüzden ikisini de değiştirdim
Tuba.Erva Üye Altın çamura düşerse değeri kaybolur mu ? Yeniden doğdum desem acaba moralin bozulur mu ? Artık uzaktan bakar, bakar bakar ağlarsın Adresim zirve benim e bi zahmet çiçeğini yollarsın bu sarkı cok güzelmıs :
Altın çamura düşerse değeri kaybolur mu ? Yeniden doğdum desem acaba moralin bozulur mu ? Artık uzaktan bakar, bakar bakar ağlarsın Adresim zirve benim e bi zahmet çiçeğini yollarsın bu sarkı cok güzelmıs :
jigsaw_54 Üye 'İbrahim'' Alıntı: slm millet bayramınız tekrardan mübarek olsun Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin sennde bayramn mübarek olsun
'İbrahim'' Alıntı: slm millet bayramınız tekrardan mübarek olsun Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin sennde bayramn mübarek olsun
Tuba.Erva Üye saka®yalı_54' Alıntı: hahhaaa bilerek yaptım öle rahatsız oldum adım soyadım var resmim var o yüzden ikisini de değiştirdim Genişletmek için tıkla ... iyi yapmsn
saka®yalı_54' Alıntı: hahhaaa bilerek yaptım öle rahatsız oldum adım soyadım var resmim var o yüzden ikisini de değiştirdim Genişletmek için tıkla ... iyi yapmsn