Tuba.Erva Üye greenmile' Alıntı: ben şimdilik çıkıyorum mobil olarak belki birazdan gelirim görüşürüz Genişletmek için tıkla ... iyi geceler görüsürüz
greenmile' Alıntı: ben şimdilik çıkıyorum mobil olarak belki birazdan gelirim görüşürüz Genişletmek için tıkla ... iyi geceler görüsürüz
Mareşal Üye Burak' Alıntı: hoşbuldukk uyumadan once ugramak ıstedim ne var ne yok , herkes ıyı ınsallah. Genişletmek için tıkla ... bomba gibiyim vallahi : sen nasılsın ?
Burak' Alıntı: hoşbuldukk uyumadan once ugramak ıstedim ne var ne yok , herkes ıyı ınsallah. Genişletmek için tıkla ... bomba gibiyim vallahi : sen nasılsın ?
jigsaw_54 Üye Mareşal' Alıntı: ----------Eklendi @ 01:07:36 ---------- Yazıldı @ 01:07:21 ---------- abim görüşürüz Genişletmek için tıkla ... ne partisi var D: Tuba_erva' Alıntı: evet ondan Genişletmek için tıkla ...
Mareşal' Alıntı: ----------Eklendi @ 01:07:36 ---------- Yazıldı @ 01:07:21 ---------- abim görüşürüz Genişletmek için tıkla ... ne partisi var D: Tuba_erva' Alıntı: evet ondan Genişletmek için tıkla ...
Mareşal Üye kingmor' Alıntı: iyi geceler ben gidiyorum uyumaya Genişletmek için tıkla ... iyi gecelr ----------Eklendi @ 01:12:37 ---------- Yazıldı @ 01:12:14 ---------- saka®yalı_54' Alıntı: kafa güzelleşti glba D : Genişletmek için tıkla ... yok yahu mutluluktan
kingmor' Alıntı: iyi geceler ben gidiyorum uyumaya Genişletmek için tıkla ... iyi gecelr ----------Eklendi @ 01:12:37 ---------- Yazıldı @ 01:12:14 ---------- saka®yalı_54' Alıntı: kafa güzelleşti glba D : Genişletmek için tıkla ... yok yahu mutluluktan
Tuba.Erva Üye saka®yalı_54' Alıntı: kafa güzelleşti glba D : Genişletmek için tıkla ... delısın mecnun misalı ecel bu dınlemez mani
saka®yalı_54' Alıntı: kafa güzelleşti glba D : Genişletmek için tıkla ... delısın mecnun misalı ecel bu dınlemez mani
Mareşal Üye Tuba_erva' Alıntı: delısın mecnun misalı ecel bu dınlemez mani Genişletmek için tıkla ... ablam yerimde duramıyorum
Tuba_erva' Alıntı: delısın mecnun misalı ecel bu dınlemez mani Genişletmek için tıkla ... ablam yerimde duramıyorum
jigsaw_54 Üye Mareşal' Alıntı: iyi gecelr ----------Eklendi @ 01:12:37 ---------- Yazıldı @ 01:12:14 ---------- yok yahu mutluluktan Genişletmek için tıkla ... aman Allah bozmasın
Mareşal' Alıntı: iyi gecelr ----------Eklendi @ 01:12:37 ---------- Yazıldı @ 01:12:14 ---------- yok yahu mutluluktan Genişletmek için tıkla ... aman Allah bozmasın
jigsaw_54 Üye Pondusss' Alıntı: canım sıkıldı Genişletmek için tıkla ... boşver sıkı can iyidir çabuk çıkmaz
Burak Üye Mareşal' Alıntı: bomba gibiyim vallahi :sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... bende ıyıyım tesekkurler. Nedir seni bomba gıbı yapan ?
Mareşal' Alıntı: bomba gibiyim vallahi :sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... bende ıyıyım tesekkurler. Nedir seni bomba gıbı yapan ?