jigsaw_54 Üye KARİZMATİX' Alıntı: Merhaba arkadaşlar. Gece mesaisinde epey kişi var herhalde. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiniz
KARİZMATİX' Alıntı: Merhaba arkadaşlar. Gece mesaisinde epey kişi var herhalde. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiniz
greenmile Üye Mareşal' Alıntı: yok kardeş damar falan arkadaşa uymak için dedim Kezzo diye bir şahıs dinlediğim ama cidden yapıyor yani çocuk istersen paylaşayım bide sen bak rapbesk saçmalığına bende uyuz olurum ----------Eklendi @ 00:59:36 ---------- Yazıldı @ 00:59:09 ---------- yok yok abim daha olurmu hiç yaa olmaz vallahi ----------Eklendi @ 01:00:23 ---------- Yazıldı @ 00:59:36 ---------- hoşgeldin kardeş Genişletmek için tıkla ... numara olayını da söyle kıza bana anlattığın ordan da sorun çıkmasın
Mareşal' Alıntı: yok kardeş damar falan arkadaşa uymak için dedim Kezzo diye bir şahıs dinlediğim ama cidden yapıyor yani çocuk istersen paylaşayım bide sen bak rapbesk saçmalığına bende uyuz olurum ----------Eklendi @ 00:59:36 ---------- Yazıldı @ 00:59:09 ---------- yok yok abim daha olurmu hiç yaa olmaz vallahi ----------Eklendi @ 01:00:23 ---------- Yazıldı @ 00:59:36 ---------- hoşgeldin kardeş Genişletmek için tıkla ... numara olayını da söyle kıza bana anlattığın ordan da sorun çıkmasın
Mareşal Üye greenmile' Alıntı: numara olayını da söyle kıza bana anlattığın ordan da sorun çıkmasın Genişletmek için tıkla ... evet abi söylicem birkaç gün telefonsuz kalcam zaten
greenmile' Alıntı: numara olayını da söyle kıza bana anlattığın ordan da sorun çıkmasın Genişletmek için tıkla ... evet abi söylicem birkaç gün telefonsuz kalcam zaten
Şehriyar Üye greenmile' Alıntı: numara olayını da söyle kıza bana anlattığın ordan da sorun çıkmasın Genişletmek için tıkla ... aa ama biz olayi bilmiyoruz fransiz kaliyoruz bakiyoruz oyle merak ediyoruz
greenmile' Alıntı: numara olayını da söyle kıza bana anlattığın ordan da sorun çıkmasın Genişletmek için tıkla ... aa ama biz olayi bilmiyoruz fransiz kaliyoruz bakiyoruz oyle merak ediyoruz
Mareşal Üye Sehriyar' Alıntı: aa ama biz olayi bilmiyoruz fransiz kaliyoruz bakiyoruz oyle merak ediyoruz Genişletmek için tıkla ... fazla merak kötü yahu
Sehriyar' Alıntı: aa ama biz olayi bilmiyoruz fransiz kaliyoruz bakiyoruz oyle merak ediyoruz Genişletmek için tıkla ... fazla merak kötü yahu
Tuba.Erva Üye greenmile' Alıntı: bu ay sondu aktif olamam pek Genişletmek için tıkla ... bsey dyemem saglık olsun
greenmile Üye Sehriyar' Alıntı: aa ama biz olayi bilmiyoruz fransiz kaliyoruz bakiyoruz oyle merak ediyoruz Genişletmek için tıkla ... pardon kusura bakma
Sehriyar' Alıntı: aa ama biz olayi bilmiyoruz fransiz kaliyoruz bakiyoruz oyle merak ediyoruz Genişletmek için tıkla ... pardon kusura bakma
Tuba.Erva Üye Mareşal' Alıntı: murat abiiiiiii abim mesaj geldiii ----------Eklendi @ 00:57:04 ---------- Yazıldı @ 00:56:46 ---------- peki Genişletmek için tıkla ... delii .d
Mareşal' Alıntı: murat abiiiiiii abim mesaj geldiii ----------Eklendi @ 00:57:04 ---------- Yazıldı @ 00:56:46 ---------- peki Genişletmek için tıkla ... delii .d
Şehriyar Üye greenmile' Alıntı: ben şimdilik çıkıyorum mobil olarak belki birazdan gelirim görüşürüz Genişletmek için tıkla ... görüşürüz abi
greenmile' Alıntı: ben şimdilik çıkıyorum mobil olarak belki birazdan gelirim görüşürüz Genişletmek için tıkla ... görüşürüz abi
Mareşal Üye ----------Eklendi @ 01:07:36 ---------- Yazıldı @ 01:07:21 ---------- greenmile' Alıntı: ben şimdilik çıkıyorum mobil olarak belki birazdan gelirim görüşürüz Genişletmek için tıkla ... abim görüşürüz
----------Eklendi @ 01:07:36 ---------- Yazıldı @ 01:07:21 ---------- greenmile' Alıntı: ben şimdilik çıkıyorum mobil olarak belki birazdan gelirim görüşürüz Genişletmek için tıkla ... abim görüşürüz
Tuba.Erva Üye saka®yalı_54' Alıntı: beni böyle derbeder beni böyle ortalarda bırakmaaaa Genişletmek için tıkla ... evet ondan
saka®yalı_54' Alıntı: beni böyle derbeder beni böyle ortalarda bırakmaaaa Genişletmek için tıkla ... evet ondan