jigsaw_54 Üye Sehriyar' Alıntı: yine beeeen bu sefer pc den : Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiin bölesi daa iyi
Tuba.Erva Üye Ellerimde çiçekler kapında sırılsıklam görürsen bir gün şaşırma Beni böyle caresız .d istek saati gıbı oldum
Ellerimde çiçekler kapında sırılsıklam görürsen bir gün şaşırma Beni böyle caresız .d istek saati gıbı oldum
Mareşal Üye Yarına Bakarak Akarak Gözün Efkar Vurana Kırana Sözüm Yok Hiç Efkar Uyanıp Uyanıp Kafayı Bulur Efkar Bi Cigara Dumanı Gibi İçim Efkar!! ne güzel şarkıymış yahu
Yarına Bakarak Akarak Gözün Efkar Vurana Kırana Sözüm Yok Hiç Efkar Uyanıp Uyanıp Kafayı Bulur Efkar Bi Cigara Dumanı Gibi İçim Efkar!! ne güzel şarkıymış yahu
jigsaw_54 Üye Tuba_erva' Alıntı: Ellerimde çiçekler kapında sırılsıklam görürsen bir gün şaşırma Beni böyle caresız .d istek saati gıbı oldum Genişletmek için tıkla ... beni böyle derbeder beni böyle ortalarda bırakmaaaa
Tuba_erva' Alıntı: Ellerimde çiçekler kapında sırılsıklam görürsen bir gün şaşırma Beni böyle caresız .d istek saati gıbı oldum Genişletmek için tıkla ... beni böyle derbeder beni böyle ortalarda bırakmaaaa
greenmile Üye Tuba_erva' Alıntı: ben mı mayısta sanırım öyle bıseydı Genişletmek için tıkla ... anladım aman bizde olmayız ne olacak
Tuba_erva' Alıntı: ben mı mayısta sanırım öyle bıseydı Genişletmek için tıkla ... anladım aman bizde olmayız ne olacak
jigsaw_54 Üye Mareşal' Alıntı: Yarına Bakarak Akarak Gözün Efkar Vurana Kırana Sözüm Yok Hiç Efkar Uyanıp Uyanıp Kafayı Bulur Efkar Bi Cigara Dumanı Gibi İçim Efkar!! ne güzel şarkıymış yahu Genişletmek için tıkla ... damara bağlıcaz sanırsam bu gece xD
Mareşal' Alıntı: Yarına Bakarak Akarak Gözün Efkar Vurana Kırana Sözüm Yok Hiç Efkar Uyanıp Uyanıp Kafayı Bulur Efkar Bi Cigara Dumanı Gibi İçim Efkar!! ne güzel şarkıymış yahu Genişletmek için tıkla ... damara bağlıcaz sanırsam bu gece xD
Tuba.Erva Üye greenmile' Alıntı: anladım aman bizde olmayız ne olacak Genişletmek için tıkla ... zamanla görcez
Mareşal Üye saka®yalı_54' Alıntı: damara bağlıcaz sanırsam bu gece xD Genişletmek için tıkla ... rap ama damar gibi
saka®yalı_54' Alıntı: damara bağlıcaz sanırsam bu gece xD Genişletmek için tıkla ... rap ama damar gibi
jigsaw_54 Üye haha bnm komşu kızı faceye girdi konusuoz ----------Eklendi @ 00:56:27 ---------- Yazıldı @ 00:55:39 ---------- Mareşal' Alıntı: rap ama damar gibi Genişletmek için tıkla ... arabesk rap misali
haha bnm komşu kızı faceye girdi konusuoz ----------Eklendi @ 00:56:27 ---------- Yazıldı @ 00:55:39 ---------- Mareşal' Alıntı: rap ama damar gibi Genişletmek için tıkla ... arabesk rap misali
greenmile Üye Tuba_erva' Alıntı: zamanla görcez Genişletmek için tıkla ... bu ay sondu aktif olamam pek
Mareşal Üye murat abiiiiiii abim mesaj geldiii ----------Eklendi @ 00:57:04 ---------- Yazıldı @ 00:56:46 ---------- saka®yalı_54' Alıntı: haha bnm komşu kızı faceye girdi konusuoz ----------Eklendi @ 00:56:27 ---------- Yazıldı @ 00:55:39 ---------- arabesk rap misali Genişletmek için tıkla ... peki
murat abiiiiiii abim mesaj geldiii ----------Eklendi @ 00:57:04 ---------- Yazıldı @ 00:56:46 ---------- saka®yalı_54' Alıntı: haha bnm komşu kızı faceye girdi konusuoz ----------Eklendi @ 00:56:27 ---------- Yazıldı @ 00:55:39 ---------- arabesk rap misali Genişletmek için tıkla ... peki
Şehriyar Üye Mareşal' Alıntı: rap ama damar gibi Genişletmek için tıkla ... rap le damar çok ayrı şeyler ya bunları birleştirenleri anlamıyorum ortaya çok kötü çalışmalar çıkıyor rapten başka herşeye benziyor...
Mareşal' Alıntı: rap ama damar gibi Genişletmek için tıkla ... rap le damar çok ayrı şeyler ya bunları birleştirenleri anlamıyorum ortaya çok kötü çalışmalar çıkıyor rapten başka herşeye benziyor...
greenmile Üye Mareşal' Alıntı: murat abiiiiiii abim mesaj geldiii ----------Eklendi @ 00:57:04 ---------- Yazıldı @ 00:56:46 ---------- peki Genişletmek için tıkla ... 2.ye ipten alıyorum seni 3.olmasın
Mareşal' Alıntı: murat abiiiiiii abim mesaj geldiii ----------Eklendi @ 00:57:04 ---------- Yazıldı @ 00:56:46 ---------- peki Genişletmek için tıkla ... 2.ye ipten alıyorum seni 3.olmasın
Mareşal Üye Sehriyar' Alıntı: rap le damar çok ayrı şeyler ya bunları birleştirenleri anlamıyorum ortaya çok kötü çalışmalar çıkıyor rapten başka herşeye benziyor... Genişletmek için tıkla ... yok kardeş damar falan arkadaşa uymak için dedim Kezzo diye bir şahıs dinlediğim ama cidden yapıyor yani çocuk istersen paylaşayım bide sen bak rapbesk saçmalığına bende uyuz olurum ----------Eklendi @ 00:59:36 ---------- Yazıldı @ 00:59:09 ---------- greenmile' Alıntı: 2.ye ipten alıyorum seni 3.olmasın Genişletmek için tıkla ... yok yok abim daha olurmu hiç yaa olmaz vallahi ----------Eklendi @ 01:00:23 ---------- Yazıldı @ 00:59:36 ---------- KARİZMATİX' Alıntı: Merhaba arkadaşlar. Gece mesaisinde epey kişi var herhalde. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin kardeş
Sehriyar' Alıntı: rap le damar çok ayrı şeyler ya bunları birleştirenleri anlamıyorum ortaya çok kötü çalışmalar çıkıyor rapten başka herşeye benziyor... Genişletmek için tıkla ... yok kardeş damar falan arkadaşa uymak için dedim Kezzo diye bir şahıs dinlediğim ama cidden yapıyor yani çocuk istersen paylaşayım bide sen bak rapbesk saçmalığına bende uyuz olurum ----------Eklendi @ 00:59:36 ---------- Yazıldı @ 00:59:09 ---------- greenmile' Alıntı: 2.ye ipten alıyorum seni 3.olmasın Genişletmek için tıkla ... yok yok abim daha olurmu hiç yaa olmaz vallahi ----------Eklendi @ 01:00:23 ---------- Yazıldı @ 00:59:36 ---------- KARİZMATİX' Alıntı: Merhaba arkadaşlar. Gece mesaisinde epey kişi var herhalde. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin kardeş