Mareşal Üye vallahi yaa yarın işe falan gidesimde yok bee ----------Eklendi @ 00:17:11 ---------- Yazıldı @ 00:16:55 ---------- 'Lorelai' Alıntı: Ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
vallahi yaa yarın işe falan gidesimde yok bee ----------Eklendi @ 00:17:11 ---------- Yazıldı @ 00:16:55 ---------- 'Lorelai' Alıntı: Ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
Mareşal Üye Sehriyar' Alıntı: Leee selam verdim niye kimse takmiyo beni Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam kardeşim hoşgeldin nasılsın
Sehriyar' Alıntı: Leee selam verdim niye kimse takmiyo beni Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam kardeşim hoşgeldin nasılsın
Kingmortall Üye Mareşal' Alıntı: bak bunu demiyeydin iyi olurdu yaa yarın kalkıp işe gidecem bide ----------Eklendi @ 00:16:00 ---------- Yazıldı @ 00:14:24 ---------- Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 2 misafir) Mareşal Sehriyar+ saka®yalı_54 'Lorelai kingmor Genişletmek için tıkla ... oooh oooh hayırlı işler sana
Mareşal' Alıntı: bak bunu demiyeydin iyi olurdu yaa yarın kalkıp işe gidecem bide ----------Eklendi @ 00:16:00 ---------- Yazıldı @ 00:14:24 ---------- Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 2 misafir) Mareşal Sehriyar+ saka®yalı_54 'Lorelai kingmor Genişletmek için tıkla ... oooh oooh hayırlı işler sana
Şehriyar Üye saka®yalı_54' Alıntı: hoşgeldin bana hergün bayram o kötü olmuş işte Genişletmek için tıkla ... hosbuldum nasilsin?
saka®yalı_54' Alıntı: hoşgeldin bana hergün bayram o kötü olmuş işte Genişletmek için tıkla ... hosbuldum nasilsin?
Mareşal Üye Pondusss' Alıntı: S.a Genişletmek için tıkla ... Furkanım Hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:18:21 ---------- Yazıldı @ 00:18:05 ---------- kingmor' Alıntı: oooh oooh hayırlı işler sana Genişletmek için tıkla ...
Pondusss' Alıntı: S.a Genişletmek için tıkla ... Furkanım Hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:18:21 ---------- Yazıldı @ 00:18:05 ---------- kingmor' Alıntı: oooh oooh hayırlı işler sana Genişletmek için tıkla ...
Şehriyar Üye Mareşal' Alıntı: aleyküm selam kardeşim hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... hosbuldum kardes iyiyim sen nasilsin nerdesin yaav sen kac gundur ?
Mareşal' Alıntı: aleyküm selam kardeşim hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... hosbuldum kardes iyiyim sen nasilsin nerdesin yaav sen kac gundur ?
Tuba.Erva Üye Mareşal' Alıntı: ablammm hoş geldinn Genişletmek için tıkla ... hosgördük paşam naber ----------Eklendi @ 00:19:13 ---------- Yazıldı @ 00:18:52 ---------- hosgeldı herkes
Mareşal' Alıntı: ablammm hoş geldinn Genişletmek için tıkla ... hosgördük paşam naber ----------Eklendi @ 00:19:13 ---------- Yazıldı @ 00:18:52 ---------- hosgeldı herkes
Mareşal Üye Tuba_erva' Alıntı: hosgördük paşam naber ----------Eklendi @ 00:19:13 ---------- Yazıldı @ 00:18:52 ---------- hosgeldı herkes Genişletmek için tıkla ... iyilik ablam allaha şükür sen nasılsın
Tuba_erva' Alıntı: hosgördük paşam naber ----------Eklendi @ 00:19:13 ---------- Yazıldı @ 00:18:52 ---------- hosgeldı herkes Genişletmek için tıkla ... iyilik ablam allaha şükür sen nasılsın
Mareşal Üye Sehriyar' Alıntı: hosbuldum kardes iyiyim sen nasilsin nerdesin yaav sen kac gundur ? Genişletmek için tıkla ... iyiyim Kardeşim buradayım ama geç geliyordum malum işler
Sehriyar' Alıntı: hosbuldum kardes iyiyim sen nasilsin nerdesin yaav sen kac gundur ? Genişletmek için tıkla ... iyiyim Kardeşim buradayım ama geç geliyordum malum işler
Kingmortall Üye 'Lorelai' Alıntı: Gideyim mi Gökhan Hoş buldum Genişletmek için tıkla ... yok kalabilirsin sıkıntı yok
'Lorelai' Alıntı: Gideyim mi Gökhan Hoş buldum Genişletmek için tıkla ... yok kalabilirsin sıkıntı yok
Tuba.Erva Üye Mareşal' Alıntı: iyilik ablam allaha şükür sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim cok sukur saol enerjıgım bıraz okadar :
Mareşal' Alıntı: iyilik ablam allaha şükür sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim cok sukur saol enerjıgım bıraz okadar :