.BlueTR Üye kingmor' Alıntı: yaşın 14 müş daha ufaksın Genişletmek için tıkla ... tabi canım 8 yaşındaki çocuk elinde samsung star gezdiriyo bizmi ufağız
kingmor' Alıntı: yaşın 14 müş daha ufaksın Genişletmek için tıkla ... tabi canım 8 yaşındaki çocuk elinde samsung star gezdiriyo bizmi ufağız
Şehriyar Üye 'Lorelai' Alıntı: Benim de karnım aç Yemek yesem iyi olacak Genişletmek için tıkla ... bu saatte?
.BlueTR Üye Sehriyar' Alıntı: bu saatte? Genişletmek için tıkla ... olabilir bendende sesler geliyo ----------Eklendi @ 00:37:12 ---------- Yazıldı @ 00:36:57 ---------- coldman41' Alıntı: heyyyt ulaaan ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
Sehriyar' Alıntı: bu saatte? Genişletmek için tıkla ... olabilir bendende sesler geliyo ----------Eklendi @ 00:37:12 ---------- Yazıldı @ 00:36:57 ---------- coldman41' Alıntı: heyyyt ulaaan ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
Kingmortall Üye .BlueTR' Alıntı: tabi canım 8 yaşındaki çocuk elinde samsung star gezdiriyo bizmi ufağız Genişletmek için tıkla ... bende yok la o hangi çocuk o ----------Eklendi @ 00:38:25 ---------- Yazıldı @ 00:37:38 ---------- 'Lorelai' Alıntı: Neden , yenmez mi ? Genişletmek için tıkla ... ne yemek var hocam bende yesem
.BlueTR' Alıntı: tabi canım 8 yaşındaki çocuk elinde samsung star gezdiriyo bizmi ufağız Genişletmek için tıkla ... bende yok la o hangi çocuk o ----------Eklendi @ 00:38:25 ---------- Yazıldı @ 00:37:38 ---------- 'Lorelai' Alıntı: Neden , yenmez mi ? Genişletmek için tıkla ... ne yemek var hocam bende yesem
coldman41 Üye .BlueTR' Alıntı: olabilir bendende sesler geliyo ----------Eklendi @ 00:37:12 ---------- Yazıldı @ 00:36:57 ---------- hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum
.BlueTR' Alıntı: olabilir bendende sesler geliyo ----------Eklendi @ 00:37:12 ---------- Yazıldı @ 00:36:57 ---------- hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum
Şehriyar Üye 'Lorelai' Alıntı: Neden , yenmez mi ? Genişletmek için tıkla ... yenmez şişmanlarsın çirkin olursun
Amaru Shady Üye Sehriyar' Alıntı: bi resmi indirmek için 20 dolar aptallık ya printscreen diye bi tuş var sen ismi ver anlatcam ben sana neler yapcağımızı biraz photoshopta uğraştırcan ama beni neyse :d 20 doları bana ver sen Genişletmek için tıkla ... 'pondus' düşündüm. Olmazsa başka da olur. ama pondus olsa super olur.
Sehriyar' Alıntı: bi resmi indirmek için 20 dolar aptallık ya printscreen diye bi tuş var sen ismi ver anlatcam ben sana neler yapcağımızı biraz photoshopta uğraştırcan ama beni neyse :d 20 doları bana ver sen Genişletmek için tıkla ... 'pondus' düşündüm. Olmazsa başka da olur. ama pondus olsa super olur.
'Lorelai Üye kingmor' Alıntı: bende yok la o hangi çocuk o ----------Eklendi @ 00:38:25 ---------- Yazıldı @ 00:37:38 ----------ne yemek var hocam bende yesem Genişletmek için tıkla ... Salata yapabilirim Netten bakar bakar istediğimi yaparım :d
kingmor' Alıntı: bende yok la o hangi çocuk o ----------Eklendi @ 00:38:25 ---------- Yazıldı @ 00:37:38 ----------ne yemek var hocam bende yesem Genişletmek için tıkla ... Salata yapabilirim Netten bakar bakar istediğimi yaparım :d
.BlueTR Üye kingmor' Alıntı: bende yok la o hangi çocuk o Genişletmek için tıkla ... sokakta bi çocuk işte artiz artiz geziyo
kingmor' Alıntı: bende yok la o hangi çocuk o Genişletmek için tıkla ... sokakta bi çocuk işte artiz artiz geziyo
Kingmortall Üye greenmile' Alıntı: iyi geceler ben geldim Genişletmek için tıkla ... , hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:41:19 ---------- Yazıldı @ 00:40:56 ---------- 'Lorelai' Alıntı: Salata yapabilirim Netten bakar bakar istediğimi yaparım :d Genişletmek için tıkla ... suyu ısıt makarna koyak
greenmile' Alıntı: iyi geceler ben geldim Genişletmek için tıkla ... , hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:41:19 ---------- Yazıldı @ 00:40:56 ---------- 'Lorelai' Alıntı: Salata yapabilirim Netten bakar bakar istediğimi yaparım :d Genişletmek için tıkla ... suyu ısıt makarna koyak
'Lorelai Üye Sehriyar' Alıntı: yenmez şişmanlarsın çirkin olursun Genişletmek için tıkla ... Merak etme kilodan yana hiçbir sorunum ,derdim yok 36 bedenim
Sehriyar' Alıntı: yenmez şişmanlarsın çirkin olursun Genişletmek için tıkla ... Merak etme kilodan yana hiçbir sorunum ,derdim yok 36 bedenim
Kingmortall Üye 'Lorelai' Alıntı: Merak etme kilodan yana hiçbir sorunum ,derdim yok 36 bedenim Genişletmek için tıkla ... ölçülerin kaç kaç
'Lorelai' Alıntı: Merak etme kilodan yana hiçbir sorunum ,derdim yok 36 bedenim Genişletmek için tıkla ... ölçülerin kaç kaç