Kingmortall Üye 'Lorelai' Alıntı: Senin mesajını görmedim yahu Sıkılır mıyım hiç Genişletmek için tıkla ... uykum var ben pc başındayım
'Lorelai' Alıntı: Senin mesajını görmedim yahu Sıkılır mıyım hiç Genişletmek için tıkla ... uykum var ben pc başındayım
Şehriyar Üye .BlueTR' Alıntı: ?? Genişletmek için tıkla ... avatarı değiştir ben geldum yazmışsın avatarı görünce kendim sandım noluyo lan ne dedim ben ne zaman ben geldum yazdım diye bi tereddütte kaldım
.BlueTR' Alıntı: ?? Genişletmek için tıkla ... avatarı değiştir ben geldum yazmışsın avatarı görünce kendim sandım noluyo lan ne dedim ben ne zaman ben geldum yazdım diye bi tereddütte kaldım
Kingmortall Üye .BlueTR' Alıntı: off çok canım sıkılıyo yaa hemde heyecanlıyım yarın galaxy tab bakmaya gidebiliriz Genişletmek için tıkla ... git hocam git aldıgın zaman ilk hafta heycanlı olursun sonra geçer
.BlueTR' Alıntı: off çok canım sıkılıyo yaa hemde heyecanlıyım yarın galaxy tab bakmaya gidebiliriz Genişletmek için tıkla ... git hocam git aldıgın zaman ilk hafta heycanlı olursun sonra geçer
Kingmortall Üye 'Lorelai' Alıntı: Ne tesadüf BEn de pc başındayım Uykum da var Genişletmek için tıkla ... karnım aç param yok uykum var ne etcem ben
'Lorelai' Alıntı: Ne tesadüf BEn de pc başındayım Uykum da var Genişletmek için tıkla ... karnım aç param yok uykum var ne etcem ben
.BlueTR Üye kingmor' Alıntı: git hocam git aldıgın zaman ilk hafta heycanlı olursun sonra geçer Genişletmek için tıkla ... yok bu öyle görünmüyo starı aldığımda 1 ay heyecanlıydm bu ondan kat kat üstün bi cihaz Sehriyar' Alıntı: avatarı değiştir ben geldum yazmışsın avatarı görünce kendim sandım noluyo lan ne dedim ben ne zaman ben geldum yazdım diye bi tereddütte kaldım Genişletmek için tıkla ... hayla glüyorum
kingmor' Alıntı: git hocam git aldıgın zaman ilk hafta heycanlı olursun sonra geçer Genişletmek için tıkla ... yok bu öyle görünmüyo starı aldığımda 1 ay heyecanlıydm bu ondan kat kat üstün bi cihaz Sehriyar' Alıntı: avatarı değiştir ben geldum yazmışsın avatarı görünce kendim sandım noluyo lan ne dedim ben ne zaman ben geldum yazdım diye bi tereddütte kaldım Genişletmek için tıkla ... hayla glüyorum
Amaru Shady Üye Sehriyar' Alıntı: Furkan site 20 dolar istiyo bana 20 dolar ver Genişletmek için tıkla ...
Şehriyar Üye .BlueTR' Alıntı: yok bu öyle görünmüyo starı aldığımda 1 ay heyecanlıydm bu ondan kat kat üstün bi cihaz hayla glüyorum Genişletmek için tıkla ... değiştir le özgün ol olum bak dava açarım telifi bende o avatarın
.BlueTR' Alıntı: yok bu öyle görünmüyo starı aldığımda 1 ay heyecanlıydm bu ondan kat kat üstün bi cihaz hayla glüyorum Genişletmek için tıkla ... değiştir le özgün ol olum bak dava açarım telifi bende o avatarın
.BlueTR Üye kingmor' Alıntı: git hocam git aldıgın zaman ilk hafta heycanlı olursun sonra geçer Genişletmek için tıkla ... Sehriyar' Alıntı: avatarı değiştir ben geldum yazmışsın avatarı görünce kendim sandım noluyo lan ne dedim ben ne zaman ben geldum yazdım diye bi tereddütte kaldım Genişletmek için tıkla ... Sehriyar' Alıntı: değiştir le özgün ol olum bak dava açarım telifi bende o avatarın Genişletmek için tıkla ... tamam davayı bekliyorum kaç numaraı patenti aşıyormuşum
kingmor' Alıntı: git hocam git aldıgın zaman ilk hafta heycanlı olursun sonra geçer Genişletmek için tıkla ... Sehriyar' Alıntı: avatarı değiştir ben geldum yazmışsın avatarı görünce kendim sandım noluyo lan ne dedim ben ne zaman ben geldum yazdım diye bi tereddütte kaldım Genişletmek için tıkla ... Sehriyar' Alıntı: değiştir le özgün ol olum bak dava açarım telifi bende o avatarın Genişletmek için tıkla ... tamam davayı bekliyorum kaç numaraı patenti aşıyormuşum
Kingmortall Üye .BlueTR' Alıntı: yok bu öyle görünmüyo starı aldığımda 1 ay heyecanlıydm bu ondan kat kat üstün bi cihaz hayla glüyorum Genişletmek için tıkla ... yaşın 14 müş daha ufaksın
.BlueTR' Alıntı: yok bu öyle görünmüyo starı aldığımda 1 ay heyecanlıydm bu ondan kat kat üstün bi cihaz hayla glüyorum Genişletmek için tıkla ... yaşın 14 müş daha ufaksın
Şehriyar Üye Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bi resmi indirmek için 20 dolar aptallık ya printscreen diye bi tuş var sen ismi ver anlatcam ben sana neler yapcağımızı biraz photoshopta uğraştırcan ama beni neyse :d 20 doları bana ver sen
Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bi resmi indirmek için 20 dolar aptallık ya printscreen diye bi tuş var sen ismi ver anlatcam ben sana neler yapcağımızı biraz photoshopta uğraştırcan ama beni neyse :d 20 doları bana ver sen