Amaru Shady Üye Hoşbuldum insanoğlunbr ----------Eklendi @ 00:12:19 ---------- Yazıldı @ 00:11:10 ---------- Selam olsun sana lütfullah
Hoşbuldum insanoğlunbr ----------Eklendi @ 00:12:19 ---------- Yazıldı @ 00:11:10 ---------- Selam olsun sana lütfullah
Şehriyar Üye 'Lorelai' Alıntı: İyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ----------Eklendi @ 00:13:59 ---------- Yazıldı @ 00:12:58 ---------- Pondusss' Alıntı: Hoşbuldum insanoğlunbr ----------Eklendi @ 00:12:19 ---------- Yazıldı @ 00:11:10 ---------- Selam olsun sana lütfullah Genişletmek için tıkla ... Nasılsın kardeşim iyisindir inşallah
'Lorelai' Alıntı: İyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ----------Eklendi @ 00:13:59 ---------- Yazıldı @ 00:12:58 ---------- Pondusss' Alıntı: Hoşbuldum insanoğlunbr ----------Eklendi @ 00:12:19 ---------- Yazıldı @ 00:11:10 ---------- Selam olsun sana lütfullah Genişletmek için tıkla ... Nasılsın kardeşim iyisindir inşallah
Şehriyar Üye 'Lorelai' Alıntı: Hoş geldin Sehriyar. Nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... İyiyim sen nasılsın
Şehriyar Üye Pondusss' Alıntı: Isim ne oldu yazıyorsun değil mi Genişletmek için tıkla ... İsim söylemedin ki ----------Eklendi @ 00:18:22 ---------- Yazıldı @ 00:16:16 ---------- 'Lorelai' Alıntı: Ben de tam soracaktım Sehriyar kız mı erkek mi diye İsmini yeni gördüm Genişletmek için tıkla ... Erkek erkek Bir hükümdar ismi Binbirgece masallarından..
Pondusss' Alıntı: Isim ne oldu yazıyorsun değil mi Genişletmek için tıkla ... İsim söylemedin ki ----------Eklendi @ 00:18:22 ---------- Yazıldı @ 00:16:16 ---------- 'Lorelai' Alıntı: Ben de tam soracaktım Sehriyar kız mı erkek mi diye İsmini yeni gördüm Genişletmek için tıkla ... Erkek erkek Bir hükümdar ismi Binbirgece masallarından..
Kingmortall Üye 'Lorelai' Alıntı: Pardon kusuruma bakma :/ ayy çok sıkıldım Genişletmek için tıkla ... ben geldim yaa niye sıkılıyon şimdi
'Lorelai' Alıntı: Pardon kusuruma bakma :/ ayy çok sıkıldım Genişletmek için tıkla ... ben geldim yaa niye sıkılıyon şimdi
Amaru Shady Üye kingmor' Alıntı: selamün aleyküm güzel insanlar nassınız bakalm Genişletmek için tıkla ... aleyke selam. Çooook iyiyim. Sen nasılsın ayin elemanı
kingmor' Alıntı: selamün aleyküm güzel insanlar nassınız bakalm Genişletmek için tıkla ... aleyke selam. Çooook iyiyim. Sen nasılsın ayin elemanı
Şehriyar Üye kingmor' Alıntı: selamün aleyküm güzel insanlar nassınız bakalm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selaaaaaam iyiyim ben sen nasılsın?
kingmor' Alıntı: selamün aleyküm güzel insanlar nassınız bakalm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selaaaaaam iyiyim ben sen nasılsın?
Kingmortall Üye Pondusss' Alıntı: aleyke selam. Çooook iyiyim. Sen nasılsın ayin elemanı Genişletmek için tıkla ... sende iyi mesaj kastın ha 2 3 gün önce 6.000 deydi 7.000 olmuşun sırrını verde bizde yapak ----------Eklendi @ 00:24:18 ---------- Yazıldı @ 00:24:03 ---------- .BlueTR' Alıntı: ben geldum Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin gardaş
Pondusss' Alıntı: aleyke selam. Çooook iyiyim. Sen nasılsın ayin elemanı Genişletmek için tıkla ... sende iyi mesaj kastın ha 2 3 gün önce 6.000 deydi 7.000 olmuşun sırrını verde bizde yapak ----------Eklendi @ 00:24:18 ---------- Yazıldı @ 00:24:03 ---------- .BlueTR' Alıntı: ben geldum Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin gardaş
Amaru Shady Üye Sehriyar' Alıntı: aleyküm selaaaaaam iyiyim ben sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... sen yazıdan haber ver
Sehriyar' Alıntı: aleyküm selaaaaaam iyiyim ben sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... sen yazıdan haber ver