Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: ponduçç falan deyip de kalpten götürme adamı Genişletmek için tıkla ... kusura bakma Aziz Pirim bak Aziz pirim diyorum ama Ponduççç kaldı adın yaa
Pondusss' Alıntı: ponduçç falan deyip de kalpten götürme adamı Genişletmek için tıkla ... kusura bakma Aziz Pirim bak Aziz pirim diyorum ama Ponduççç kaldı adın yaa
Amaru Shady Üye Mareşal' Alıntı: ne diyim le Aziz diyimmi Genişletmek için tıkla ... bi tek furkan de
Mareşal Üye Pondusss' Alıntı: ben gidiyorum. 5 dk sonra döneceğim inşallah sanırım galiba Genişletmek için tıkla ... gidipte dönememek var dönüpte bulamamak var ----------Eklendi @ 05:08:15 ---------- Yazıldı @ 05:08:00 ---------- Pondusss' Alıntı: bi tek furkan de Genişletmek için tıkla ... peki
Pondusss' Alıntı: ben gidiyorum. 5 dk sonra döneceğim inşallah sanırım galiba Genişletmek için tıkla ... gidipte dönememek var dönüpte bulamamak var ----------Eklendi @ 05:08:15 ---------- Yazıldı @ 05:08:00 ---------- Pondusss' Alıntı: bi tek furkan de Genişletmek için tıkla ... peki
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: kusura bakma Aziz Pirim bak Aziz pirim diyorum ama Ponduççç kaldı adın yaa Genişletmek için tıkla ... olsun benim aklıma pondusss geliyor. ----------Eklendi @ 05:08:59 ---------- Yazıldı @ 05:08:37 ---------- hadi bye
Elektr0' Alıntı: kusura bakma Aziz Pirim bak Aziz pirim diyorum ama Ponduççç kaldı adın yaa Genişletmek için tıkla ... olsun benim aklıma pondusss geliyor. ----------Eklendi @ 05:08:59 ---------- Yazıldı @ 05:08:37 ---------- hadi bye
Mareşal Üye Burak' Alıntı: tarla yolundayız. bekle benı ıstanbul az kaldı donecegım. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
Burak' Alıntı: tarla yolundayız. bekle benı ıstanbul az kaldı donecegım. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
Tuba.Erva Üye Burak' Alıntı: tarla yolundayız. bekle benı ıstanbul az kaldı donecegım. Genişletmek için tıkla ... : ----------Eklendi @ 05:11:03 ---------- Yazıldı @ 05:10:13 ---------- Mareşal' Alıntı: bugün kızın adını öğrendim yarın telefonunu alcam Genişletmek için tıkla ... hadi hayrlisi sevindm cok
Burak' Alıntı: tarla yolundayız. bekle benı ıstanbul az kaldı donecegım. Genişletmek için tıkla ... : ----------Eklendi @ 05:11:03 ---------- Yazıldı @ 05:10:13 ---------- Mareşal' Alıntı: bugün kızın adını öğrendim yarın telefonunu alcam Genişletmek için tıkla ... hadi hayrlisi sevindm cok
Burak Üye bugunun ıs gorevi. Capa bahce sulama yuz hektar budama genel ot temızlıgı of len tatile dıye geldık calısıyoruz
bugunun ıs gorevi. Capa bahce sulama yuz hektar budama genel ot temızlıgı of len tatile dıye geldık calısıyoruz
Tuba.Erva Üye Mareşal' Alıntı: Neyse bende gidiyorum herkese iyi gecelerTuba ablacım Genişletmek için tıkla ... sanada ablacim iyi uykular bende cikiyorum.hayirli sabahlar herkese
Mareşal' Alıntı: Neyse bende gidiyorum herkese iyi gecelerTuba ablacım Genişletmek için tıkla ... sanada ablacim iyi uykular bende cikiyorum.hayirli sabahlar herkese
Elektr0 Üye Tuba_erva' Alıntı: sanada ablacim iyi uykular bende cikiyorum.hayirli sabahlar herkese Genişletmek için tıkla ... iyi uykular ablacım HayırLı sabahlar
Tuba_erva' Alıntı: sanada ablacim iyi uykular bende cikiyorum.hayirli sabahlar herkese Genişletmek için tıkla ... iyi uykular ablacım HayırLı sabahlar
Amaru Shady Üye Döndüm. selam insanoğlu Mareşal' Alıntı: Furkan kızıyonmu la ponduç deyince Genişletmek için tıkla ... pondusss benim için gerçekten çooook önemli. Ama siz ponduçç deyince aklıma pondusss geldiği için sorun yok. ----------Eklendi @ 05:18:03 ---------- Yazıldı @ 05:17:27 ---------- Mareşal' Alıntı: Neyse bende gidiyorum herkese iyi gecelerTuba ablacım Genişletmek için tıkla ... yetiştim ----------Eklendi @ 05:19:29 ---------- Yazıldı @ 05:18:03 ---------- Tuba_erva' Alıntı: sanada ablacim iyi uykular bende cikiyorum.hayirli sabahlar herkese Genişletmek için tıkla ... bye bye bye(güzel şarkıydı ) ----------Eklendi @ 05:20:11 ---------- Yazıldı @ 05:19:29 ---------- Pondusss' Alıntı: Döndüm. selam insanoğlu pondusss benim için gerçekten çooook önemli. Ama siz ponduçç deyince aklıma pondusss geldiği için sorun yok. ----------Eklendi @ 05:18:03 ---------- Yazıldı @ 05:17:27 ---------- yetiştim ----------Eklendi @ 05:19:29 ---------- Yazıldı @ 05:18:03 ---------- bye bye bye(güzel şarkıydı ) Genişletmek için tıkla ... yine kimse kalmadı Heralde ----------Eklendi @ 05:54:25 ---------- Yazıldı @ 05:20:11 ---------- yine sona tek kaldım. Evet arkadaşlar bu yazıyı okuyanlar vs birazdan selam verip gelirim 2 dk bekleyin.
Döndüm. selam insanoğlu Mareşal' Alıntı: Furkan kızıyonmu la ponduç deyince Genişletmek için tıkla ... pondusss benim için gerçekten çooook önemli. Ama siz ponduçç deyince aklıma pondusss geldiği için sorun yok. ----------Eklendi @ 05:18:03 ---------- Yazıldı @ 05:17:27 ---------- Mareşal' Alıntı: Neyse bende gidiyorum herkese iyi gecelerTuba ablacım Genişletmek için tıkla ... yetiştim ----------Eklendi @ 05:19:29 ---------- Yazıldı @ 05:18:03 ---------- Tuba_erva' Alıntı: sanada ablacim iyi uykular bende cikiyorum.hayirli sabahlar herkese Genişletmek için tıkla ... bye bye bye(güzel şarkıydı ) ----------Eklendi @ 05:20:11 ---------- Yazıldı @ 05:19:29 ---------- Pondusss' Alıntı: Döndüm. selam insanoğlu pondusss benim için gerçekten çooook önemli. Ama siz ponduçç deyince aklıma pondusss geldiği için sorun yok. ----------Eklendi @ 05:18:03 ---------- Yazıldı @ 05:17:27 ---------- yetiştim ----------Eklendi @ 05:19:29 ---------- Yazıldı @ 05:18:03 ---------- bye bye bye(güzel şarkıydı ) Genişletmek için tıkla ... yine kimse kalmadı Heralde ----------Eklendi @ 05:54:25 ---------- Yazıldı @ 05:20:11 ---------- yine sona tek kaldım. Evet arkadaşlar bu yazıyı okuyanlar vs birazdan selam verip gelirim 2 dk bekleyin.
Kingmortall Üye selamün aleyküm maxicebin güzel insanları bayramınız mübarek olsun hadi gelin muhabbete
Şehriyar Üye kingmor' Alıntı: selamün aleyküm maxicebin güzel insanları bayramınız mübarek olsun hadi gelin muhabbete Genişletmek için tıkla ... aleykum selaaam seninde mubarek olsun kardes
kingmor' Alıntı: selamün aleyküm maxicebin güzel insanları bayramınız mübarek olsun hadi gelin muhabbete Genişletmek için tıkla ... aleykum selaaam seninde mubarek olsun kardes
Amaru Shady Üye Sehriyar' Alıntı: aleykum selam nasilsin Genişletmek için tıkla ... iyiyim sağol.yazıdan ne haber
Şehriyar Üye Pondusss' Alıntı: iyiyim sağol.yazıdan ne haber Genişletmek için tıkla ... tamam soyle ne yazayim :d ama pc ye gecince yazarim photoshopla falan ugrasmam lazim ama varyaaaa bu forumda bi gorursem bu resmiiiiiiii ...... ----------Eklendi @ 00:09:20 ---------- Yazıldı @ 00:08:38 ---------- Pondusss' Alıntı: iyiyim sağol.yazıdan ne haber Genişletmek için tıkla ... bu arada bende iyiyim sagol sordugun icin
Pondusss' Alıntı: iyiyim sağol.yazıdan ne haber Genişletmek için tıkla ... tamam soyle ne yazayim :d ama pc ye gecince yazarim photoshopla falan ugrasmam lazim ama varyaaaa bu forumda bi gorursem bu resmiiiiiiii ...... ----------Eklendi @ 00:09:20 ---------- Yazıldı @ 00:08:38 ---------- Pondusss' Alıntı: iyiyim sağol.yazıdan ne haber Genişletmek için tıkla ... bu arada bende iyiyim sagol sordugun icin