Elektr0 Üye Burak' Alıntı: sevda gelir geçer. Bir hevesle yürek sever. Aldanma ey deli gönül buda gelir buda geçer Genişletmek için tıkla ... aşıkla işi olmayana bakın
Burak' Alıntı: sevda gelir geçer. Bir hevesle yürek sever. Aldanma ey deli gönül buda gelir buda geçer Genişletmek için tıkla ... aşıkla işi olmayana bakın
Elektr0 Üye Tuba_erva' Alıntı: haa face mı : Genişletmek için tıkla ... ben sana sorduktan 1 hafta sonra cevap verdin ben oo arada kendime çok kızmıştım ama şimdi iyikide sormuşum diorum ...
Tuba_erva' Alıntı: haa face mı : Genişletmek için tıkla ... ben sana sorduktan 1 hafta sonra cevap verdin ben oo arada kendime çok kızmıştım ama şimdi iyikide sormuşum diorum ...
Tuba.Erva Üye Elektr0' Alıntı: ben sana sorduktan 1 hafta sonra cevap verdin ben oo arada kendime çok kızmıştım ama şimdi iyikide sormuşum diorum ... Genişletmek için tıkla ... herkese vermiyorum.o 1 hafta gözlemden gecirdim seni dermisim.d
Elektr0' Alıntı: ben sana sorduktan 1 hafta sonra cevap verdin ben oo arada kendime çok kızmıştım ama şimdi iyikide sormuşum diorum ... Genişletmek için tıkla ... herkese vermiyorum.o 1 hafta gözlemden gecirdim seni dermisim.d
Elektr0 Üye Tuba_erva' Alıntı: herkese vermiyorum.o 1 hafta gözlemden gecirdim seni dermisim.d Genişletmek için tıkla ... geçtim demek ki sınavdan kaç aldım abla kaç verdin bana
Tuba_erva' Alıntı: herkese vermiyorum.o 1 hafta gözlemden gecirdim seni dermisim.d Genişletmek için tıkla ... geçtim demek ki sınavdan kaç aldım abla kaç verdin bana
Tuba.Erva Üye aholyly' Alıntı: neler kaçırdım demicem çok şey kaçırdım Genişletmek için tıkla ... hosgeldn.)
Elektr0 Üye aholyly' Alıntı: neler kaçırdım demicem çok şey kaçırdım Genişletmek için tıkla ... valla ben 15 yaşımdaki halimi hatırlamıyorum ki sana anlayacan cevabı verim erken den kocadık laa
aholyly' Alıntı: neler kaçırdım demicem çok şey kaçırdım Genişletmek için tıkla ... valla ben 15 yaşımdaki halimi hatırlamıyorum ki sana anlayacan cevabı verim erken den kocadık laa
Tuba.Erva Üye Elektr0' Alıntı: geçtim demek ki sınavdan kaç aldım abla kaç verdin bana Genişletmek için tıkla ... iki.d
Elektr0' Alıntı: geçtim demek ki sınavdan kaç aldım abla kaç verdin bana Genişletmek için tıkla ... iki.d
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sende mi Azizim Aziz Prim GzL kardeşim sakın OL ne oldu ... ??
Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sende mi Azizim Aziz Prim GzL kardeşim sakın OL ne oldu ... ??
Elektr0 Üye 'Patron' Alıntı: Selam dostlarrr neber selam verıp yatıcam Genişletmek için tıkla ... her zaman ki gibi potron iiyi uykular ----------Eklendi @ 05:10:39 ---------- Yazıldı @ 05:10:05 ---------- Tuba_erva' Alıntı: iki.d Genişletmek için tıkla ... oda yeter
'Patron' Alıntı: Selam dostlarrr neber selam verıp yatıcam Genişletmek için tıkla ... her zaman ki gibi potron iiyi uykular ----------Eklendi @ 05:10:39 ---------- Yazıldı @ 05:10:05 ---------- Tuba_erva' Alıntı: iki.d Genişletmek için tıkla ... oda yeter
Amaru Shady Üye 'Patron' Alıntı: Selam dostlarrr neber selam verıp yatıcam Genişletmek için tıkla ... selam
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap Tuba_erva' Alıntı: hosgeldn.) Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk abla