Elektr0 Üye Sehriyar' Alıntı: normalde takılmam böyle şeylere ama takılasım geldi birden şu anaokulu terk çocuk bozdu sinirlerimi iyi değilim ben bugün :d Genişletmek için tıkla ... anladım zaten sen böle değildin takma kafana boşverr birgün beni bile hatırlamazsınız gerçi bazılarınızın kAbusu olcam ama olsun çabuk unutuluruzz..
Sehriyar' Alıntı: normalde takılmam böyle şeylere ama takılasım geldi birden şu anaokulu terk çocuk bozdu sinirlerimi iyi değilim ben bugün :d Genişletmek için tıkla ... anladım zaten sen böle değildin takma kafana boşverr birgün beni bile hatırlamazsınız gerçi bazılarınızın kAbusu olcam ama olsun çabuk unutuluruzz..
Amaru Shady Üye Tuba_erva' Alıntı: Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (10 üye ve 1 misafir) Tuba_erva Pondusss+ Sehriyar greenmile+ Burak+ NowOrNewer Elektr0+ Necmati+ 'Patron+masallah bu saatte:mobıle geceyım bende uykum gelene kadar takılırım .d Genişletmek için tıkla ... ben de varım
Tuba_erva' Alıntı: Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (10 üye ve 1 misafir) Tuba_erva Pondusss+ Sehriyar greenmile+ Burak+ NowOrNewer Elektr0+ Necmati+ 'Patron+masallah bu saatte:mobıle geceyım bende uykum gelene kadar takılırım .d Genişletmek için tıkla ... ben de varım
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: anladım zaten sen böle değildin takma kafana boşverr birgün beni bile hatırlamazsınız gerçi bazılarınızın kAbusu olcam ama olsun çabuk unutuluruzz.. Genişletmek için tıkla ... unutmam ben seni
Elektr0' Alıntı: anladım zaten sen böle değildin takma kafana boşverr birgün beni bile hatırlamazsınız gerçi bazılarınızın kAbusu olcam ama olsun çabuk unutuluruzz.. Genişletmek için tıkla ... unutmam ben seni
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Burak' Alıntı: ıyıyım yasamaya calısıyoz. Sagolasın abi Genişletmek için tıkla ... sendemi Aşıksın burak
Burak' Alıntı: ıyıyım yasamaya calısıyoz. Sagolasın abi Genişletmek için tıkla ... sendemi Aşıksın burak
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: ben ezberledim çoğunu Genişletmek için tıkla ... ben daha yeniyem aziz pirim 2010da üye olduğuma bakma sen ...
Pondusss' Alıntı: ben ezberledim çoğunu Genişletmek için tıkla ... ben daha yeniyem aziz pirim 2010da üye olduğuma bakma sen ...
Şehriyar Üye Tuba_erva' Alıntı: Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (10 üye ve 1 misafir) Tuba_erva Pondusss+ Sehriyar greenmile+ Burak+ NowOrNewer Elektr0+ Necmati+ 'Patron+masallah bu saatte:mobıle geceyım bende uykum gelene kadar takılırım .d Genişletmek için tıkla ... abla şu çocuktan bi farkım yok ya bi ben arkadaşın değilim
Tuba_erva' Alıntı: Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (10 üye ve 1 misafir) Tuba_erva Pondusss+ Sehriyar greenmile+ Burak+ NowOrNewer Elektr0+ Necmati+ 'Patron+masallah bu saatte:mobıle geceyım bende uykum gelene kadar takılırım .d Genişletmek için tıkla ... abla şu çocuktan bi farkım yok ya bi ben arkadaşın değilim
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: unutmam ben seni Genişletmek için tıkla ... Aziz pirim sende unutma beni
Burak Üye 'TUĞ'' Alıntı: sendemi Aşıksın burak Genişletmek için tıkla ... mavi mavi masmavigozlerı boncuk mavibır gordum asık oldumbu gelen kımın yari ?Yok abi benim askla ısım olmaz
'TUĞ'' Alıntı: sendemi Aşıksın burak Genişletmek için tıkla ... mavi mavi masmavigozlerı boncuk mavibır gordum asık oldumbu gelen kımın yari ?Yok abi benim askla ısım olmaz
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: ben daha yeniyem aziz pirim 2010da üye olduğuma bakma sen ... Genişletmek için tıkla ... ben de 2009 görünüyor ama 5 ay önce başladım. 2 ay önce yavaş yavaş yazmaya başladım. 1 aydır çıkmıyorum
Elektr0' Alıntı: ben daha yeniyem aziz pirim 2010da üye olduğuma bakma sen ... Genişletmek için tıkla ... ben de 2009 görünüyor ama 5 ay önce başladım. 2 ay önce yavaş yavaş yazmaya başladım. 1 aydır çıkmıyorum
Elektr0 Üye Sehriyar' Alıntı: abla şu çocuktan bi farkım yok ya bi ben arkadaşın değilim Genişletmek için tıkla ... ablası bak şuna bak bak kim kıyabilir ki
Sehriyar' Alıntı: abla şu çocuktan bi farkım yok ya bi ben arkadaşın değilim Genişletmek için tıkla ... ablası bak şuna bak bak kim kıyabilir ki
Tuba.Erva Üye nasıl arkadasın anlamadım bsey Sehriyar' Alıntı: abla şu çocuktan bi farkım yok ya bi ben arkadaşın değilim Genişletmek için tıkla ...
nasıl arkadasın anlamadım bsey Sehriyar' Alıntı: abla şu çocuktan bi farkım yok ya bi ben arkadaşın değilim Genişletmek için tıkla ...
Şehriyar Üye Pondusss' Alıntı: ben de 2009 görünüyor ama 5 ay önce başladım. 2 ay önce yavaş yavaş yazmaya başladım. 1 aydır çıkmıyorum Genişletmek için tıkla ... benimde durum aynı tarih farklı
Pondusss' Alıntı: ben de 2009 görünüyor ama 5 ay önce başladım. 2 ay önce yavaş yavaş yazmaya başladım. 1 aydır çıkmıyorum Genişletmek için tıkla ... benimde durum aynı tarih farklı
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: mavi mavi masmavigozlerı boncuk mavibır gordum asık oldumbu gelen kımın yari ?Yok abi benim askla ısım olmaz Genişletmek için tıkla ... bizimde ask la işimiz yok burak yani bizim ki Aşk ş ile
Burak' Alıntı: mavi mavi masmavigozlerı boncuk mavibır gordum asık oldumbu gelen kımın yari ?Yok abi benim askla ısım olmaz Genişletmek için tıkla ... bizimde ask la işimiz yok burak yani bizim ki Aşk ş ile
Amaru Shady Üye Sehriyar' Alıntı: abla şu çocuktan bi farkım yok ya bi ben arkadaşın değilim Genişletmek için tıkla ...
Sehriyar' Alıntı: abla şu çocuktan bi farkım yok ya bi ben arkadaşın değilim Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Burak' Alıntı: mavi mavi masmavigozlerı boncuk mavibır gordum asık oldumbu gelen kımın yari ?Yok abi benim askla ısım olmaz Genişletmek için tıkla ... büyük konuşuyorsun
Burak' Alıntı: mavi mavi masmavigozlerı boncuk mavibır gordum asık oldumbu gelen kımın yari ?Yok abi benim askla ısım olmaz Genişletmek için tıkla ... büyük konuşuyorsun