Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Yönetimden ayrılıp da normal üye gibi davranabileni açıkcası görmedim 5 senedir şu sitede.

Ya çekip gidiliyor ya da yönetime sallamaya başlanıyor fix bunlar alıştım artık, aynı tabloyu çok kez görmüşümdür. =)

Benim üzerime değil, yönetim üzerine saldıranlar var ve inanın sizin bilmediğiniz farklı konular da mevcut ayrılıklarda. Bel altından vurulduğunu bile gördük 1-2 mesajda... 3 gün önce aynı dava için uğraştığın adamın gelip de sana bel altından laf atması insanı düşündürüyor.

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

O konuyu geçtim hala midnight'tan haber beklerim. Ben geldim aga yazmasını beklerim forumda ama yıllardır sesi çıkmıyor bizim aga'nın...

İyi niyetle açtığım konuda bile ben neden yokum diye tavır yapanlar olmuştu ve ben o konuyu açtığımda üye sayısı bugünkü kadar değildi tek tek üye listesini gezerek bakmıştım.

Samsunspor

Emekli Yönetici
Keşke Girsem derim , Hatırlanmak , iz bırakabilmek zamanında da olsa dostlukları paylaşabilmek çok güzel bir duygu

Candy

Üye
İyi geceler hepinize ...

EroL

Emekli Yönetici
sizde burcu hanim

haltie

Üye
Sen girme o listeye, çok muhabbetimiz olmasa da tanırım seni. Doğru düzgün mesajın yokken nick değişimi için pm atmıştın. Bilmem hatırlar mısın.

hatırlarım çünkü o işlemi sen yapıyodun.ben pek fazla takılmazdım sömürürdüm sadece siteyi(doğruyu söylemek gerekirse ama zamanla alıştım)bunda samsunspor cok etkili yuzde yuz o burda diye demiyorum cok yardımcı oldu nick değiştirme amacım gerçek ismim olsun istedim oda siteye güvendiğim ve devamlı girmeye karar verdiğim için avatırımdada kendi fotom var zaten sağoasın bu arada değiştirme olayında yardımcı olduğun için geç oldu ama

--------------- Ekleme ---------------

iyi geceler burcu

--------------- Ekleme ---------------

iyi geceler burcu

Praetor

Emekli Yönetici

Bu arada ne muhabbet dönmüş yahu, tam da yatacak geceyi bulmuşuz

Candy

Üye
Uyan da balığa gidelim

Berlin Boleyn

çok yorgunum offff