Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Elektr0

Üye
sağolasın ert ama neden gala kızla konuşmuyorsun

Abi ya çalışıor defacto'da işini bırakamaz ki ordan başka bir yerde de göremem ki bir yere çagırsam oda gelmezz... bittim ben yaa OFF kapalı On Açık anahtar gibi oldum OFF On, On OFF

arkadaslar kendı alanında oynasın yne sorun edıyosunuz nasılsa şikayet msjlarına bakcak bırısı

siz muhabbetınıze bakın.))

Tepkiler: Şehriyar
Sehrıyar sen eskısehırdesın kankı ıst olsan buyur gel yuzume sov dicektim yemin ederim.

bak ben sinirli adamım tamam mı? Altta gördüğün ceza puanınıda boşa almadım amacın ne açıkca söyle amacına uygun hareket edelim

Elektr0

Üye
adminlerden biri olabilir mi
aahhh nerde ooo günlerr bir bu konu Moderatör ü gelsee yeterrr yaniii ... Pşştt bu konu Moderatörüü gelebilir misinizz acabaa sess verrrr seeess ver birrr işaaret veerrr HACI

Abi ya çalışıor defacto'da işini bırakamaz ki ordan başka bir yerde de göremem ki bir yere çagırsam oda gelmezz... bittim ben yaa OFF kapalı On Açık anahtar gibi oldum OFF On, On OFF
takip et evine kadar sonra ev adresine göre ev/cep telefonunu bulursun.

Tepkiler: Elektr0
arkadaslar kendı alanında oynasın yne sorun edıyosunuz nasılsa şikayet msjlarına bakcak bırısı

siz muhabbetınıze bakın.))

bu avatarda mı karar kıldın abla

doğru diyosun boşverelim abisiyle konuşsun o öyle kendi kendine

Tepkiler: Tuba.Erva
bi msndeydim ama konu başını almış

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ha şimdi anladım ama en azından bi konuşmayı dene yani gidip gelip tişört olmakla olmazki

Tepkiler: Elektr0

Elektr0

Üye
Tepkiler: Tuba.Erva

Necmati

Üye
Banlamayýn bený ha þaka þakadýr.favori forumumdanda banlandým zaten

46 sakin ol ya

Bak kardesim tek sozumle seni banlatirim dua et adminler yok bu daha erken olacakti hadi simdi uzaklasda insanlar sohbet etsin eger kalcaksanda adam ol