zaza Üye 'Patron' Alıntı: ? pekiNasıl istersenız .iyi geceleerr..Hoşgeldın kardeş Genişletmek için tıkla ... hosbulduk
'Patron' Alıntı: ? pekiNasıl istersenız .iyi geceleerr..Hoşgeldın kardeş Genişletmek için tıkla ... hosbulduk
greenmile Üye Mareşal' Alıntı: abi hayatımda ilk defa halk otobüsüne bindim ondada vuruldum yavv Genişletmek için tıkla ... bak baştan söylüyorum ciddiysen varım ama dalgaysa bu manyak sörf yaparım kızla kesiştiniz mi yoksa tek sen mi kestin kızı ve güzel diye mi aşık oldum diyorsun?
Mareşal' Alıntı: abi hayatımda ilk defa halk otobüsüne bindim ondada vuruldum yavv Genişletmek için tıkla ... bak baştan söylüyorum ciddiysen varım ama dalgaysa bu manyak sörf yaparım kızla kesiştiniz mi yoksa tek sen mi kestin kızı ve güzel diye mi aşık oldum diyorsun?
zaza Üye Mareşal' Alıntı: bomba gibi sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... tatile girdim cok iyiyim
Mareşal Üye greenmile' Alıntı: bak baştan söylüyorum ciddiysen varım ama dalgaysa bu manyak sörf yaparım kızla kesiştiniz mi yoksa tek sen mi kestin kızı ve güzel diye mi aşık oldum diyorsun? Genişletmek için tıkla ... yok abi valla yaa ciddiyim
greenmile' Alıntı: bak baştan söylüyorum ciddiysen varım ama dalgaysa bu manyak sörf yaparım kızla kesiştiniz mi yoksa tek sen mi kestin kızı ve güzel diye mi aşık oldum diyorsun? Genişletmek için tıkla ... yok abi valla yaa ciddiyim
greenmile Üye 'Lorelai' Alıntı: Dikkat çekmekte üstüne yok Genişletmek için tıkla ... belli mi oluyor
greenmile Üye Mareşal' Alıntı: yok abi valla yaa ciddiyim Genişletmek için tıkla ... tamam nasıl oldu peki?Yani muhabbet falan ettin mi?
Mareşal' Alıntı: yok abi valla yaa ciddiyim Genişletmek için tıkla ... tamam nasıl oldu peki?Yani muhabbet falan ettin mi?
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap zaza' Alıntı: hosbulduk nasilsiniz. Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen nasılsın
Amaru Shady Üye 'Lorelai' Alıntı: Eee nasılsın-iyiyim den başka konu konuşan yok mu Genişletmek için tıkla ... olabilir
'Lorelai' Alıntı: Eee nasılsın-iyiyim den başka konu konuşan yok mu Genişletmek için tıkla ... olabilir
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: Buradan www.maxicep.com/mesaj-istatistikleri.html Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim Ponduççç
Pondusss' Alıntı: Buradan www.maxicep.com/mesaj-istatistikleri.html Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim Ponduççç
greenmile Üye 'Lorelai' Alıntı: Eee nasılsın-iyiyim den başka konu konuşan yok mu Genişletmek için tıkla ... adam aşık olmuş onu konuşuyoruz ya az bekle detay alalım
'Lorelai' Alıntı: Eee nasılsın-iyiyim den başka konu konuşan yok mu Genişletmek için tıkla ... adam aşık olmuş onu konuşuyoruz ya az bekle detay alalım
Mareşal Üye greenmile' Alıntı: tamam nasıl oldu peki?Yani muhabbet falan ettin mi? Genişletmek için tıkla ... abi otobüs doluydu kız bindi ben kızı pek farketmemiştim aslında sonra nezaketen yer verdim kıza oturdu yanındada teyze vardı teyze kalkınca başka biri oturmaya kalktı kız onu oturtmadı yanına beni çağırdı bayağı bi konuştuk abi evinide öğrendim
greenmile' Alıntı: tamam nasıl oldu peki?Yani muhabbet falan ettin mi? Genişletmek için tıkla ... abi otobüs doluydu kız bindi ben kızı pek farketmemiştim aslında sonra nezaketen yer verdim kıza oturdu yanındada teyze vardı teyze kalkınca başka biri oturmaya kalktı kız onu oturtmadı yanına beni çağırdı bayağı bi konuştuk abi evinide öğrendim
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap .BlueTR' Alıntı: of yaa çok canım sıkıldıı Genişletmek için tıkla ... benim de