Mareşal Üye greenmile' Alıntı: önemli bişey değil abim ya canım sıkıldı birilerine bu akşam öyle işte Genişletmek için tıkla ... anladım abi yaa sıkma canını yaa ----------Eklendi @ 00:30:08 ---------- Yazıldı @ 00:29:50 ---------- 'Lorelai' Alıntı: Herkese iyi geceler,bol muhabbetler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
greenmile' Alıntı: önemli bişey değil abim ya canım sıkıldı birilerine bu akşam öyle işte Genişletmek için tıkla ... anladım abi yaa sıkma canını yaa ----------Eklendi @ 00:30:08 ---------- Yazıldı @ 00:29:50 ---------- 'Lorelai' Alıntı: Herkese iyi geceler,bol muhabbetler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
greenmile Üye 'Lorelai' Alıntı: Herkese iyi geceler,bol muhabbetler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin ayşegül
Tuba.Erva Üye 'Lorelai' Alıntı: Herkese iyi geceler,bol muhabbetler Genişletmek için tıkla ... sanada
Mareşal Üye Şu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 4 misafir) Mareşal aholyly+ Tuba_erva+ greenmile+ Yigit315 'Patron+ nerdesin sen
Şu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 4 misafir) Mareşal aholyly+ Tuba_erva+ greenmile+ Yigit315 'Patron+ nerdesin sen
Amaru Shady Üye 'Lorelai' Alıntı: Herkese iyi geceler,bol muhabbetler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
greenmile Üye Mareşal' Alıntı: anladım abi yaa sıkma canını yaa ----------Eklendi @ 00:30:08 ---------- Yazıldı @ 00:29:50 ---------- hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... aynen abim sıkılacak bişey yok zaten olağan şeyler
Mareşal' Alıntı: anladım abi yaa sıkma canını yaa ----------Eklendi @ 00:30:08 ---------- Yazıldı @ 00:29:50 ---------- hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... aynen abim sıkılacak bişey yok zaten olağan şeyler
Yigit315 Üye 'Lorelai' Alıntı: Herkese iyi geceler,bol muhabbetler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin.
Amaru Shady Üye Mareşal' Alıntı: Şu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 4 misafir) Mareşal aholyly+ Tuba_erva+ greenmile+ Yigit315 'Patron+ nerdesin sen Genişletmek için tıkla ... burdayım
Mareşal' Alıntı: Şu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 4 misafir) Mareşal aholyly+ Tuba_erva+ greenmile+ Yigit315 'Patron+ nerdesin sen Genişletmek için tıkla ... burdayım
.BlueTR Üye Pondusss' Alıntı: yok o kıza bakıyor nasıl .....(beraber ban yiyecez heralde) Genişletmek için tıkla ... ban yeme konusunda galiba öyle olcak resim konusuna bişey diyemiyorum
Pondusss' Alıntı: yok o kıza bakıyor nasıl .....(beraber ban yiyecez heralde) Genişletmek için tıkla ... ban yeme konusunda galiba öyle olcak resim konusuna bişey diyemiyorum
Mareşal Üye greenmile' Alıntı: aynen abim sıkılacak bişey yok zaten olağan şeyler Genişletmek için tıkla ... abi sana haberim var bişe diyimmi
greenmile' Alıntı: aynen abim sıkılacak bişey yok zaten olağan şeyler Genişletmek için tıkla ... abi sana haberim var bişe diyimmi
Silinen Üye 1703541 Kapalı Hesap 'Lorelai' Alıntı: Herkese iyi geceler,bol muhabbetler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin 'Patron' Alıntı: ee Genişletmek için tıkla ... mobil zor oluyor ifadeler yok
'Lorelai' Alıntı: Herkese iyi geceler,bol muhabbetler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin 'Patron' Alıntı: ee Genişletmek için tıkla ... mobil zor oluyor ifadeler yok
greenmile Üye Mareşal' Alıntı: abi sana haberim var bişe diyimmi Genişletmek için tıkla ... de bakalım ----------Eklendi @ 00:32:20 ---------- Yazıldı @ 00:32:04 ---------- zaza' Alıntı: iyi geceler hosbulduk sagolun bende iyiyim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin zaza
Mareşal' Alıntı: abi sana haberim var bişe diyimmi Genişletmek için tıkla ... de bakalım ----------Eklendi @ 00:32:20 ---------- Yazıldı @ 00:32:04 ---------- zaza' Alıntı: iyi geceler hosbulduk sagolun bende iyiyim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin zaza
'Patron Üye Mareşal' Alıntı: Şu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 4 misafir) Mareşal aholyly+ Tuba_erva+ greenmile+ Yigit315 'Patron+ nerdesin sen Genişletmek için tıkla ... Patron nıye sonda
Mareşal' Alıntı: Şu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 4 misafir) Mareşal aholyly+ Tuba_erva+ greenmile+ Yigit315 'Patron+ nerdesin sen Genişletmek için tıkla ... Patron nıye sonda
Mareşal Üye greenmile' Alıntı: de bakalım ----------Eklendi @ 00:32:20 ---------- Yazıldı @ 00:32:04 ---------- hoşgeldin zaza Genişletmek için tıkla ... abi ben aşık oldum galiba
greenmile' Alıntı: de bakalım ----------Eklendi @ 00:32:20 ---------- Yazıldı @ 00:32:04 ---------- hoşgeldin zaza Genişletmek için tıkla ... abi ben aşık oldum galiba