Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: ----------Eklendi @ 03:43:54 ---------- Yazıldı @ 03:43:15 ---------- pondusss burda. ponduçç bilmiyorum ben Genişletmek için tıkla ... Aziz pirim pondusss 'un anlamı nedir.. güzel bir anlamı varsa yada senin için çok önemli ise pondusss da derizz ----------Eklendi @ 03:47:38 ---------- Yazıldı @ 03:46:14 ---------- napar ne edersiniz gençlik yavaşladınız birden
Pondusss' Alıntı: ----------Eklendi @ 03:43:54 ---------- Yazıldı @ 03:43:15 ---------- pondusss burda. ponduçç bilmiyorum ben Genişletmek için tıkla ... Aziz pirim pondusss 'un anlamı nedir.. güzel bir anlamı varsa yada senin için çok önemli ise pondusss da derizz ----------Eklendi @ 03:47:38 ---------- Yazıldı @ 03:46:14 ---------- napar ne edersiniz gençlik yavaşladınız birden
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: Aziz pirim pondusss 'un anlamı nedir.. güzel bir anlamı varsa yada senin için çok önemli ise pondusss da derizz Genişletmek için tıkla ... o s'ler seni seviyorum manasındaydı. Artık öyle bi manaya gelmiyor. Ama pondusss daha güzel
Elektr0' Alıntı: Aziz pirim pondusss 'un anlamı nedir.. güzel bir anlamı varsa yada senin için çok önemli ise pondusss da derizz Genişletmek için tıkla ... o s'ler seni seviyorum manasındaydı. Artık öyle bi manaya gelmiyor. Ama pondusss daha güzel
Necmati Üye Cepten yazmak zor oluyor ya zaten kendimi halsiz hissediyorum herkese iyi Günler kendinize iyi bakin
Amaru Shady Üye Necmati' Alıntı: Cepten yazmak zor oluyor ya zaten kendimi halsiz hissediyorum herkese iyi Günler kendinize iyi bakin Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 03:49:46 ---------- Yazıldı @ 03:49:15 ---------- Tuba_erva' Alıntı: uyku moduna gectm ben.yarn cumartesi uyuycam ins aksama kadar Genişletmek için tıkla ... iyi uykular.
Necmati' Alıntı: Cepten yazmak zor oluyor ya zaten kendimi halsiz hissediyorum herkese iyi Günler kendinize iyi bakin Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 03:49:46 ---------- Yazıldı @ 03:49:15 ---------- Tuba_erva' Alıntı: uyku moduna gectm ben.yarn cumartesi uyuycam ins aksama kadar Genişletmek için tıkla ... iyi uykular.
Tuba.Erva Üye Necmati' Alıntı: Cepten yazmak zor oluyor ya zaten kendimi halsiz hissediyorum herkese iyi Günler kendinize iyi bakin Genişletmek için tıkla ... saol sende selametle
Necmati' Alıntı: Cepten yazmak zor oluyor ya zaten kendimi halsiz hissediyorum herkese iyi Günler kendinize iyi bakin Genişletmek için tıkla ... saol sende selametle
Amaru Shady Üye aziz pirim nerdesin?? ----------Eklendi @ 03:52:58 ---------- Yazıldı @ 03:50:30 ----------
Elektr0 Üye Necmati' Alıntı: Cepten yazmak zor oluyor ya zaten kendimi halsiz hissediyorum herkese iyi Günler kendinize iyi bakin Genişletmek için tıkla ... grşz kendine iyi bak iyi gecler ----------Eklendi @ 03:53:33 ---------- Yazıldı @ 03:52:59 ---------- Pondusss' Alıntı: aziz pirim nerdesin?? ----------Eklendi @ 03:52:58 ---------- Yazıldı @ 03:50:30 ---------- Genişletmek için tıkla ... ben burdayım Aziz pirim
Necmati' Alıntı: Cepten yazmak zor oluyor ya zaten kendimi halsiz hissediyorum herkese iyi Günler kendinize iyi bakin Genişletmek için tıkla ... grşz kendine iyi bak iyi gecler ----------Eklendi @ 03:53:33 ---------- Yazıldı @ 03:52:59 ---------- Pondusss' Alıntı: aziz pirim nerdesin?? ----------Eklendi @ 03:52:58 ---------- Yazıldı @ 03:50:30 ---------- Genişletmek için tıkla ... ben burdayım Aziz pirim
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: grşz kendine iyi bak iyi gecler----------Eklendi @ 03:53:33 ---------- Yazıldı @ 03:52:59 ---------- ben burdayım Aziz pirim Genişletmek için tıkla ... ne yapıyorsun??
Elektr0' Alıntı: grşz kendine iyi bak iyi gecler----------Eklendi @ 03:53:33 ---------- Yazıldı @ 03:52:59 ---------- ben burdayım Aziz pirim Genişletmek için tıkla ... ne yapıyorsun??
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: ne yapıyorsun?? Genişletmek için tıkla ... hiç öle takılıyorum sen napıon
Elektr0 Üye neden bilmion Aziz Pirim ?? hayırdır bir sıkıntın mı var ----------Eklendi @ 04:00:15 ---------- Yazıldı @ 03:59:38 ---------- Tuba_erva' Alıntı: ezan okundu ben uyur.hayirli sabahlar kardeslerim.) Genişletmek için tıkla ... iyi uykular ablacım Allah rahatlık versin...
neden bilmion Aziz Pirim ?? hayırdır bir sıkıntın mı var ----------Eklendi @ 04:00:15 ---------- Yazıldı @ 03:59:38 ---------- Tuba_erva' Alıntı: ezan okundu ben uyur.hayirli sabahlar kardeslerim.) Genişletmek için tıkla ... iyi uykular ablacım Allah rahatlık versin...
Amaru Shady Üye 'Patron' Alıntı: Kimse yokdemiiiiiii Genişletmek için tıkla ... var ----------Eklendi @ 04:30:00 ---------- Yazıldı @ 04:29:07 ---------- Elektr0' Alıntı: neden bilmion Aziz Pirim ?? hayırdır bir sıkıntın mı var[/B][/I][/SIZE][/FONT] Genişletmek için tıkla ... bi iyi bi kötüyüm. Ama şu an çok iyiyim
'Patron' Alıntı: Kimse yokdemiiiiiii Genişletmek için tıkla ... var ----------Eklendi @ 04:30:00 ---------- Yazıldı @ 04:29:07 ---------- Elektr0' Alıntı: neden bilmion Aziz Pirim ?? hayırdır bir sıkıntın mı var[/B][/I][/SIZE][/FONT] Genişletmek için tıkla ... bi iyi bi kötüyüm. Ama şu an çok iyiyim
'Patron Üye Pondusss' Alıntı: var ----------Eklendi @ 04:30:00 ---------- Yazıldı @ 04:29:07 ---------- bi iyi bi kötüyüm. Ama şu an çok iyiyim Genişletmek için tıkla ... noldu şampıyon neyın var mesaj sayısını 20 yaptım 6000 sayfalık gececıler 3000 sayfa oldu hahaha
Pondusss' Alıntı: var ----------Eklendi @ 04:30:00 ---------- Yazıldı @ 04:29:07 ---------- bi iyi bi kötüyüm. Ama şu an çok iyiyim Genişletmek için tıkla ... noldu şampıyon neyın var mesaj sayısını 20 yaptım 6000 sayfalık gececıler 3000 sayfa oldu hahaha
Amaru Shady Üye 'Patron' Alıntı: noldu şampıyon neyın var mesaj sayısını 20 yaptım 6000 sayfalık gececıler 3000 sayfa oldu hahaha Genişletmek için tıkla ... bi şey yok.
'Patron' Alıntı: noldu şampıyon neyın var mesaj sayısını 20 yaptım 6000 sayfalık gececıler 3000 sayfa oldu hahaha Genişletmek için tıkla ... bi şey yok.
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: ----------Eklendi @ 04:30:00 ---------- Yazıldı @ 04:29:07 ---------- bi iyi bi kötüyüm. Ama şu an çok iyiyim Genişletmek için tıkla ... Aziz Pirim ??? ordamıısn Patron ne yapıyon lee
Pondusss' Alıntı: ----------Eklendi @ 04:30:00 ---------- Yazıldı @ 04:29:07 ---------- bi iyi bi kötüyüm. Ama şu an çok iyiyim Genişletmek için tıkla ... Aziz Pirim ??? ordamıısn Patron ne yapıyon lee