'Patron Üye Tuba_erva' Alıntı: sankı bende yapcam dedım ne kızıyon takp eden edıyo zaten hih : Genişletmek için tıkla ... Heh Şöyle söz dınle kım takıp edıyomus neydı onun adı erkan erkan Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... yenı yılamı gırdık
Tuba_erva' Alıntı: sankı bende yapcam dedım ne kızıyon takp eden edıyo zaten hih : Genişletmek için tıkla ... Heh Şöyle söz dınle kım takıp edıyomus neydı onun adı erkan erkan Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... yenı yılamı gırdık
Mareşal Üye greenmile' Alıntı: Nadide yüzünden di ama sende suç yoktu Genişletmek için tıkla ... olsun abim sen benim kafamı gözümü patlat azımı burnumu kır kolumu bacağımı kır (tamam daha saymicam ) sesim çıkmaz
greenmile' Alıntı: Nadide yüzünden di ama sende suç yoktu Genişletmek için tıkla ... olsun abim sen benim kafamı gözümü patlat azımı burnumu kır kolumu bacağımı kır (tamam daha saymicam ) sesim çıkmaz
Amaru Shady Üye 'Patron' Alıntı: neden Genişletmek için tıkla ... çünkü yarın evden çıkıp çok sevdiğim teyzeme gideceğim
'Patron' Alıntı: neden Genişletmek için tıkla ... çünkü yarın evden çıkıp çok sevdiğim teyzeme gideceğim
greenmile Üye Tuba_erva' Alıntı: sabah saldırcam sayfaya anlasamda anlamasamda yazcam kafama göre ztn hasta oluyosun tuba anlatamıyorum öyle deıl tuba yanlıs bılıyosun tuba tuba .d Genişletmek için tıkla ... tuba öyle yazıyorum aslında söylemek istediğim çok şey varda,hadi diyorum şu kız yazmasın cevap vermeyim ama olmuyor..
Tuba_erva' Alıntı: sabah saldırcam sayfaya anlasamda anlamasamda yazcam kafama göre ztn hasta oluyosun tuba anlatamıyorum öyle deıl tuba yanlıs bılıyosun tuba tuba .d Genişletmek için tıkla ... tuba öyle yazıyorum aslında söylemek istediğim çok şey varda,hadi diyorum şu kız yazmasın cevap vermeyim ama olmuyor..
Elektr0 Üye Tuba_erva' Alıntı: sabah saldırcam sayfaya anlasamda anlamasamda yazcam kafama göre ztn hasta oluyosun tuba anlatamıyorum öyle deıl tuba yanlıs bılıyosun tuba tuba .d Genişletmek için tıkla ... adını ezber yapıyordur ablaa
Tuba_erva' Alıntı: sabah saldırcam sayfaya anlasamda anlamasamda yazcam kafama göre ztn hasta oluyosun tuba anlatamıyorum öyle deıl tuba yanlıs bılıyosun tuba tuba .d Genişletmek için tıkla ... adını ezber yapıyordur ablaa
Tuba.Erva Üye 'Patron' Alıntı: Heh Şöyle söz dınle kım takıp edıyomus neydı onun adı erkan erkan yenı yılamı gırdık Genişletmek için tıkla ... erkan kım yaa :
'Patron' Alıntı: Heh Şöyle söz dınle kım takıp edıyomus neydı onun adı erkan erkan yenı yılamı gırdık Genişletmek için tıkla ... erkan kım yaa :
greenmile Üye Mareşal' Alıntı: olsun abim sen benim kafamı gözümü patlat azımı burnumu kır kolumu bacağımı kır (tamam daha saymicam ) sesim çıkmaz Genişletmek için tıkla ... böyle diyenden korkacaksın varya
Mareşal' Alıntı: olsun abim sen benim kafamı gözümü patlat azımı burnumu kır kolumu bacağımı kır (tamam daha saymicam ) sesim çıkmaz Genişletmek için tıkla ... böyle diyenden korkacaksın varya
Tuba.Erva Üye Elektr0' Alıntı: adını ezber yapıyordur ablaa Genişletmek için tıkla ... galıba ama ezberleyememıs baksana yanlıs dıyo hala
Elektr0' Alıntı: adını ezber yapıyordur ablaa Genişletmek için tıkla ... galıba ama ezberleyememıs baksana yanlıs dıyo hala
Mareşal Üye greenmile' Alıntı: böyle diyenden korkacaksın varya Genişletmek için tıkla ... değiştirimmi abi mesajı
greenmile' Alıntı: böyle diyenden korkacaksın varya Genişletmek için tıkla ... değiştirimmi abi mesajı
greenmile Üye Tuba_erva' Alıntı: galıba ama ezberleyememıs baksana yanlıs dıyo hala Genişletmek için tıkla ... toba toba toba
Tuba_erva' Alıntı: galıba ama ezberleyememıs baksana yanlıs dıyo hala Genişletmek için tıkla ... toba toba toba
greenmile Üye Mareşal' Alıntı: değiştirimmi abi mesajı Genişletmek için tıkla ... sen bilirsin fark etmez
Amaru Shady Üye Tuba_erva' Alıntı: galıba ama ezberleyememıs baksana yanlıs dıyo hala Genişletmek için tıkla ... tabu değil mi adın
Tuba_erva' Alıntı: galıba ama ezberleyememıs baksana yanlıs dıyo hala Genişletmek için tıkla ... tabu değil mi adın
'Patron Üye Pondusss' Alıntı: çünkü yarın evden çıkıp çok sevdiğim teyzeme gideceğim Genişletmek için tıkla ... evden çıkmadan gidebilme ıhtımalını dusunmedık zaten Tuba_erva' Alıntı: erkan kım yaa : Genişletmek için tıkla ... erkan ergenmı neyse varya
Pondusss' Alıntı: çünkü yarın evden çıkıp çok sevdiğim teyzeme gideceğim Genişletmek için tıkla ... evden çıkmadan gidebilme ıhtımalını dusunmedık zaten Tuba_erva' Alıntı: erkan kım yaa : Genişletmek için tıkla ... erkan ergenmı neyse varya
Elektr0 Üye 'Patron' Alıntı: yavrum falan neiş reis Genişletmek için tıkla ... yavrum yani çocugum oglum manasında için fesat haaa
'Patron' Alıntı: yavrum falan neiş reis Genişletmek için tıkla ... yavrum yani çocugum oglum manasında için fesat haaa