Elektr0 Üye Tuba_erva' Alıntı: coktan : olur deyp gecıyorum ıste ugrasmak ıstemıyorum cok üzülüyo sonra .d Genişletmek için tıkla ... puahaha
Tuba_erva' Alıntı: coktan : olur deyp gecıyorum ıste ugrasmak ıstemıyorum cok üzülüyo sonra .d Genişletmek için tıkla ... puahaha
greenmile Üye Elektr0' Alıntı: bak hala bişiler arıyor usta bir nefes al ver yaa ben ugraşmayı severim öle alış artık Genişletmek için tıkla ... ben uğraşınca herkes yanlış anlıyor genelde ama neyse
Elektr0' Alıntı: bak hala bişiler arıyor usta bir nefes al ver yaa ben ugraşmayı severim öle alış artık Genişletmek için tıkla ... ben uğraşınca herkes yanlış anlıyor genelde ama neyse
Amaru Shady Üye Mareşal' Alıntı: hıı peki ----------Eklendi @ 01:18:14 ---------- Yazıldı @ 01:17:49 --------------------Eklendi @ 01:18:49 ---------- Yazıldı @ 01:18:14 ----------Şu anda 12 kişi bu konuyu okuyor. (10 üye ve 2 misafir) Mareşal 'Patron+ Ponduççç + greenmile+ Tuba_erva+ Sehriyar+ Oguzc@N 'İbrahim' DooM€ Bluetoooth+ Genişletmek için tıkla ... bi gariplik var ama
Mareşal' Alıntı: hıı peki ----------Eklendi @ 01:18:14 ---------- Yazıldı @ 01:17:49 --------------------Eklendi @ 01:18:49 ---------- Yazıldı @ 01:18:14 ----------Şu anda 12 kişi bu konuyu okuyor. (10 üye ve 2 misafir) Mareşal 'Patron+ Ponduççç + greenmile+ Tuba_erva+ Sehriyar+ Oguzc@N 'İbrahim' DooM€ Bluetoooth+ Genişletmek için tıkla ... bi gariplik var ama
Mareşal Üye Sehriyar' Alıntı: misafirlerin neden geldigi belli anasayfada sag tarafta bizim mesajlar var ya Genişletmek için tıkla ... eyvah
Sehriyar' Alıntı: misafirlerin neden geldigi belli anasayfada sag tarafta bizim mesajlar var ya Genişletmek için tıkla ... eyvah
greenmile Üye Tuba_erva' Alıntı: coktan : olur deyp gecıyorum ıste ugrasmak ıstemıyorum cok üzülüyo sonra .d Genişletmek için tıkla ... şakacı kız seni
Tuba_erva' Alıntı: coktan : olur deyp gecıyorum ıste ugrasmak ıstemıyorum cok üzülüyo sonra .d Genişletmek için tıkla ... şakacı kız seni
Şehriyar Üye 'Patron' Alıntı: Benlede konusunnnnnnn Genişletmek için tıkla ... herkes ayri ayri konusuyo her kafadan ayri ses cikiyo panpam
'Patron' Alıntı: Benlede konusunnnnnnn Genişletmek için tıkla ... herkes ayri ayri konusuyo her kafadan ayri ses cikiyo panpam
greenmile Üye Tuba_erva' Alıntı: toba yapmaz öyle sey .d Genişletmek için tıkla ... bu seferlik affettim
Mareşal Üye 'Patron' Alıntı: Benlede konuşursanız 1 ikramiye benden size Genişletmek için tıkla ... alıntıyla oynamak ne güzelmiş yaa
'Patron' Alıntı: Benlede konuşursanız 1 ikramiye benden size Genişletmek için tıkla ... alıntıyla oynamak ne güzelmiş yaa
Elektr0 Üye greenmile' Alıntı: ben uğraşınca herkes yanlış anlıyor genelde ama neyse Genişletmek için tıkla ... sen az bişi sertsin be hocam ne yapsın millet kaldıramıyor balyoz gibi indiriyon
greenmile' Alıntı: ben uğraşınca herkes yanlış anlıyor genelde ama neyse Genişletmek için tıkla ... sen az bişi sertsin be hocam ne yapsın millet kaldıramıyor balyoz gibi indiriyon
greenmile Üye 'Patron' Alıntı: Benlede konusunnnnnnn Genişletmek için tıkla ... şu adamı 2 de 1 koyup durma ya
Tuba.Erva Üye greenmile' Alıntı: bu seferlik affettim Genişletmek için tıkla ... murat ugrasmycam senle tamam affet öyle san .d sinirinden futbol bölümüne saldırıyosun yoksa
greenmile' Alıntı: bu seferlik affettim Genişletmek için tıkla ... murat ugrasmycam senle tamam affet öyle san .d sinirinden futbol bölümüne saldırıyosun yoksa
Elektr0 Üye 'Patron' Alıntı: Benlede konusunnnnnnn Genişletmek için tıkla ... hacı naber napıon nasılsın işlerin nasıl aranız nasıl orada havalar nasıl
'Patron' Alıntı: Benlede konusunnnnnnn Genişletmek için tıkla ... hacı naber napıon nasılsın işlerin nasıl aranız nasıl orada havalar nasıl
Mareşal Üye Elektr0' Alıntı: hacı naber napıon nasılsın işlerin nasıl aranız nasıl orada havalar nasıl Genişletmek için tıkla ... bu kadarda demedi
Elektr0' Alıntı: hacı naber napıon nasılsın işlerin nasıl aranız nasıl orada havalar nasıl Genişletmek için tıkla ... bu kadarda demedi
'Patron Üye Sehriyar' Alıntı: herkes ayri ayri konusuyo her kafadan ayri ses cikiyo panpam Genişletmek için tıkla ... Valla ya nabersın reıs Eskışehıre gelmeme az kaldı Pondusss' Alıntı: nbr patron Genişletmek için tıkla ... iyidir Furkan senden naber Mareşal' Alıntı: alıntıyla oynamak ne güzelmiş yaa Genişletmek için tıkla ... bu kıs kıs smıleysının kodu ne
Sehriyar' Alıntı: herkes ayri ayri konusuyo her kafadan ayri ses cikiyo panpam Genişletmek için tıkla ... Valla ya nabersın reıs Eskışehıre gelmeme az kaldı Pondusss' Alıntı: nbr patron Genişletmek için tıkla ... iyidir Furkan senden naber Mareşal' Alıntı: alıntıyla oynamak ne güzelmiş yaa Genişletmek için tıkla ... bu kıs kıs smıleysının kodu ne