olur niye olmasın...eğer sanalda başka reelde başkaysa olmaz tabi...ama bi insan neyse her yerde öyle olmalı..o şekilde olduğu sürece de reel ya da net farketmez..."amann nasılsa burası sanal sallaa" lafına uyuz oluyorum oldum olası...ben bişeye reelde kızıyosam sanalda da kızarım reelde gülüyosam sanalda da gülerim huyum reelde neyse sanalda da odur...karakterin reeli sanalı olmaz...dostsan her yerde dostsun...o yüzden de sanalda dost ta olur aşk ta...yeter ki kendi olsun...
ya kişi kendini az çok belli eder zaten...ki zaten herşeyini anlatmamalı bence insan..kimseye de sır falan vermemeli...gerçekten güvendiği zaman anlatmalı bazı şeyleri...(ki bunun için zaman gerekli) o da bi yere kadar...
Yasminoz sanalda bir kıza 1 milyon kere seni seviyorum derim ama yalandır, gerçekte olsa söyleyemezsin o kadar. Sanala inanmam, inansam da güvenim %50'dir, gerçekte görmeden %100 olmaz.
Bu arada iyi geceler herkese bende buralardayım sabaha kadar...
Ben örneğin sana burda 1 milyon kez seni seviyorum derim ama yalandır bu. Yüzyüze olsa söyleyemem. Dolayısıyla sanalda söyledikleri insanın yalan olabilir, o yüzden sanalda kimseye %100 inanmam demek istiyorum.
Sen iyi niyetli olsan bile karşındaki seninle aynı olmayabiliyor.