Bluetoooth Üye pelın_' Alıntı: hakkatten he ya valla çorap giydım ben Genişletmek için tıkla ... burası okadar çok soğuk değil ama sabaha doğru buz gibi oluyor.
pelın_' Alıntı: hakkatten he ya valla çorap giydım ben Genişletmek için tıkla ... burası okadar çok soğuk değil ama sabaha doğru buz gibi oluyor.
greenmile Üye aholyly' Alıntı: Erzurum Genişletmek için tıkla ... erzurum dedin de yıllar önce lise duvarında yazan bir yazı geldi aklıma.. erzurum zum zuma... (gerisini boşverin )
aholyly' Alıntı: Erzurum Genişletmek için tıkla ... erzurum dedin de yıllar önce lise duvarında yazan bir yazı geldi aklıma.. erzurum zum zuma... (gerisini boşverin )
pelın_ Bluetoooth' Alıntı: burası okadar çok soğuk değil ama sabaha doğru buz gibi oluyor. Genişletmek için tıkla ... yarın yola çıkıyoruz bizde kısmet olursa gelıyorum tokata
Bluetoooth' Alıntı: burası okadar çok soğuk değil ama sabaha doğru buz gibi oluyor. Genişletmek için tıkla ... yarın yola çıkıyoruz bizde kısmet olursa gelıyorum tokata
Amaru Shady Üye greenmile' Alıntı: erzurum dedin de yıllar önce lise duvarında yazan bir yazı geldi aklıma..erzurum zum zuma... (gerisini boşverin ) Genişletmek için tıkla ... tamam boşverdim
greenmile' Alıntı: erzurum dedin de yıllar önce lise duvarında yazan bir yazı geldi aklıma..erzurum zum zuma... (gerisini boşverin ) Genişletmek için tıkla ... tamam boşverdim
Bluetoooth Üye pelın_' Alıntı: yarın yola çıkıyoruz bizde kısmet olursa gelıyorum tokata Genişletmek için tıkla ... tokatın neresi
pelın_' Alıntı: yarın yola çıkıyoruz bizde kısmet olursa gelıyorum tokata Genişletmek için tıkla ... tokatın neresi
greenmile Üye Pondusss' Alıntı: bazen space'e erken basıyor Genişletmek için tıkla ... başlıcam onu spaceine
Amaru Shady Üye -YARINIYOK-' Alıntı: evet pelin yorgunum sağol murat ve mareşal Genişletmek için tıkla ... bana neden demedin ??
-YARINIYOK-' Alıntı: evet pelin yorgunum sağol murat ve mareşal Genişletmek için tıkla ... bana neden demedin ??
pelın_ Bluetoooth' Alıntı: tokatın neresi Genişletmek için tıkla ... valla annem niksarlı babam erbaa ama bız heryere gıtcez ilk erbaa da babama mevlut okutcaz ordan niksara ordan tokat gezcez yanı
Bluetoooth' Alıntı: tokatın neresi Genişletmek için tıkla ... valla annem niksarlı babam erbaa ama bız heryere gıtcez ilk erbaa da babama mevlut okutcaz ordan niksara ordan tokat gezcez yanı